francuzeczka22 04.04.06, 16:11 chcialabym kupic sobie puder w kulkach. Chcialabym zapytac jaki mozecie polecic i jak ksztaltuja sie ich ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: puder w kulkach...jaki? 04.04.06, 16:22 brązujący czy rozświetlający? ja mam oba z Avonu i chwalę sobie, choć ten brązujący nadaje się raczej do ciemniejszych karnacji, ceny ok. 36 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
francuzeczka22 Re: puder w kulkach...jaki? 04.04.06, 16:35 raczej rozswietlajacy niestety nie mam ciemnej karnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: puder w kulkach...jaki? IP: 80.51.198.* 04.04.06, 16:26 sensique za ok 11zl, dla mnie najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
virtuosska Re: puder w kulkach...jaki? 04.04.06, 18:31 popieram!!! też go używam praktycznie przez cały rok! a karnecję mam jasną, trzeb poprostu odpowienio dawkowac warstwę pudruu, np. nigdy bezpośrednio nie nakładaj pudru brązującego po nakremowaniu czy nałożeniu fluidu bo bedziesz miała tylko brązowe plamy, najpierw delikatnie przypudruj (kilka machnięc dosłownie) jjasnym zwyklym pudrem, a potem dopiero brązującym:)poza tym jak sie nakłada puder pędzlem to łatwiej to pudrowanie wychodzi...przynajmniej dla mnie! pozdraiwam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: puder w kulkach...jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 16:30 Dla mnie numer jeden to "Meteorki" Guerlaina! Używam tych beżowych juz prawie dwa lata i jak na razie jestem nimi zachwycona. Cena około 180 zł w Sephorze. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: puder w kulkach...jaki? 04.04.06, 16:37 Jak wyzej bezowe Meteory - 35 euro w Sephorze gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: puder w kulkach...jaki? IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 16:55 Dzwiewczyny - a jak wy używacie ten puder brązujący w kulkach? Robicie kułeczka przy malowaniu, czy moze nakładacie go na wybrane częsci twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: puder w kulkach...jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 17:06 Ja najzwyczajniej w swiecie omiatam całą twarz i dzięki temu moje lico jest równomiernie rozświetlona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merda Re: do keepersmaid IP: *.pool8546.interbusiness.it 04.04.06, 18:28 Ja uzywam od kilku lat kulek brazujacych Avonu i jestem bardzo zadowolona.Mam bardzo jasna cere i ten brazujacy nadaje sie znakomicie,ale sekret tego polaczenia tkwi w pedzlu,mam dwa i nie wiem jakim cudem,ale jeden brazuje bardzo i musze uwazac przy aplikacji,natomiast drugim moge pare razy przejechac po twarzy i efekt jest delikatny. Polecam goraco puder w kulkach to jedyny puder,jakiego uzywam codzienie od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
virtuosska Re: puder w kulkach...jaki? 04.04.06, 18:32 poza tym puder w kulkach jest znacznie bardziej wydajny od sypkiego czy prasowanego!:) pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś