gooska 24.03.06, 16:58 jesli ktoras z Was chce otrzymac bezplatne probki no w linku ponizej sa informacje na temat jak je otrzymac. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38622 gooska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 20stka Re: Normaderm Na Noc- PROBKI IP: *.asternet.pl 26.03.06, 19:08 A jakiej pojemności są te probki, które oni wysyłaja? Jest to normalny krem, czy cos jeszcze? Co jest w tej przesyłce dokladnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Normaderm Na Noc- PROBKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:05 Wygląda mi to na niezły przekręt :/ Same zachwycone, ani jednej, najmniejszej opinii krytycznej. Mam wrażenie, że większość postów pisana jest przez jedną osobę pod różnymi nickami :/ ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: Normaderm Na Noc- PROBKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:50 Iza - to nie przekret. u mnie super rezultat widac bylo zaraz po pierwszym uzyciu, potem juz mniej spektakularne. ale to prawda krem jest fajny. moze w aptekach tez maja probki, tak byloby szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Normaderm Na Noc- PROBKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 12:39 dostała któras te próbki?czy to faktycznie jakiś wałek?? Odpowiedz Link Zgłoś
solbi Re: Normaderm Na Noc- PROBKI 28.03.06, 14:06 ja dostalam tydzien temu przesylke- przyniosl ja kurier... w kopercie bylo piec malych probek (nie pamietam pojemnosci) i pelnowymiarowy krem Vichy Normaderm na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Normaderm Na Noc- PROBKI IP: *.szwajcarska.pl 28.03.06, 15:02 A po jakim czasie to dostałaś? Ile czekałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20stka Re: Normaderm Na Noc- PROBKI IP: *.asternet.pl 28.03.06, 22:43 no własnie ile czekałaś. prosimy o odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: Normaderm Na Noc- PROBKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:46 od wypalnienei aostatniej ankiety dotyczacej stanu mojej cery to chyba jakos tydzien czekalam. tzn nie czekalam nic bo nikt nie poinformowal mnie ze cos przyjdzie. to bylo z zaskoczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
solbi Re: Normaderm Na Noc- PROBKI 29.03.06, 09:53 nie pamietam jak dlugo czekalam:) bylam zupelnie zaskoczona przesylka:) nie mialam pojecia skad sie wzielam:) po glebszym zastanowieniu - mysle ze paczka przyszla po ok. tygodniu... Odpowiedz Link Zgłoś