Dodaj do ulubionych

Piekna Anexxa i jej dochody z Allegro

29.12.02, 12:37

Policzylam wlasnie aukcje Anexxy z ostatniego miesiaca i jej zarobek z tego
tytulu. Ciekawa jestem czy odprowadzi podatek od przychodu, przy rozliczeniu
sie z Urzedem Skarbowym.

A poniewaz nie prowadzi dzialalnosci gospodarczej (chyba ze podciagnie handel
pudrem pod dzialalnosc tatusia) to jeszcze moze miec problem z czyms innym :)

nata.76

P.S. Wyjezdzam jutro na Sylwestra i dzisiaj juz nie zamierzam zagladac na
forum. Pozatym, jakos mnie tu denerwuje atmosfera. Czytajac i piszac na forum
Anexxy mam wieksza frajde :) Bawcie sie dobrze i Szczesliwego Nowego Roku.
Obserwuj wątek
    • koteck Re: Piekna Anexxa i jej dochody z Allegro 29.12.02, 12:45
      Masz już chyba obsesję na punkcie anexxy? hahahahahahahahaaaa
      Nie masz innych zajęć? Boże co za idiotka z ciebie.
      • natalia76 Re: Piekna Anexxa i jej dochody z Allegro 02.01.03, 17:24
        > Masz już chyba obsesję na punkcie anexxy?

Nie, to Anexxa bedzie miala obsesje na moim punkcie :)

> Nie masz innych zajęć? Boże co za idiotka z ciebie.

A co Cie to obchodzi? Nie chcesz, nie czytaj.
        A idiotke znajdz sobie w majtkach.

nata.76
    • nell26 Re: Piekna Anexxa i jej dochody z Allegro 29.12.02, 14:51
      natalia76 napisała:

>
      > Policzylam wlasnie aukcje Anexxy z ostatniego miesiaca i jej zarobek z tego
      > tytulu. Ciekawa jestem czy odprowadzi podatek od przychodu, przy rozliczeniu
      > sie z Urzedem Skarbowym.
      >
      > A poniewaz nie prowadzi dzialalnosci gospodarczej (chyba ze podciagnie handel
      > pudrem pod dzialalnosc tatusia) to jeszcze moze miec problem z czyms innym :)
      >
      > nata.76
      >
      > P.S. Wyjezdzam jutro na Sylwestra i dzisiaj juz nie zamierzam zagladac na
      > forum. Pozatym, jakos mnie tu denerwuje atmosfera. Czytajac i piszac na forum
      > Anexxy mam wieksza frajde :) Bawcie sie dobrze i Szczesliwego Nowego Roku.

Nie wiem, cy zdajesz sobie z tego sprawe, ale zaczynasz wzbudzac politowanie...
      Wszystko to, co wypisujesz zakrawa o jakas obsesje:(
      • natalia76 Re: Piekna Anexxa i jej dochody z Allegro 02.01.03, 17:25
        > Nie wiem, cy zdajesz sobie z tego sprawe, ale zaczynasz wzbudzac
        politowanie...

Super, bedzie bardziej bolalo jak ugryze.

> Wszystko to, co wypisujesz zakrawa o jakas obsesje:(

No pewnie... ale to Twoje zdanie.

nata.76

• Gość: Kasia Re: Piekna Anexxa i jej dochody z Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.02, 18:59
      natalia76 napisała:

>

Chyba od DOCHODU, nie przychodu. Od przychodu nie placi sie podatkow. Jak juz
      jestes taka skrupulatna, to sprobuj dowiedziec sie co oznaczaja slowa ktorych
      uzywasz.
      Nie jestem ani fanka, ani przeciwniczna Anexxy (nawet jej nie znam) ale
      wkurzaja mnie ludzie ktorzy czepiaja sie wszystkich naokolo, zeby tylko sie
      czepiac. Get a life, kobieto, zamiast siedziec na necie i wyszukiwac wszystko
      dotyczace Anexxy. Polecam wizyte u psychologa, bo faktycznie wyglada na to ze
      masz obsesje.
      • Gość: asia nie ładnie IP: *.dialog.net.pl / localhost 29.12.02, 19:13
        Skoro wpadłaś w nałóg, którym jest Anexxa to radziłabym ci iść do poradni
        psychologicznej, ponieważ ta nienawiść do Anexxy może przerodzić się w miłość.
        P.S. Jak bardzo interesujesz się sprawami prywatnymi to dowiedz się jakie
        majteczki nosi Anexxa, jeśli to ci nie wystarczy możesz iść do swej sąsiadki i
        zaglądnąć pod spódnice może wtedy oduczysz się wciskania nosa w nie swoje
        sprawy.
        • rysio_lubicz Re: nie ładnie 29.12.02, 20:47
          majty annexa nosi brudne, rozmiar 42, a potem je sprzedaje na allegro,
          buehehehehehe. a donosik do urzędu podatkowego jużeśmy z wujkiem stefanem dawno
          wysłali. tatuńcio będzie musiał zapłacić za córcię, bo majkel nie ma z czego,
          siedzi w chałupie bez pracy, pierdzi w fotel i próbuje handlować pirackimi
          gierkami, ale mu nie wychodzi.
          • djonizy Re: nie ładnie 29.12.02, 21:14
            > tatuńcio będzie musiał zapłacić za córcię, bo majkel nie ma z czego,
            > siedzi w chałupie bez pracy, pierdzi w fotel i próbuje handlować pirackimi
            > gierkami, ale mu nie wychodzi.

masz nieaktualne wjadomosci - majkel pracuje od grudnia w polkomtelu
            • narzeczony-anexxy Re: nie ładnie 29.12.02, 21:25
              djonizy napisał(
              >
              > masz nieaktualne wjadomosci - majkel pracuje od grudnia w polkomtelu
              ------
              To Ty masz nieaktualne wiadomości ,nie pracuję tam.Wypieprzyli mnie jak się
              tylko dowiedzieli o moich handelkach pirackimi grami.Ale mam nową narzeczoną,
              która dobrze zarabia.
              Majkel
      • Gość: księgowa Re: Piekna Anexxa i jej dochody z Allegro IP: *.acn.pl 03.01.03, 22:18
        Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Chyba od DOCHODU, nie przychodu. Od przychodu nie placi sie podatkow. Jak
        >juz jestes taka skrupulatna, to sprobuj dowiedziec sie co oznaczaja slowa
        >ktorych uzywasz.

Gwoli wyjaśnienia, wychodzi na to, że to Ty masz braki w wiadomościach. W
        przypadku podatku zryczałtowanego (to dość popularna forma opodatkowania)
        płaci się właśnie od przychodu, a nie od dochodu. Czasami lepiej się nie
        czepiać... ;-)
    • grazynka-lubicz Re: Piekna Anexxa i jej dochody z Allegro 29.12.02, 21:16
      Tak,tak Rysiu właśnie rozmawiałam z wujem Stefanem,już wszystko tam zaniósł do
      Urzędu Skarbowego,oj, już widzę jak padre Anexxy zapłaci karę,oj zapłaci za
      handle podróbami córuni.Buhahahahahaa!
      Kocham Rysia
    • Gość: elve Re: Piekna Anexxa i jej dochody z Allegro IP: *.ds.univ.gda.pl 02.01.03, 20:56
      pisujesz na forum anexxy? a pod jakim nickiem, tchórzu?
      • natalia76 Re: Piekna Anexxa i jej dochody z Allegro 03.01.03, 12:49
        > pisujesz na forum anexxy? a pod jakim nickiem, tchórzu?

A co Cie to obchodzi?
        Pisalabym pod swoim ale obawiam sie ze wspaniala
        Anexxa wprowadzila by szybko rzady totalitarne :)

A tak, biedactwo ucieklo i zamknelo sie na swoim forum, gdzie
        karmi swoje kolezanki tymi opowiesciami "Z zycia Gidynskich".

nata.76

• Gość: sonique Re: Piekna Anexxa i jej dochody z Allegro IP: 217.98.105.* 03.01.03, 14:10
          Ty chyba na serio stuknieta jestes. Nie cierpisz Anexxy, masz na jej punkcie
          obsesje i jeszcze smiesz wlazic na jej forum??? Po co???
          • natalia76 Re: Piekna Anexxa i jej dochody z Allegro 03.01.03, 15:36
            po jajco! zabronisz mi?

Lubie czytac te fantazje Anexxy i jej pierdoliny.
            Zauwazylam ze ostatnio nie pisze o swiom Misiu,
            biedny pasztecik.

nata.76
            • kwaku.kwaku.pierdu.pierdu Re: Piekna Anexxa i jej dochody z Allegro 03.01.03, 16:38
              natalia76 napisała:

> po jajco! zabronisz mi?
              >
              > Lubie czytac te fantazje Anexxy i jej pierdoliny.
              > Zauwazylam ze ostatnio nie pisze o swiom Misiu,
              > biedny pasztecik.
              >
              > nata.76

bravo natalia:-))))tak trzymaj:)
              podaj link do tych perelek:)
              pozdrawiam.
              • natalia76 Re: Piekna Anexxa i jej dochody z Allegro 03.01.03, 16:50
                kwaku...,
                zbieraj dupe kotlety smazyc i prac majtki.

Nie potrzebuje poplecznictwa w Twoim wydaniu.

nata.76
                • Gość: asia Co za głupoty! IP: *.dialog.net.pl / localhost 03.01.03, 20:04
                  Każdy ma prawo do swego zdania i nic nie poradzę na wypisywanie takich
                  pierdoł dotyczących pywatnych spraw. Co Cię obchodzi czyjeś życie?(napewno
                  byś teraz na to odpowiedziała błyskotliwie typu:bo jajco mnie obchodzi
                  podziwiam twoją nietypową inteligencje hehe). A teraz zadam Ci poważne
                  pytanko:Czy masz lepsze życie od Anexxy skoro ją oczerniasz, bo zachowujesz
                  się jakbyś byla posiadaczką Egiptu, choć w rzeczywistości za swoje chamstwo
                  mogłabyś być maximum sprzątaczką lub przekupką na targu???
                  • natalia76 Re: Co za głupoty! 03.01.03, 22:23

Nie mam. Nie utrzymuje mnie tatus biznesmen, nie karmi mamusia i nie handluje
                    badziewiem na aukcjach.

nata.76
                    • Gość: grazynka-lubicz Re: Co za głupoty! IP: *.pl / 192.168.1.* 03.01.03, 23:03
                      może po prostu zabrabias zna zycie kuperkiem, droga natalio76?
                      stoisz gdzieś na jakims skrzyzowaniu i zachęcasz innych do zapoznania się z
                      twoja budową? co?
    • Gość: panzerschreck Re: Piekna Anexxa i jej dochody z Allegro IP: *.supermedia.pl / *.dialup.supermedia.pl 04.01.03, 15:33
      natalia76 napisała:

>

Czemu piszesz o tym tutaj? Zglosc do odpowiedniego urzedu i tyle. Teraz to
      wyglada, iz robisz to z zazdrosci.

• Gość: asia Re: Piekna Anexxa i jej dochody z Allegro IP: *.dialog.net.pl / localhost 04.01.03, 17:14
        Oczywiście, że to zazdrość(i może kompleksy) na co wskazuje sam tytuł:Piękna
        Anexxa... nata76 jesteś czyżby zazdrosna o urodę swojego wroga albo może
        chcesz upokorzyć Anexxę przed światem, by odebrać jej Majkela. Coś w tym musi
        być.
        • grazynka-lubicz Re: Piekna Anexxa i jej dochody z Allegro 04.01.03, 17:45
          Odebrać Majkela, buhahahahaha! A która chciałaby taką fleję z ogonem do
          pasa.Chyba tylko nasze Wodogłowie się połaszczyło, bo i jej nikt normalny by se
          nie wziął.Buhahahahhahaa!
          Kocham Rysia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka