Dodaj do ulubionych

YVES ROCHER???

17.12.02, 15:00
hey! prosze napiszcie mi jak znacie adres strony internetowej YVES ROCHER -
wiecie - zeby można bylo zamówic kosmetyki przez internet Z GÓRY WIELKIE
DZIEKI!!!!
Obserwuj wątek
    • kasiek_1 Re: YVES ROCHER??? 17.12.02, 15:22
      Z tego co wiem to nie ma polskiej strony. Co do zagramanicznych to wpisz nazwę
      w jakąś wyszukiwarkę, ale nie wiem czy można u nich coś zamówić. Jeżeli nie
      masz dostępu do sklepu, to YR prowadzi sprzedaż wysyłkową. Przysyłają najpierw
      katalog itd. Jeżeli jestes zainteresowana to na jutro postaram się znaleźć ich
      adres.
    • jop Re: YVES ROCHER??? 17.12.02, 15:23
      W Polsce nie ma takiej możliwości.

JoP
      • milka07 Re: YVES ROCHER??? 17.12.02, 16:23
        Kasiek byłabym ci bardzo wdzięczna jakbys znalazła dla mnie ten adres!!!
        POZDRÓWKA I DZIEKI!!!!!
        • kasiek_1 Re: YVES ROCHER??? 18.12.02, 10:20
          Cieszę się, że ktoś jeszcze dokopał się do ich adresu, bo ja ostatnio musiałam
          wszystkie szpargały poutykać po kątach -mój kot uwiebia wręcz papier. No i
          miałam mały problem ze znalezieniem czegoś.
          :-)
    • Gość: basia Re: YVES ROCHER??? IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 16:35
      Znalazłam dla Ciebie ich namiary:
      Biuro obsługi klienta (012) 4236235 czynne od 8.00 - 18.00
      Możesz u nich zamówić katalog, albo od razu zamówić konkretne towary, jeżeli
      znasz ofertę. Tak jest chyba najszybciej - i ... najtaniej.
      Pozdrawiam,
      • milka07 Re: YVES ROCHER??? 17.12.02, 17:53
        DZIEKI BASIU:) ZARAZ DZWONIE! - BUZIACZKI PAPA!!!
      • Gość: inka Re: YVES ROCHER??? IP: *.BMJ.net.pl 18.12.02, 21:12
        ten katalog przysyłają oczywiście gratis???
        • Gość: basia Re: YVES ROCHER??? IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 22:17
          tak, gratis. A jak juz Cie wciagna w swoj rejestr, to potem przysylaja dalej co
          jakis czas.
      • Gość: inka Re: YVES ROCHER??? IP: *.bmj.net.pl / *.BMJ.net.pl 20.12.02, 23:13
        zadzwoniłam tam dzisiaj i jakaś pani mi powiedziała, że jak chcę otrzymac
        katalog to mam najpierw przysłać do nich kartkę pocztową ze swoimi danymi gdy
        ją otrzymają to prześlą mi katalog, co za bezsens :((((
        po co jest w takim razie telefon?
        • Gość: basia Re: YVES ROCHER??? IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 21.12.02, 21:43
          To dziwne, bo ja kiedys sama dzwonilam i podalam namiary koleżanki, ktora
          chciala katalog. Moze dlatego mi sie udalo, ze mialam juz u nich konto. Jak
          znasz kogos, kto juz u nich kupowal, to popros zeby zadzwonil i poprosil o
          katalog dla Ciebie.
          Pozdrawiam,
          • krasnoludek1 super ceny na swięta! 22.12.02, 22:19
            ...byłam dzisiaj ze swoim narzeczonym w sprawie prezentów w Galerii Mokotów :-
            ))) Kupiliśmy Jego Mamie zestaw o zapchu bzu (woda toaletowa 30 ml, balsam do
            ciała i pod prysznic) za - 49,90. Polecam serdeczne! Miesiąc temu za sam balsam
            dałam chyba 22 zł. :-(

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka