Dodaj do ulubionych

Rozszerzone pory

IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 14:08
Czy możecie polecić krem,który poradziłby sobie z rozszerzonymi porami? Mam
20 lat i mieszaną cerę. z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • aally Re: Rozszerzone pory 17.12.02, 14:39
      Effaklar K - laroche posay.
      Efekt jest widoczny już po tygodniu.
      • Gość: Agnieszka Re: Rozszerzone pory IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 17:08
        Dzięki Aally,ale moja skóra niezbyt dobrze znosiła efaklar. Po zużyciu prawie
        całej tubki nie zauważyłam żadnej poprawy,za to na mojej twarzy pojawiły się
        wielkie bolące krosty :(( Szkoda, bo wiem,że wielu osobom rzeczywiście pomógł.
        Zastanawiałam się nad kremem Neutrogeny visibly refined,ale nie jestem pewna
        czy pomógłby na rozszerzone pory i czy wogóle jest odpowiedni do mojej cery.
        Może ktoś wie coś na ten temat?
    • Gość: Kurakao Re: Rozszerzone pory IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 20:48
      Według mnie - biodermine, do kupienia w aptece. Krem - maseczka na takie różne,
      kojarzone raczej z tłustą cerą, problemy.
      • Gość: Milka Re: Rozszerzone pory IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.02, 00:55
        A moze maseczka "Maria Galland"-masque souple 2 ?
    • Gość: GONIA Re: Rozszerzone pory IP: *.dyn.optonline.net 18.12.02, 04:25
      EFFEKLAR NA MNIE TEZ SLABO DZIALAL ALE PO NEOSTRACIE SAMA OCZOM NIE WIERZE DLA
      MNIE CUDO JUZ PO TYGODNIU PA :)))
      • Gość: Jagna Re: Rozszerzone pory IP: 167.83.9.* 19.12.02, 10:36
        A gdzie można kupic Neostratę i ile to kosztuje?
        • Gość: justy Re: Rozszerzone pory IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 19:20
          W niektórych aptekach, np. na centralnym w Wawie (lub w każdej innej na
          zamówienie), w niektórych gabinetach kosmetycznych lub przez internet,np.
          www.bio-med.pl
          • Gość: Jagna Re: Rozszerzone pory IP: *.acn.pl / 10.66.2.* 19.12.02, 20:17
            Dzięki : - )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka