Dodaj do ulubionych

blyszczace wlosy

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 23:16
jakie znacie preparaty nablyszczajace wlosy? chcialabym sobie cos takiego
sprawic, tylko gdzie szukac? interesuje mnie cena niezbyt wygorowana. te
wszystkie rzeczy typu "wlos w plynie" to dobry kierunek, czy nablysk to gdzie
indziej szukac?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: blyszczace wlosy IP: *.pl 27.12.02, 02:44
      Mogę Ci polecić SILICONE HAIR TREATMENT firmy JOCHEMS.Jest to silikonowa maska
      przeznaczona do włosów zniszczonych i osłabionych.Dzięki zastosowaniu
      roślinnych protein włosy stają się elastyczne,miękkie i błyszczące,zyskują
      extra puszystość i połysk.Co ważne preparat ten nie obciąża włosów.Jest
      naprawdę super .Nie ma do w sklepach.Zamawiam go w salonie fryzjerskim.
      Spróbuj bo warto!
      Pozdrawiam ewa:)))
      • Gość: vts Re:DO EWY blyszczace wlosy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.12.02, 10:42
        Gość portalu: ewa napisał(a):

> Mogę Ci polecić SILICONE HAIR TREATMENT firmy JOCHEMS.Jest to silikonowa
        maska
        > przeznaczona do włosów zniszczonych i osłabionych.Dzięki zastosowaniu
        > roślinnych protein włosy stają się elastyczne,miękkie i błyszczące,zyskują
        > extra puszystość i połysk.Co ważne preparat ten nie obciąża włosów.Jest
        > naprawdę super .Nie ma do w sklepach.Zamawiam go w salonie fryzjerskim.
        > Spróbuj bo warto!
        > Pozdrawiam ewa:)))

Mam pytanie w którym salonie zamawiasz tą maskę i ile ona kosztuje. Jeszcze
        nigdy nie spotkałam się z tą firmą, a z twojego opisu musi być naprawdę fajna:)
        Pozdrawiam aga
        • evi.an Re:DO EWY blyszczace wlosy 27.12.02, 15:00
          Produkt ten przeznaczony jest do użytku profesjonalnego dlatego zamówić go
          możesz tylko u kogoś znajomego np.u swojego fryzjera.Jest bardzo wydajny 500ml
          kosztyje ok 40 zł.Naprawdę polecam.
          Pozdrawiam Ewa:))))
          • Gość: vts Re:DO EWY blyszczace wlosy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.12.02, 15:56
            evi.an napisała:

> Produkt ten przeznaczony jest do użytku profesjonalnego dlatego zamówić go
            > możesz tylko u kogoś znajomego np.u swojego fryzjera.Jest bardzo wydajny 500ml
            > kosztyje ok 40 zł.Naprawdę polecam.
            > Pozdrawiam Ewa:))))

Dzięki Ewa, a może mogłabyś napisać, w którym salonie zamawiasz (jeżeli jesteś
            z Wawy)bo ja niestety nie mam swojego fryzjera:( Pozdrawiam aga
    • Gość: Pia Re: blyszczace wlosy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 10:11
      Polecam jedwab w płynie (BIO SILK) firmy Farouk. Jedna kropelka wtarta we włosy
      nadaje im niesamowitego blasku, miękkości i pięknego zapachu. Maluteńki
      flakonik tego specyfiku kosztuje w salonach fryzjerskich ok. 15-20 zł, ale
      starcza na bardzo długo.
      • Gość: vts Re: blyszczace wlosy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.12.02, 10:38
        Ja polecam nabłyszczacz firmy Wella(dostępny w salonach fryzjerskich)jest
        super. Włosy są lśniące, fryzura utrwalona co ważne nie lepi włosów (nie
        polecam natomiast nabłyszczacza L`Oreala-też dostępnego w salonach, strasznie
        klei i lepi włosy).
        • Gość: triss Re: blyszczace wlosy IP: proxy / *.markom.krakow.pl 27.12.02, 23:45
          a jak ten nabłyszczacz Welli sie zwie i jaką ma formę- pianka, płyn...? no i
          ile kosztuje [za ile ml] :)
          • Gość: vts Re: blyszczace wlosy IP: *.chello.pl 28.12.02, 11:00
            Wella high hair-gloss spray(w srebrnej puszce). Przy nakładaniu na włosy unosi
            się jakby dym.
          • Gość: vts Re: blyszczace wlosy IP: *.chello.pl 28.12.02, 11:06
            Gość portalu: triss napisał(a):

> a jak ten nabłyszczacz Welli sie zwie i jaką ma formę- pianka, płyn...? no i
            > ile kosztuje [za ile ml] :)

Nie pamiętam dokładnie ile kosztował(kupowałam go w zeszłym roku na sylwestra,
            ale około 45-50pln,w zależności od salonu, ma 200ml.)Pozdrawiam aga
      • Gość: kaira Re: blyszczace wlosy IP: Lokis* / 192.168.0.* 27.12.02, 11:12
        potwierdzam - jest rewelacyjny i włosy tak pieknie pachną...
    • Gość: Kasia Re: blyszczace wlosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 14:53
      Jest taki psikacz do wlosow Schwarzkopf Gliss Kur. U nas nie do kupienia, ale
      jesli jezdzisz do Niemiec, to ja go kupilam w Berlinie na dworcu w Rossmanie,
      kosztowal cos kolo 4 euro. Jest w sprayu podobnym do lakieru do wlosow Gliss
      Kur (podobny kolor i stylistyka opakowania, bezowozlota nakretka), tylko
      wysokosci okolo 15 cm. Bardzo fajna rzecz, polecam, tylko trzeba psikac
      delikatnie, nie za duzo, zeby wlosy nie wygladaly na tluste. Ale swietnie
      nablyszcza, a oprocz tego wlosy robia sie miekkie, delikatne i "lejace" (ja
      mam czarne wlosy do pasa, wiec wyglada to zabojczo).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka