Dodaj do ulubionych

Redermic?!?!?!?!?!?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 11:25
La Roche Posay to nowosc do cery dojrzałej ale w ostatnim Twoim Stylu polecany dla skóry młodej, próbowałyscie?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: Redermic?!?!?!?!?!? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.06, 11:32
      Bzdura, uzywac mozna ten krem w kazdym wieku. Sa dwie wersje do suchej i
      normalnej/mieszanej. Szybko sie wchlania, bardzo przyjemna konsystencja.
      • Gość: oli Re: Redermic?!?!?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 11:46
        super dzieki ale rzeczywiscie dziala jak pisza?:) pzdr
        • Gość: M. Re: Redermic?!?!?!?!?!? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.06, 12:24
          na temat dzialania Ci wiele nie napisze, bo mialam tylko probki, musialabym
          dluzej pouzywac, zeby zobaczyc dzialanie kremu.
          Wszystko zalezy od Twojej skory (kondycji), jak pielegnujesz skore, czy
          wystawiasz sie na slonce, chodzisz do solarium, czy uzywasz na codzien kremow z
          filtrami? Nie ma co oczekiwac na efekty przeciwzmarszczowe zadnego kremu, jesli
          nie chroni sie filtrami skory w ciagu dnia.
          • Gość: oli Re: Redermic?!?!?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:28
            no tak rozumiem i stosuje:) natomiast zmarszczki mimiczne wokół oczu to moje utrapienie a że sie śmieje 24/7 wiec szkoda gadac, pozdrawiam:)
            • zdanka1 Re: Redermic?!?!?!?!?!? 25.04.06, 12:37
              No to chyba pod oczy nadawałby ci sie Active C LRP. Szczerze, to jest to
              pierwszy krem w granicach 60 zł (to dla mnei juz fortuna:), jaki sobie kupiłam
              i ma świetne działanie z dwóch powodów:
              - nei uczula ( a jak dotąd mam z tym wiele przejśc)
              - rożjasnia skorę
              • Gość: oli Re: Redermic?!?!?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:46
                a co ze zmarszczkami?? ja tez wole nie przesadzac z cena bo jeszcze jeśc cos trzeba:)))
                • Gość: M. Re: Redermic?!?!?!?!?!? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.06, 13:11
                  nie ma sensu kupowac dodatkowego kremu z wit.C specjalnie na okolice oczu,
                  Redermic ma tyle samo wit.C co krem Active C pod oczy i po co sobie robic
                  niepotrzebne koszty. Poza tym Redermic zawiera kwas hialuronowy (dobry
                  nawilzacz), ktorego nie ma w serii Active C.
                  Z powodzeniem mozna Redermic nakladac pod oczy.
                • Gość: M. Re: Redermic?!?!?!?!?!? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.06, 13:13
                  >a co ze zmarszczkami?? ja tez wole nie przesadzac z cena bo jeszcze jeśc cos tr
                  > zeba:)))

Moze co najwyzej lekko wygladzic skore, ale jesli zmarszczki sa glebokie, to w
                  zasadzie nic nie pomoze na calkowita ich likwidacje. Skuteczniejsze od wit.C
                  bylbyby retinoidy.
                • zdanka1 Re: Redermic?!?!?!?!?!? 25.04.06, 13:14
                  Wiesz co, wydaje mi się , ze spłyca. Tzn, ja w ogóel nei mam jakichś duzych
                  zmarszczek, ale sporo robię na komputerze i mam wadę zroku, soczewki noszę jak
                  sobie przypomnę:), wiec już cos tam jest pod oczami:) Bardzo mi podpasował ten
                  krem w próbkach i kupilam cały, zresztą na allegro, bo tam jest taniej i mam
                  sprawdzonego spzredawcę . I uwazam, ze to ejden z lepszych zakupów czegokolwiek
                  w moim życiu "kobiety" :)))))))))
                  • Gość: oli Re: Redermic?!?!?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:24
                    a linka na tego sprzedawce można prosić? mam 31 lat ale wydaje mi sie ze cera wciagu ostatniego roku bardzo sie zniszczyla:( moze przez to śmianie bo z solarium nie korzystam, no i pewnie budowa wyłupiastego oka tez nie pomaga:) czy ten KREM MA FILTRY?
                    • zdanka1 Re: Redermic?!?!?!?!?!? 25.04.06, 13:39
                      Proszę bardzo:

www.allegro.pl/item99001916_la_roche_posay_active_c_krem_pod_oczy_15ml.html

zazwyczaj facet przysyla jeszcze próbki innych produktów pod kątem kupującego i
                      dlatego go lubię :) Niestety krem nie ma filtrów, ale myslę, ze i tak jest bdb.
                  • monia816 do zdanka1 25.04.06, 13:26
                    A mozesz podac mi namiar na sprzedawce z allegro? Sprzedaje on równiez inne
                    produkty LRP? Ja jestem w ogole fanka LRP i teraz zuzywam LRP pod oczy i na
                    twarz. Ten pod oczy LRP z wit c jest super, ale Activ CXXl, jest sredni, tzn,
                    efektów spektakularnych nie ma. Przymierzałam sie do REdermica. Oprócz tego na
                    stałe ma Toleriane, poleciła mi go moja dermatolog, jakies 8 lat temu ,
                    dostałam zreszta onniej mnóstwo probek tego kremu i uzupelniam zapasy non stop.
                    Buźka
                    • Gość: oli Re: do zdanka1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:27
                      a próbki z apteki?
                      • Gość: M. Re: do zdanka1 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.06, 13:31
                        o probki pytaj w aptekach, Redermic nie ma filtrow
                        • Gość: oli Re: do zdanka1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:36
                          w takim razie czy mozna cos jeszcze z filtrem na lub pod?
                          • Gość: M. Re: do zdanka1 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.06, 13:52
                            > w takim razie czy mozna cos jeszcze z filtrem na lub pod?

Jak najbardziej i nie pod (!), a na krem kladzie sie dodatkowo filtry
                            • Gość: DO M Re: do zdanka1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:05
                              ale z filtrem to juz jakis normalny krem nawilżajacy taK? sorki ze przynudzam ale tylke razy sie juz nacielam
                              • Gość: M. Re: do zdanka1 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.06, 14:14
                                > ale z filtrem to juz jakis normalny krem nawilżajacy taK? sorki ze przynudzam
                                ale tylke razy sie juz nacielam

Przykladowo jesli chcesz uzywac Redermica, to najpierw niewielka ilosc jego
                                wklepujesz w okolice oczu, a pozniej po wchlonieciu naklada sie jakis krem z
                                wysokim, stabilnym filtrem (LRP Antheliosy, Avene, Vichy Capital Soleil).
                                Mozesz tez uzywac samych filtrow, bez jakichkolwiek kremow pod nie. Ostateczna
                                alternatywa sa zwykle kremy pielegnacyjne z dodatkiem filtrow, ale sa to
                                przewaznie slabe, malo skuteczne filtry.

Polecam te strony:
                                www.biochemiaurody.fora.pl/index.php (jeszcze w fazie uzupelniania)
                                www.biochemiaurody.com/
                    • zdanka1 Re: do zdanka1 25.04.06, 13:44
                      Sprzedajacy mammutek5
                      • Gość: ? Re: do zdanka1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:55
                        ożesz jakie ceny czy ten mammutek to sprawdzony jest bo ceny ma takie że ja
                        niższych nie widziałam ale jak to jakiś kanciarz to wolę dopłacić te kilkanaście
                        zł w aptece?? i co znaczy ze na niektórych może być SPECIMEN GRATUIT??
                        • zdanka1 Re: do zdanka1 25.04.06, 13:57
                          To na pewno nei ejst kanciarz - kupowałam u neigo już ze tzry razy i za kazdym
                          razem przessyłka blyskawicznie, oryginaly i sporo próbek + ulotek. Też mnie to
                          zdziwiło, bo tako, a w aptece jak kobieta zaspiewała mi za LRP 68 zł to
                          popukałam się w czoło...
                        • Gość: M. Re: do zdanka1 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.06, 14:04
                          wezcie pod uwage, ze Redermic ma 40ml!
    • Gość: ki 15% zniżki na LPR w aptekach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:46
      dziewczyny ja się kuruję effelclarem z LPR i dostałam w aptece próbki tego kremu
      wraz z ksiązeczką, z tyłu jest info że do 15.05.2006 na cały asortyment z lpr
      jest 15% zniżki można kupić max 3 wybrane produkty, przejdzcie się do jakiejść
      dobrze zaopatrzonej apteki gdzie mają la roche-posay i macie kremik od razu a
      nie płacicie za wysyłkę ja tak kupiłam effaclar za 33zł zamiast prawie 45
      • Gość: agata Re: 15% zniżki na LPR w aptekach IP: *.medicare.pl 25.04.06, 15:56
        czy ten krem nadaje sie do cery tłustej?
        pytam do activ c ten do cery normalnej /tłustej sie nie nadawał obsypało mnie
        strasznie...
        • Gość: M. Re: 15% zniżki na LPR w aptekach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.06, 19:04
          > czy ten krem nadaje sie do cery tłustej?
          > pytam do activ c ten do cery normalnej /tłustej sie nie nadawał obsypało mnie
          > strasznie...

To czy komus posluzy dany krem, to sprawa indywidualna, postaraj sie o probki i
          zobaczysz czy Cie obsypie
          • catalunya72 Re: 15% zniżki na LPR w aptekach 12.05.06, 15:30
            Dziewczyny, ten krem jest ABSOLUTNIE GENIALNY!!!! Polecam wszystkim po 30. ze
            śladami po trądziku, buzią zmaltretowaną po kwasach i innych zabiegach, z
            trudno gojącą się skórą, na której od czasu do czasu coś 'wyskakuje' i nie chce
            zniknąć ;))). Natychmiastowy efekt widać już po kilku zastosowaniach! Cera
            wygładzona, zagojona, odświeżona, młodsza. To jest najlepszy krem, jaki miałam,
            jestem zachwycona!!! Szczerze polecam.
            • Gość: Ela Re: 15% zniżki na LPR w aptekach IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:37
              Czy ten krem można używać przy cerze naczynkowej.
              • Gość: justy Re: 15% zniżki na LPR w aptekach IP: 213.241.34.* 12.05.06, 23:30
                jeśli nie jest to cera naczynkowa-nadwrazliwa, to mozna używać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka