milka07 17.12.02, 15:00 hey! prosze napiszcie mi jak znacie adres strony internetowej YVES ROCHER - wiecie - zeby można bylo zamówic kosmetyki przez internet Z GÓRY WIELKIE DZIEKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiek_1 Re: YVES ROCHER??? 17.12.02, 15:22 Z tego co wiem to nie ma polskiej strony. Co do zagramanicznych to wpisz nazwę w jakąś wyszukiwarkę, ale nie wiem czy można u nich coś zamówić. Jeżeli nie masz dostępu do sklepu, to YR prowadzi sprzedaż wysyłkową. Przysyłają najpierw katalog itd. Jeżeli jestes zainteresowana to na jutro postaram się znaleźć ich adres. Odpowiedz Link Zgłoś
milka07 Re: YVES ROCHER??? 17.12.02, 16:23 Kasiek byłabym ci bardzo wdzięczna jakbys znalazła dla mnie ten adres!!! POZDRÓWKA I DZIEKI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek_1 Re: YVES ROCHER??? 18.12.02, 10:20 Cieszę się, że ktoś jeszcze dokopał się do ich adresu, bo ja ostatnio musiałam wszystkie szpargały poutykać po kątach -mój kot uwiebia wręcz papier. No i miałam mały problem ze znalezieniem czegoś. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: YVES ROCHER??? IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 16:35 Znalazłam dla Ciebie ich namiary: Biuro obsługi klienta (012) 4236235 czynne od 8.00 - 18.00 Możesz u nich zamówić katalog, albo od razu zamówić konkretne towary, jeżeli znasz ofertę. Tak jest chyba najszybciej - i ... najtaniej. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
milka07 Re: YVES ROCHER??? 17.12.02, 17:53 DZIEKI BASIU:) ZARAZ DZWONIE! - BUZIACZKI PAPA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: YVES ROCHER??? IP: *.BMJ.net.pl 18.12.02, 21:12 ten katalog przysyłają oczywiście gratis??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: YVES ROCHER??? IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 22:17 tak, gratis. A jak juz Cie wciagna w swoj rejestr, to potem przysylaja dalej co jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: YVES ROCHER??? IP: *.bmj.net.pl / *.BMJ.net.pl 20.12.02, 23:13 zadzwoniłam tam dzisiaj i jakaś pani mi powiedziała, że jak chcę otrzymac katalog to mam najpierw przysłać do nich kartkę pocztową ze swoimi danymi gdy ją otrzymają to prześlą mi katalog, co za bezsens :(((( po co jest w takim razie telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: YVES ROCHER??? IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 21.12.02, 21:43 To dziwne, bo ja kiedys sama dzwonilam i podalam namiary koleżanki, ktora chciala katalog. Moze dlatego mi sie udalo, ze mialam juz u nich konto. Jak znasz kogos, kto juz u nich kupowal, to popros zeby zadzwonil i poprosil o katalog dla Ciebie. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludek1 super ceny na swięta! 22.12.02, 22:19 ...byłam dzisiaj ze swoim narzeczonym w sprawie prezentów w Galerii Mokotów :- ))) Kupiliśmy Jego Mamie zestaw o zapchu bzu (woda toaletowa 30 ml, balsam do ciała i pod prysznic) za - 49,90. Polecam serdeczne! Miesiąc temu za sam balsam dałam chyba 22 zł. :-( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś