Gość: olcia IP: *.pikonet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 21:06 chciałam sie was zapytać dziewczyny czy uważacie że ten nos ma duży garb ? img208.imageshack.us/my.php?image=cam00003j6kh.png Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .... Re: NOS :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 21:26 Kobieto! Ty chyba nie widziałaś mojego!;) Takiego garba jak ja mam, nie widziałam jeszcze u nikogo, więc nie pękaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: NOS :) 30.03.06, 23:10 ten nosek jest dość mały i całkiem zgrabny moim zdaniem, mimo niewielkiego garbka. A a propos garbka- to wszyscy musza mieć proste i jednakowe czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: NOS :) IP: *.acn.waw.pl 31.03.06, 01:06 dziewczyno ladny zgrabny nosek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NOS :) IP: 195.205.160.* 31.03.06, 08:29 no nie powiedzialbym ,że ładny ....ale to kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
andrea71 Re: NOS :) 31.03.06, 05:11 To ja sie wylamie i powiem, co mnie sie w nosie nie podoba. Garb nie jest najwiekszym problemem, ale to, ze jest za dlugi, za bardzo zadarty i ma za duze nozdrza. Jesli bys chciala go poprawic, to naprawde znajdz dobrego chirurga, bo widzialam duzo zdjec po operacji gdy nos podobny do Twojego byl po prostu krotszy i wygladal jak u swinki. Nie wszyscy to wiedza, ale oprocz zmniejszenia nosa mozna tez wszystkie jego czesci powiekszyc. Ja bym zmniejszyla dziurki, skrocila, leciutko zmniejszyla garb i dobudowala koncowke (z chrzastki zza ucha), zeby byl mniej zadarty. Znajdz dobrego chirurga i jeszcze raz powiem: nie daj sobie po prostu "obciac" nosa, nie daj sie okaleczyc, ustal dokladnie przed operacja jak nos ma wygladac. Zle zrobiony nos bardzo rzuca sie w oczy. Owszem, mozna zly wynik poprawic, ale skazujesz sie na kolejne ogolne znieczulenie. Slyszalam, ze operacja plastyczna nosa jest najtrudniejsza ze wszystkich, bo wymaga wielkich umiejetnosci i artystycznego spojrzenia. Nos musi pasowac do twarzy. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: NOS :) IP: *.crowley.pl 31.03.06, 09:11 Dla mnie nos jak nos - ani ładny, ani brzydki. Garb na pewno nie jest duży. Trudno mi cokolwiek więcej powiedziec, bo nie wiadomo jak wygląda Twoja twarz i czy się z nią komponuje w jedną harmonijną całość, czy rzuca się w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: NOS :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 10:01 normalny nos zdjecie jest troche ze zlego ujecia, ale nie masz sie czym przejmowac ja mam nos prosty ale za to dlugi jak u pinokia, z profilu wyglada to tak jakbym miala ekierke przyklejona na srodku twarzy, ale go lubie. jest w koncu moj wlasny. nie przejmuj sie swoim, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś