Dodaj do ulubionych

samoopalacz

30.04.06, 12:09
Może poradzicie mi jakiś dobry samoopalacz, który

1. ŁAdnie i natruralnie wygląda na bardzo jasnej cerze,
2. A przede wszystkim NIE ŚMIERDZI!!!!
Obserwuj wątek
    • ewullina Re: samoopalacz 30.04.06, 12:13
      Ja polecam Dax cocmetics w piance,mój ulubiony, kolor jest naturalny i
      jednolity, zapach jak dla mnie normalny.No i cena bardzo przystępna.pozdrawiam:)
    • Gość: ja Re: samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 12:13
      nie ma takich samoopalaczy. Każdy robi smugi, mniejsze lub większe i każdy
      śmierdzi, kiedy zaczyna barwić skórę. Na tym polega istota samoopalacza.
      • joakle Re: samoopalacz 30.04.06, 12:37
        no chyba niestety, tak pytam, bo może któraś odkryła jakies cudo...:)
        • Gość: ja Re: samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 12:59
          Nie, nie ma takich cudów:) Ja też jestem blada, ostatnio testowałam balsam
          brązujący Garniera- porażka, pomyłka, zero efektu plus okropny zapach:/
          • Gość: Ulik Re: samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 15:13
            używaj delikatnie brązujących- efekt bedzie,ladny subetelny,a nie ma smug.
            Polecam KARMEL BRĄZUJACY DAX COSMETICS>
            • Gość: pussycat_doll Re: samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 15:20
              ja chyba kupie Eveline Spa bo na wizazu ma swietne opinie i podobno wlasnie nie
              smierdzi,nie robi plam. Jest lagodniejszy od zwyklego samoopalacza i ma ciekawe
              opakowanie wiec sie skusze chyba :)
              www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=19f24fe9da98baf4fc09f84384a462c7&cmd=details&itemid=10822
        • monica233 Re: samoopalacz 02.05.06, 11:21
          Najlepszy dla mnie jest samoopalacz w piance Dax Cosmetics:)Polecam :)
    • carolinascotties Re: samoopalacz 30.04.06, 20:58
      Dove - daje piękny kolorek i nie śmierdzi :)
      • Gość: zuzia Re: samoopalacz IP: *.bulldogdsl.com 01.05.06, 18:58
        zgadzam sie, dove jak najbardziej swietny kolor, a ze jest to glownie balsam z
        dodatkiem samoopalacza o smugi naprawde bardzo trudno, ale tak jak wszystkie
        smierdzi, moze troche mniej niz sam samoopalacz
    • Gość: elessar Re: samoopalacz IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 01.05.06, 18:56
      Avene -dla mnie najlepszy! Piekny naturalny kolor opalenizny bez plam i bez tego smrodku suszonych grzybów brrr, zmywa sie bardzo równomiernie. W składzie ma wodę termalną i nie wysusza cery tak jak inne samoopalacze-gorąco polecam :-)
      • mirandel1 Re: samoopalacz 01.05.06, 18:59
        Yves Rocher. Nie pamiętam dokładnej nazwy ale to taka złoto brązowa tubka i
        palemką. Samoopalacz jest dobry do jasnej cery i może służyć do całego ciała(
        mimo ,że jest do twarzy). Ładnie pachnie i nie jest drogi:)
        ---
        s11.bitefight.pl/c.php?uid=31049
      • Gość: ania27 Re: samoopalacz tylko Lancome IP: *.buf.adelphia.net 02.05.06, 02:51
    • rzesa20 Re: samoopalacz 02.05.06, 10:31
      dax cosmetix w piance.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka