Gość: Agnieszka IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 14:08 Czy możecie polecić krem,który poradziłby sobie z rozszerzonymi porami? Mam 20 lat i mieszaną cerę. z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aally Re: Rozszerzone pory 17.12.02, 14:39 Effaklar K - laroche posay. Efekt jest widoczny już po tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Rozszerzone pory IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 17:08 Dzięki Aally,ale moja skóra niezbyt dobrze znosiła efaklar. Po zużyciu prawie całej tubki nie zauważyłam żadnej poprawy,za to na mojej twarzy pojawiły się wielkie bolące krosty :(( Szkoda, bo wiem,że wielu osobom rzeczywiście pomógł. Zastanawiałam się nad kremem Neutrogeny visibly refined,ale nie jestem pewna czy pomógłby na rozszerzone pory i czy wogóle jest odpowiedni do mojej cery. Może ktoś wie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurakao Re: Rozszerzone pory IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 20:48 Według mnie - biodermine, do kupienia w aptece. Krem - maseczka na takie różne, kojarzone raczej z tłustą cerą, problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Rozszerzone pory IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.02, 00:55 A moze maseczka "Maria Galland"-masque souple 2 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GONIA Re: Rozszerzone pory IP: *.dyn.optonline.net 18.12.02, 04:25 EFFEKLAR NA MNIE TEZ SLABO DZIALAL ALE PO NEOSTRACIE SAMA OCZOM NIE WIERZE DLA MNIE CUDO JUZ PO TYGODNIU PA :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Rozszerzone pory IP: 167.83.9.* 19.12.02, 10:36 A gdzie można kupic Neostratę i ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Rozszerzone pory IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 19:20 W niektórych aptekach, np. na centralnym w Wawie (lub w każdej innej na zamówienie), w niektórych gabinetach kosmetycznych lub przez internet,np. www.bio-med.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Rozszerzone pory IP: *.acn.pl / 10.66.2.* 19.12.02, 20:17 Dzięki : - ) Odpowiedz Link Zgłoś