Dodaj do ulubionych

**** Peeling kawitacyjny - Wasze opinie ****

16.03.06, 12:37
Witam wszystkich :-)
moje pytania sa nastepujace: czy ktoras z Was robila sobie peeling
kawitacyjny? czy jestescie zadowolone? moze znacie jakis dobry salon
kosmetyczny w Warszawie, w ktorym mozna sobie zrobic ten zabieg?
Myslalam o salonie Nova Derm w Warszawie, na Chlodnej - moze cos o nim
slyszalycie? :-)

Z gory dziekuje za wszelkie opinie i informacje :-)
Obserwuj wątek
    • ola-jk **** Peeling kawitacyjny - Wasze opinie **** 16.03.06, 17:53
      Zadna z Was nie robila takiego peelingu?? :-D A moze jednak ktos sie
      znajdzie? :-)
      • Gość: eli Re: **** Peeling kawitacyjny - Wasze opinie **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:42
        Witam, ja robiłam i jestem baaaaaaaaaardzo zadowolona :-), cera jest bardzo
        gładka, czysta, miękka. Polecam, ja robiłam w salonie sieci "Bona Dea" w Mińsku
        Mazowieckim.
      • catalunya72 Re: **** Peeling kawitacyjny - Wasze opinie **** 16.03.06, 22:10
        Ja robiłam, możesz raz spróbować, ale uważam, że mikrodermabrazja jest o niebo
        skuteczniejsza. Nie wiem jaką masz cerę - być może w Twoim przypadku wystarczy
        kawitacja - to jest bardzo łagodny zabieg, który nie daje spektakularnych
        efektów. Novaderm znam, polecam, ale nie robiłam tam kawitacji tylko
        peelingi... Poza tym to nie salon kosmetyczny, tylko gabinet lekarski, gdzie
        wykonuje się również zabiegi dermokosmetyczne.
    • nika_ab Re: **** Peeling kawitacyjny - Wasze opinie **** 05.05.06, 13:29
      Jeśli chodzi o peeling kawitacyjny w Warszawie - polecam gabinet New Look na
      Gałczyńskiego 5 (mają swoją strone w necie www.new-look.pl), natomiast na
      południu Polski - Katowice - Gabinet Kosmetyczny Image - tanio, solidnie i
      naprawde profesjonalnie!!! :)
      Pozdrawiam
      • nika_ab Re: **** Peeling kawitacyjny - Wasze opinie **** 05.05.06, 13:30
        nika_ab napisała:

> Jeśli chodzi o peeling kawitacyjny w Warszawie - polecam gabinet New Look na
        > Gałczyńskiego 5 (mają swoją strone w necie www.new-look.pl), natomiast na
        > południu Polski - Katowice - Gabinet Kosmetyczny Image - tanio, solidnie i
        > naprawde profesjonalnie!!! :)
        > Pozdrawiam
        Aaaa, namiary, jakby ktos chcial - Warszawa 022 353 73 63, a Katowice 032 250
        5114
    • Gość: nosek Re: **** Peeling kawitacyjny - Wasze opinie **** IP: *.acn.waw.pl 05.05.06, 15:01
      Jeśli masz zanieczyszczoną cerę to nie polecam, jeśli chcesz się tylko
      odświeżyć to może, taki sam efekt jak po zwykłym peelingu ze sklepu.
      • ola-jk Re: **** Peeling kawitacyjny - Wasze opinie **** 01.06.06, 21:56
        Dzieki za wasze opinie.
        Caly czas sie zastanawiam nad tym peelingiem kawitacyjnym. Moja cera nie jest
        jakos w najgorszym stanie. Przed okresem pojawiaja mi sie drobne ropne
        przyszcze. Moj problem to rozszerzone pory, zaskorniki i grudki. Moze
        moglybyscie cos polecic na moje dolegliwosci? :)
        Z gory dzieki
        Pozdrawiam
        • jarka63 Re: **** Peeling kawitacyjny - Wasze opinie **** 02.06.06, 10:38
          Możesz spróbować, chociaz może ręczne oczyszczanie byłoby skuteczniejsze?Miałam
          robiony peeling kawitacyjny,ale w połączeniu z czyszczeniem ręcznym i maską z
          alg Thalgo, cerę przez jakies 3 tygodnie miałam jak niemowlę,ale tak naprawde
          to nie wiem któremu z tych zabiegów to zawdzięczam.
    • weronka77 Re: **** Peeling kawitacyjny - Wasze opinie **** 01.06.06, 22:30
      Ja robię co tydzień RFT w Marionnaud.Polecam!Bardzo fajne uczucie a
      skóra....rewelacyjna!
      • marghot do Weronka77 02.06.06, 09:10
        a ile płacisz za jeden zabieg? i jak długo on trwa?
        • weronka77 Re: do Weronka77 02.06.06, 10:46
          W serii płacę 60zł-trwa ok 40minut-potem mnie malują więc stąd taki czas;-)Sam
          zabieg ok 20.
          • marghot Re: do Weronka77 02.06.06, 11:00
            Dziękuję. to ekspresowo to idzie. Pytam, bo mam gabinet, w którym za
            peeling+maska dobrana do cery - 90zł. Więc chyba z tej oferty skorzystam
            • weronka77 Re: do Weronka77 02.06.06, 11:08
              W Instytutach Marionnaud są takie same ceny.Ja płacę w serii 60,tak jednorazowo
              chyba 80-za pierwszy raz tak zapłaciłam.
              • marghot Re: do Weronka77 02.06.06, 11:14
                no ale skoro trwa to 20 min, to rozumiem że bez maseczki. Ja wolę po takim
                zabiegu jeszcze skórę nawilzyc i odżywić
                • weronka77 Re: do Weronka77 02.06.06, 11:17
                  Wiesz co..po zabiegu wklepują mi jeszcze różne cudeńka i smarowidełka-ale nie
                  za bardzo wiem jakie bo jeszcze wtedy drzemię..
                  • mamaaoli Re:peeling kawitacyjny 14.06.06, 22:30
                    Czytałam opinie na tym forum i mocno się zastanawiałam, ale postanowiłam się
                    zdecydować na peeling kawitacyjny: jestem mile zaskozona efektami (byłam dziś),
                    czuję że moja skóra oddycha, pozbyłam się zaskórników, które pozostawały nawet
                    po kilkakrotnym oczyszczaniu ręcznym, skóra jak u niemowlaka (trochę
                    zanieczyszceń miałam też dodatkowo usuwanych ręcznie)___SUPER zabieg, polecam
                    wszystkim, całośc trwała około godzinę dwadzieścia minut wraz z maseczką po_ na
                    pewno się jeszcze zadecyduję!!!!!!!!!!! (na ręczne oczyszczanie już nie pójdę,
                    bo przynajmniej u mnie rezultaty są o niebo lepsze).
                    • rae Re:peeling kawitacyjny 15.06.06, 09:09
                      Ja tez robiłąm i jestem zadowolona, mam gładką, odświeżoną cerę bez skazy. Ale
                      ona nigdy nie była zbyt kłopotliwa, więc nie wiem, co by dał taki peeling na
                      większe problemy skórne.
    • sophisticated_shrew Re: **** Peeling kawitacyjny - Wasze opinie **** 15.06.06, 14:32
      A gdzie w Krakowie?? Czy w moim wieku - 17 lat można robić peeling kawitacyjny?
      I czy to dobry pomysł by na wakacje tak gruntowenie oczyszczać twarz zwłaszcza
      że sporo czasu spędzam na słońcu.
      • mamaaoli Re: **** Peeling kawitacyjny - Wasze opinie **** 17.06.06, 09:51
        Ja dostałam zastrzeżenie, żeby przez tydzień nie chodzić na solarium (ale i tak
        nie chodzę), także pewnie słońca też przez parę dni można dla pewności unikać,
        a czy wieku 17 lat można nie wiem, ale wydaje mi się,że jest to zabieg
        oczyszczający i można w każdym wieku.
        • sophisticated_shrew Re: **** Peeling kawitacyjny - Wasze opinie **** 22.06.06, 16:22
          a gdzie w krakowie?
          i ile kosztuje?
          • marshiana1 Re: **** Peeling kawitacyjny - Wasze opinie **** 30.06.06, 09:04
            Do sophisticated_shrew

Witam.Jesli chodzi o dobry peeling kawitacyjny w Krakowie to polecam studio
            urody EFEKT, ul. Kapelanka 13c. www.studioeffect.com.pl
            Ja byłam wczoraj na tym zabiegu i jestem zadowolona.Oprócz peelingu miałam
            jeszcze oczyszczanie machanicze oraz maskę Aquarella (z alg).Skóra odżyła.polecam
            • olamariola Re: **** Peeling kawitacyjny - Wasze opinie **** 30.06.06, 17:43
              Wprawdzie to było do sophisticated_shrew, ale ja też dziękuję marshiana1 za
              zamieszczenie tej informacji. na stronie studio effect zapowiada się ciekawie,
              centy też mają przystępne.
              Mam nadzieję, ze kawitacja jest dla mnie: mam cerę w bardzo niewielkim stopniu
              zanieczyszczoną, naczynka ze skłonnością do pękania. Moja twarz nie lubi gorąca
              i źle znosi już samą parówkę przed oczyszczaniem mechanicznym, a co dopiero
              wyciskanie... Poza tym mam może 5 zaskórników, a płacę za oczyszczanie tak samo
              jak wtedy gdy byłam pryszczatą nastolatą ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka