Gość: Morświnka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 10:40 Który tusz do 20 zł(bo jestem w dołku finansowym :)) jest NAPRAWDE czarny? I do tego nie skleja rzęs i ładnie je wydłuża? Pomóżcie bo z tego szukania myle już tusze z błyszczykami eh..:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggi9 Re: Czarność widze 23.04.06, 10:43 Kupiłam ostatnio gosh pogrubiajacy za 19.90.Na początku efekt był nieciekawy-prostował mi rzęsy ale po paru dniach nauczyłam się go używac i efekt jest całkiem, całkiem.A no niby ma byc pogrubiajacy ale efektu teatralnego nie ma a wydłuża dośc ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Czarność widze 23.04.06, 11:41 wiesz co - moze sproboj palomy - dsa tanie i poniekad dobre, tzn ladnie wydluzaja i nie sklejaja, ale... trwalosc jak trwalosc - taka za 20 zlotych... pozatym w tej cenie jest masa tuszy - rimmel ma takowe, maybelline - w zasadzie u mnie zaden nic nie sklejal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morświnka Re: Czarność widze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 17:32 a one są bardzo czarne? Bo właśnie na takiej nie-oszukanej czerni mi zależy...:) Taki moja mała fanaberia jeśli chodzi o makijaż oczu Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Czarność widze 23.04.06, 17:54 jak dla mnie sa czarne, nawet az za czarne do tego stopnia, ze przerzucilam sie na brazowe... ktore w sumie dla mnie tez daja efekt jak czarne :( Odpowiedz Link Zgłoś