Dodaj do ulubionych

Błyszczyk Lancome?

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.11.02, 14:02
Probowalyście może blyszczkow do ust Lancome, tych w tubce???? Ja do tej pory
używałam Bourjois tylko i wyłącznie i jestem w sumie zadowolona.... Ale
ostatnio kusi mnie coś jeszcze bardziej szklistego, nylonowego... Mozecie
powiedziec cos na temat tych błyszczyków??? Albo polecic jakis inny fajny,
ale zeby dawał efekt nie z nalotem perły, tylko typowo szklisty. Poratujcie.
Pozdrawiam, dzięki , DIDI
Obserwuj wątek
    • Gość: Pia Re: Błyszczyk Lancome? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 14:45
      No to polecam właśnie Jucy Tubs Lancome, Gloss Sirop Diora (transparentne), a
      mocno błyszczące, prawdziwie winylowe usta w zdecydowanych kolorach to Diorific
      Plastic Shine Intense Color Long-Lasting Gloss Diora.
    • Gość: tita Re: Błyszczyk Lancome? IP: *.pl 19.11.02, 15:04
      Błyszczyk Lancoma da Ci właśnie ten szklisty efekt, ma śliczny zapach i smak,
      długo sie trzyma, nie klei się i ładnie nawilża usta. To jest mój faworyt,
      zużywam już kolejną tubkę. Ostanio go zdradziłam na rzecz błyszczyka Shiseido,
      ale o ten o wiele mniej się błyszczy niż Lancome.
      Pozdrawiam
      • Gość: Magda Re: Błyszczyk Lancome? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.02, 15:16
        A mnie zupełnie nie przypadł do gustu; bezpośrednio po nałożeniu byłam
        zachwycona- super,myslę sobie, rewelacja - zmieniłam zdanie po ok.15 min.,
        kiedy to wysuszył mi usta na wiór, a efekt nie był juz tak elektryzujący jak
        kwadrans temu.
        Ale, jak widać, bardzo różnie z tym bywa, prawda; jednakże warto wypróbować
        kilka firm, zanim zapadnie ostateczna decyzja, zwłaszcza że sporo kosztuje.
        Pozdrawiam,
        Magda
        • agul1 Re: Błyszczyk Lancome? 19.11.02, 15:27
          Ja też ubóstwiam te juicy tubes lancoma, zwłaszcza kolor tutti frutti:-) nie
          lepią się, dają ładny naturalny kolorek i jak na błyszczyki długo się trzymają.
          No i ten zapach i smak:-))
    • Gość: k Re: Błyszczyk Lancome? IP: *.dsl.siol.net 19.11.02, 18:37
      ten jest fajny,ale tanszy i dobry jest tez z Isa Dory
      • Gość: Kalina Re: Błyszczyk Lancome? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.02, 09:33
        Co to za kolorek ten tutti- frutti? Róż, beż, brąż, pomarańcz??????
        Pozdrawiam
        Kalinka
    • Gość: kt1 Re: Błyszczyk Lancome? IP: *.ceti.pl 20.11.02, 11:24
      a ja polecam Błyszczyki Diadem śmieszne ceny a są naprawde rewelacyjne właśnie
      szukam sklepu gdzie mogłabym kupić jeszcze więcej w Krakowie, aha wogóle się
      nie lepią są transparentne i nie czuć na ustach takiego delikatnego piasku jak
      np. przy błyszczykach bourjois
      • Gość: Anja Re: Diadem - gdzie w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.02, 12:12
        Witaj, proszę Cię napisz, gdzie w Krakowie jest Diadem, bo ja ciągle nie mogę
        na te błyszczyki trafić.
        • Gość: kt1 Re: Diadem - gdzie w Krakowie IP: *.ceti.pl 20.11.02, 15:11
          ja właśnie też natomiast pod Krakowem jest takie małe miasto Krzeszowice i tam
          mieli dwa kolory jeden delikatny brąz a drugi naturalny taki lekko różowy są
          naprawde śliczne spróbuje jeszcze poszukać w Krakowie (jedna miła pani w
          drogerii na placu Manhatan na Kozłówku obiecała ich poszukać)
          Pozdrowienia
    • Gość: marsylka Re: Błyszczyk Lancome? IP: *.ppp.tiscali.fr 20.11.02, 11:34
      Polecam, bo sama nakusilam sie zeszlego lata:-)Ladny zapach i....smak,
      polysk,jednym slowem- wszystko czego oczekiwalam od blyszczyka...
      • Gość: Lidka Re: Błyszczyk Lancome? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.02, 12:06
        Cześć mile Panie,
        jesli pozwolicie, chętnie się dowiem (nie tylko pewnie ja), jakie kolorki
        błyszczyków Lancome'a preferujecie?
        Mój ulubiony to melon- bardzo naturalny i apetyczny.
        Czekam na Wasze opinie i serdecznie dziekuję!
        Lidka
        • minnie Re: Błyszczyk Lancome? 20.11.02, 14:26
          Mnie sie podoba nr 25 taki bladorozowy. wiecie gdzie go dostac? Wszedzie sa
          tylko te b. wyraziste kolory.
          Pozdrawiam,
          Minnie
          • Gość: Magda Re: Błyszczyk Lancome? IP: *.acn.waw.pl 20.11.02, 15:46
            Spróbuj w INA Center na Puławskiej -jeśli mieszkasz w Warszawie; w piatek były
            same jaśniutkie, więc może.
            Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka