joakle 30.04.06, 12:09 Może poradzicie mi jakiś dobry samoopalacz, który 1. ŁAdnie i natruralnie wygląda na bardzo jasnej cerze, 2. A przede wszystkim NIE ŚMIERDZI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewullina Re: samoopalacz 30.04.06, 12:13 Ja polecam Dax cocmetics w piance,mój ulubiony, kolor jest naturalny i jednolity, zapach jak dla mnie normalny.No i cena bardzo przystępna.pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 12:13 nie ma takich samoopalaczy. Każdy robi smugi, mniejsze lub większe i każdy śmierdzi, kiedy zaczyna barwić skórę. Na tym polega istota samoopalacza. Odpowiedz Link Zgłoś
joakle Re: samoopalacz 30.04.06, 12:37 no chyba niestety, tak pytam, bo może któraś odkryła jakies cudo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 12:59 Nie, nie ma takich cudów:) Ja też jestem blada, ostatnio testowałam balsam brązujący Garniera- porażka, pomyłka, zero efektu plus okropny zapach:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulik Re: samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 15:13 używaj delikatnie brązujących- efekt bedzie,ladny subetelny,a nie ma smug. Polecam KARMEL BRĄZUJACY DAX COSMETICS> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussycat_doll Re: samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 15:20 ja chyba kupie Eveline Spa bo na wizazu ma swietne opinie i podobno wlasnie nie smierdzi,nie robi plam. Jest lagodniejszy od zwyklego samoopalacza i ma ciekawe opakowanie wiec sie skusze chyba :) www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=19f24fe9da98baf4fc09f84384a462c7&cmd=details&itemid=10822 Odpowiedz Link Zgłoś
monica233 Re: samoopalacz 02.05.06, 11:21 Najlepszy dla mnie jest samoopalacz w piance Dax Cosmetics:)Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: samoopalacz 30.04.06, 20:58 Dove - daje piękny kolorek i nie śmierdzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: samoopalacz IP: *.bulldogdsl.com 01.05.06, 18:58 zgadzam sie, dove jak najbardziej swietny kolor, a ze jest to glownie balsam z dodatkiem samoopalacza o smugi naprawde bardzo trudno, ale tak jak wszystkie smierdzi, moze troche mniej niz sam samoopalacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elessar Re: samoopalacz IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 01.05.06, 18:56 Avene -dla mnie najlepszy! Piekny naturalny kolor opalenizny bez plam i bez tego smrodku suszonych grzybów brrr, zmywa sie bardzo równomiernie. W składzie ma wodę termalną i nie wysusza cery tak jak inne samoopalacze-gorąco polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mirandel1 Re: samoopalacz 01.05.06, 18:59 Yves Rocher. Nie pamiętam dokładnej nazwy ale to taka złoto brązowa tubka i palemką. Samoopalacz jest dobry do jasnej cery i może służyć do całego ciała( mimo ,że jest do twarzy). Ładnie pachnie i nie jest drogi:) --- s11.bitefight.pl/c.php?uid=31049 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania27 Re: samoopalacz tylko Lancome IP: *.buf.adelphia.net 02.05.06, 02:51 Odpowiedz Link Zgłoś