Dodaj do ulubionych

puder w kulkach...jaki?

04.04.06, 16:11
chcialabym kupic sobie puder w kulkach. Chcialabym zapytac jaki mozecie
polecic i jak ksztaltuja sie ich ceny.
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: puder w kulkach...jaki? 04.04.06, 16:22
      brązujący czy rozświetlający? ja mam oba z Avonu i chwalę sobie, choć ten
      brązujący nadaje się raczej do ciemniejszych karnacji, ceny ok. 36 zł.
      • francuzeczka22 Re: puder w kulkach...jaki? 04.04.06, 16:35
        raczej rozswietlajacy niestety nie mam ciemnej karnacji.
    • Gość: mini Re: puder w kulkach...jaki? IP: 80.51.198.* 04.04.06, 16:26
      sensique za ok 11zl, dla mnie najlepszy
      • virtuosska Re: puder w kulkach...jaki? 04.04.06, 18:31
        popieram!!! też go używam praktycznie przez cały rok! a karnecję mam jasną,
        trzeb poprostu odpowienio dawkowac warstwę pudruu, np. nigdy bezpośrednio nie
        nakładaj pudru brązującego po nakremowaniu czy nałożeniu fluidu bo bedziesz
        miała tylko brązowe plamy, najpierw delikatnie przypudruj (kilka machnięc
        dosłownie) jjasnym zwyklym pudrem, a potem dopiero brązującym:)poza tym jak sie
        nakłada puder pędzlem to łatwiej to pudrowanie wychodzi...przynajmniej dla mnie!

pozdraiwam!
    • Gość: aga Re: puder w kulkach...jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 16:30
      Dla mnie numer jeden to "Meteorki" Guerlaina! Używam tych beżowych juz prawie
      dwa lata i jak na razie jestem nimi zachwycona. Cena około 180 zł w Sephorze.
      • keepersmaid Re: puder w kulkach...jaki? 04.04.06, 16:37
        Jak wyzej bezowe Meteory - 35 euro w Sephorze gdzie indziej.
        • Gość: magda Re: puder w kulkach...jaki? IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 16:55
          Dzwiewczyny - a jak wy używacie ten puder brązujący w kulkach? Robicie kułeczka
          przy malowaniu, czy moze nakładacie go na wybrane częsci twarzy?
          • Gość: aga Re: puder w kulkach...jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 17:06
            Ja najzwyczajniej w swiecie omiatam całą twarz i dzięki temu moje lico jest
            równomiernie rozświetlona.
        • carolinascotties do keepersmaid 04.04.06, 17:33
          35 euro w niemieckiej Sephorze?
          • Gość: merda Re: do keepersmaid IP: *.pool8546.interbusiness.it 04.04.06, 18:28
            Ja uzywam od kilku lat kulek brazujacych Avonu i jestem bardzo zadowolona.Mam
            bardzo jasna cere i ten brazujacy nadaje sie znakomicie,ale sekret tego
            polaczenia tkwi w pedzlu,mam dwa i nie wiem jakim cudem,ale jeden brazuje
            bardzo i musze uwazac przy aplikacji,natomiast drugim moge pare razy przejechac
            po twarzy i efekt jest delikatny.
            Polecam goraco puder w kulkach to jedyny puder,jakiego uzywam codzienie od lat.
          • keepersmaid Re: do keepersmaid 04.04.06, 18:42
            Nie, w portugalskiej.
    • virtuosska Re: puder w kulkach...jaki? 04.04.06, 18:32
      poza tym puder w kulkach jest znacznie bardziej wydajny od sypkiego czy
      prasowanego!:)

pozdraiwam
    • skorpionica11 Re: puder w kulkach...jaki? AVONU jest dobry 04.04.06, 18:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka