niusia73 Re: Avene kompakt 23.03.06, 14:47 Sorry, za wcześnie mi się wysłało ;) Klika razy czytałam na tym forum o kremie Avene kompakt koloryzującym. Możecie mi powiedzieć, jak brzmi pełna nazwa tego kremu? Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Avene kompakt 24.03.06, 15:11 Compact Extreme Teinte SPF 50, a po polsku Podkład ochronny w kompakcie, z tego co wiem to występuje tylko w jednym odcieniu, więc lepiej sprawdź kolor przed zakupem, tu masz zdjęcie: www.aquavitae.com.pl/catalog/product_info.php?manufacturers_id=11&products_id=76 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: Avene kompakt IP: 195.94.193.* 24.03.06, 15:57 Ja mam b. jasną cerę i stosowałam ten podkład. Na początku trochę się odróżnia a potem dopasowuje się do koloru skóry. Jest ok, ale polecam tez La roche Posay (nie pamiętam jak się pisze- to są też totalne blokery i mają różne odcienie i są również fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
niusia73 Re: Avene kompakt 24.03.06, 16:04 Dzięki dziewczyny. Myślałam, że to jest krem koloryzujący Avene. A może któraś go używała i może coś powiedzieć o odcieniu i czy nie jest zbyt tłusty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: Avene kompakt IP: 195.94.193.* 24.03.06, 16:07 Ja mam bardzo suchą skórę i dla mnie był ok. Podejrzewam, że dla tłustej może być za tłusty. Odpowiedz Link Zgłoś