Dodaj do ulubionych

Normaderm Na Noc- PROBKI

24.03.06, 16:58
jesli ktoras z Was chce otrzymac bezplatne probki no w linku ponizej sa
informacje na temat jak je otrzymac.
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38622

gooska
Obserwuj wątek
    • Gość: 20stka Re: Normaderm Na Noc- PROBKI IP: *.asternet.pl 26.03.06, 19:08
      A jakiej pojemności są te probki, które oni wysyłaja? Jest to normalny krem,
      czy cos jeszcze? Co jest w tej przesyłce dokladnie?
      • Gość: Iza Re: Normaderm Na Noc- PROBKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:05
        Wygląda mi to na niezły przekręt :/
        Same zachwycone, ani jednej, najmniejszej opinii krytycznej. Mam wrażenie, że
        większość postów pisana jest przez jedną osobę pod różnymi nickami :/ ...
        • Gość: gooska Re: Normaderm Na Noc- PROBKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:50
          Iza - to nie przekret.
          u mnie super rezultat widac bylo zaraz po pierwszym uzyciu, potem juz mniej
          spektakularne. ale to prawda krem jest fajny.
          moze w aptekach tez maja probki, tak byloby szybciej.
    • Gość: Justyna Re: Normaderm Na Noc- PROBKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 12:39
      dostała któras te próbki?czy to faktycznie jakiś wałek??
      • solbi Re: Normaderm Na Noc- PROBKI 28.03.06, 14:06
        ja dostalam tydzien temu przesylke- przyniosl ja kurier... w kopercie bylo piec
        malych probek (nie pamietam pojemnosci) i pelnowymiarowy krem Vichy Normaderm
        na noc.
        • Gość: E. Re: Normaderm Na Noc- PROBKI IP: *.szwajcarska.pl 28.03.06, 15:02
          A po jakim czasie to dostałaś? Ile czekałaś?
          • Gość: 20stka Re: Normaderm Na Noc- PROBKI IP: *.asternet.pl 28.03.06, 22:43
            no własnie ile czekałaś. prosimy o odp.
            • Gość: gooska Re: Normaderm Na Noc- PROBKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:46
              od wypalnienei aostatniej ankiety dotyczacej stanu mojej cery to chyba jakos
              tydzien czekalam.
              tzn nie czekalam nic bo nikt nie poinformowal mnie ze cos przyjdzie. to bylo z
              zaskoczenia :)
              • solbi Re: Normaderm Na Noc- PROBKI 29.03.06, 09:53
                nie pamietam jak dlugo czekalam:) bylam zupelnie zaskoczona przesylka:) nie
                mialam pojecia skad sie wzielam:) po glebszym zastanowieniu - mysle ze paczka
                przyszla po ok. tygodniu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka