Dodaj do ulubionych

Fajny błyszczyk na lato

01.06.22, 11:38
Zwracam się z nieśmiałą prośbą do szanownych mam o pomoc w wyszukaniu błyszczyka dla starszej pani 49 lat. Nigdy takiego cuda sobie nie kupowałam, a ponieważ postanowiłam, że ostatni rok przed pięćdziesiątką poświęcę sobie i konsekwentnie realizuję to postanowienie, chcę sobie kupić na wyjazd do sanatorium. Gdyż albowiem mam w planach wyrywanie staruszków na dancingach w restauracji "Zdrojowej" w Ciechocinku. Wprawdzie malować się umiem średnio, a właściwie to wcale, ale podciągnę się. Inne kosmetyki polecane mile widziane.
Obserwuj wątek
    • mashcaron Re: Fajny błyszczyk na lato 01.06.22, 11:44
      Ten lubię.
      • alfa36 Re: Fajny błyszczyk na lato 14.03.23, 23:29
        Może nie, że do Ciechocinka się wybieram, ale błyszczyk by mi się przydał. Mam i sprawdza mi się: MAX FACTOR Lipfinity pomadka w płynie dwufazowa, tyle, ze ja używam tylko jednej części tej pomadki, czyli błyszczyka, który nie bardzo wydajny jest. I tym samym mam nieruszone pomadki bez utrwalacza.
    • primula.alpicola Re: Fajny błyszczyk na lato 01.06.22, 11:52
      Polecam Eveline z jadem pszczelim albo ten z chilli. Troszkę piecze na początku, ale przyjemnie. Rozszerza naczynka krwionośne i przyspiesza mikrokrążenie, powoduje lekkie powiększenie ust i żywy kolor.
      Ps. Mam nadzieję, bedziesz sobie poświęcać i kolejne lata, a nie tylko ten ostatni przed 50wink
      Baw się dobrze!
      • lannnnntana Re: Fajny błyszczyk na lato 01.06.22, 13:22
        Pięknie dziękuję i w pas się kłaniam!
        • primula.alpicola Re: Fajny błyszczyk na lato 01.06.22, 13:25
          Pozdrów ode mnie tężniewink
    • kurt.wallander Re: Fajny błyszczyk na lato 01.06.22, 23:34
      Skoro ma być na podryw sanatoryjny, to może Nars odcień Orgasm smile
    • bergamotka77 Re: Fajny błyszczyk na lato 01.06.22, 23:41
      Kup olejek do ust. Świetnie nawilża i daje połysk.
    • pepsi.only Re: Fajny błyszczyk na lato 02.06.22, 14:47
      Na co dzień lubię szminki Nivea (np. watermelon, blackberry) . Mam ich kilka, i zawsze pod ręką, żebym mogła w dowolnym momencie smyrnąć usta. Polecam.
      Natomaist na wyjście mam błyszczyk Dior (z drobinkami, jest lekko perłowy, ale jednak to jest wciąż błyszczyk). Jak dobrze trafisz to w promocji kosztuje ok 60zł.
    • klementyna156 Re: Fajny błyszczyk na lato 14.03.23, 23:36
      Fenty - generalnie nie ma lepszego, to jest po prostu najlepszy błyszczyk ever. Odcień dowolny, one dają zresztą raczej delikatny kolor. Ale komfort noszenia jest wprost niebywały. I starcza na długo, wygląda świetnie, nawilża, pielęgnuje. Mam chyba wszystkie i już raczej innych nie kupuję, bo nie ma po co.
      Ew. balsamy koloryzujące z Fresh - nie błyszczyki, ale kolor też delikatny, a pielęgnują usta.
      • alfa36 Re: Fajny błyszczyk na lato 14.03.23, 23:45
        Czy to się da stacjonarnie?
        • klementyna156 Re: Fajny błyszczyk na lato 14.03.23, 23:52
          Fenty? No pewnie, w każdej Sepho jest, tak myślę.
          To chyba najbardziej nowoczesna marka tam teraz i jedna z najpopularniejszych, zmiotła z planszy generalnie "starą gwardię" - tylu innowacji na raz to chyba nikt nie wprowadza.
          • alfa36 Re: Fajny błyszczyk na lato 15.03.23, 21:20
            Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka