Dodaj do ulubionych

szampony GLISS KUR!czy naprawde polecacie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:50
nigdy nie próbowalam ale poradzcie jakie sa szampony tej firmy?
Obserwuj wątek
    • Gość: kamant Re: szampony GLISS KUR!czy naprawde polecacie? IP: 217.96.44.* 22.02.06, 10:15
      Mnie one bardzo odpowiadają...Obecnie jestem na etapie testowania szamponu z
      serii "Asia Beauty" i przyznam szczerze, że jestem z niego bardzo zadowolona.
      Nawet nie stosując odżywki włosy są miękkie i lśniące. Wg mnie są godne
      polecenia.
      • Gość: ewelina23-20 Re: szampony GLISS KUR!czy naprawde polecacie? IP: 195.205.160.* 22.02.06, 10:17
        polecamy............
        • Gość: ika Re: szampony gliss kur!czy naprawde polecacie?ll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:44
          ohydztwo i dziadostwo.asia beauty to nie gliss kur
          • Gość: kamant Re: szampony gliss kur!czy naprawde polecacie?ll IP: 217.96.44.* 22.02.06, 14:54
            Asia Bauty to Gliss Kur. Nim się wypowiesz, to zorientuj się może...
    • oxy_gen_86 Nie dla mnie 22.02.06, 11:53
      Ja uzywalam tych do wlosow suchych i zniszczonych - nie odpowiadaja mi. Moje
      wlosy szybka robia sie nieswieze i mam szope.
      Ale wiem, ze innym dziewczyna bardzo odpowiadaja i sa zadowolone. Najlepiej kup
      i sama wyprobuj. Wtedy zobaczysz czy warto :)
    • bzzzk Re: szampony GLISS KUR!czy naprawde polecacie? 22.02.06, 11:59
      mnie pasują, ale co drugie mycie, bo włosy mam tłuste. do takich nie nadają się
      do codziennego użytku, bo są chyba zbyt "treściwe". ale włosy są gładkie,
      lśniące, miękkie. pod tym względem jestem bardzo zadowolona, ale jedyny
      mankament, to fakt, że trochę za bardzo obciążają włosy. więc raczej nie do
      bardzo tłustych.
      pzdr
      • anulkina polecamy 22.02.06, 12:47
        polecamy! gliss kur płynny jedwab do włosów farbowanych i odżywka i szampon
        naprawdę suuuuuper! Włosy miękkie, pięknie pachną i błyszczą jak.. jedwab ;D
        • Gość: krystyna Re: polecamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:58
          a czy ten gliss kur jedwab mozna uzywac do włosów niefarbowancyh bo ja nigdy
          nie farbowalam włosów?ale przeciez on jest bardzo drogi ten z płynym jedwabiem
          chyba ?doradzcie ochane!
          • Gość: xxx Re: polecamy IP: *.ghnet.pl 22.02.06, 13:02
            Można, włosy ładnie po nim błyszczą. Nie pamiętam, ile kosztował, ale NA PEWNO
            nie jest bardzo drogi.
            • Gość: kazia Re: polecamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:03
              włosy po nim błyszczą ale niestety są oklapnięte nie puszyste ....
              szampon raczej jest powyżej 15 zł cena ale nie jestenm pewna!
              • Gość: xxx Re: polecamy IP: *.ghnet.pl 22.02.06, 13:17
                Możliwe, ale moje w naturze są za bardzo puszyste (bo są bardzo cienkie i jest
                ich dużo). Całe życie marzę o oklapniętych ;)
                • Gość: ala ten szampon jest drogi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:20
                  • magdaksp Re: ten szampon jest drogi! 22.02.06, 13:24
                    szampony glis kurr nie kosztuja wiecej niz 11 zlotych.wogole to polecam
                  • Gość: niki jakiej firmy jest ten asian beauty i co w nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:31
                    takiego zachwycajacego jest?może sie skusze:)
              • Gość: carolinasc używam Asian beauty IP: 87.207.54.* 22.02.06, 13:27
                i nie mam oklapniętych włosów - zresztą cena nie jestwysoka i każda z nas może
                pozwolić sobie mna wypróbowanie go:)
    • Gość: ala Re: czy naprawde polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:43
      ku.. są do dupy i już!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka