27.04.05, 09:20
"Gdy jesteś to cię nie ma
A gdy cię nie ma - to dopiero jesteś!"...

Poznikało z 40+ tyle osób...

Wiem, wiem - forum to nie obowiązek, tylko przyjemność. I jeśli ktoś
nie ma przyjemności - to po prostu tutaj nie pisze.
Ale i tak...

No nic - miłego dnia wszystkim! smile
Obserwuj wątek
    • ewelina10 Re: Brak 27.04.05, 10:31
      "starzy" uczestnicy na stałe tutaj bywają z większym lub mniejszym natężeniem
      chyba bez zmniejszonego liczebnie składu, a pozostali ... no cóż ... niektórzy
      z nich znikają poczym ponownie się pojawiają, czasami bywa ... że w nowej
      szacie graficznej J

jedyną chyba osobą, która mnie może bardziej zastanawia - jest Erie ...
      przestała nagle pisać, a wydawało mi się, że tutaj się „zadomowiła” i było jej
      dobrze z nami. Szkoda crying
      • mammaja Re: Brak 27.04.05, 10:45
        Chcialam napisac "no nie ma bata" w moim rozumieniu - nie mozna nikogo
        przymusic - ale ostatnio przeczytalam,ze to cos nieprzyzwoitego podobno smile
        • mammaja Re: Brak 27.04.05, 11:00
          Nie wiem gdzie zniknela Luiza -w- ogrodzie? W buszu?
          • lablafox Re: Brak 27.04.05, 13:37
            Luiza w buszu zapewne i pewne ,że powróci , ale Erie bardzo mi brak.
            Często myślę o niej i mam nadzieję ,że nie przytrafiło jej się jakieś wredne
            choróbsko.
            Czy ktoś ma o niej jakieś wieści?
            • luiza-w-ogrodzie Re: Brak 28.04.05, 03:14
              lablafox napisała:

> Luiza w buszu zapewne i pewne ,że powróci

Ano bylam w buszu przez 8 dni (drugi tydzien szkolnych wakacji jesiennych).
              Plywalam w jeziorze, jezdzilam na koniu, czolgalam sie przez jaskinie i
              spacerowalam po gorach. Milo mi ze zauwazyliscie moja nieobecnosc.

Co do braku, jak wszyscy mam okresy zwiekszonej aktywnosci w realu i wtedy
              przestaje pisac na forach. Teraz jest jesien, w ogrodzie mnostwo pracy, ale w
              biurze sie troche przeluznilo - znowu pracuje tylko na jeden etat, wyszkolilam
              osobe, ktora przejela moj drugi etat ;oD i bede tutaj czesciej mam nadzieje.

a.erie pisala tez na Polonii, szkoda ze zniknela. Ostatnio na forum Polonia
              wspominalam ludzi, ktorzy pisywali tam w czasach swietnosci w 2001 i 2002 roku -
              ze starej gwardii zostalo nas chyba troje wciaz tam piszacych. Ludzie i fora
              zmieniaja sie i ewoluuja, nie wchodzi sie dwa razy do tej samej wirtualnej
              rzeki.

Serdecznie pozdrawiam
              Luiza-w-Ogrodzie

><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
              .·´¯`·.. ><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
    • skiela1 Re: Brak 27.04.05, 13:52
      Wiecie co ? Nawet sobie nie zdajecie sprawy jakie to mile na forum uslyszec-"a
      gdzie jest ?....tak dawno jej/jego nie bylo,moze jest chory/a"
      Nie tak dalej jak dwa dni temu rozmawialam z kolezanka i mowie jej-wiesz forum
      to fajna sprawa,rozmawiasz z ludzmi,ktorych bardzo czesto znasz duzo lepiej niz
      wlasnych znajomych a tak na prawde to....ich nie znasz,masz problem ,chetnie ci
      pomoga,pociesza a nawet pomodla jak trzeba.Ale jestem pewna ze jak jeden z nich
      zniknie z tego forum na jakis czas to nawet nikt tego nie zauwazy.I tyle namy po
      tym forum ,jest jak wszystko inne-banka mydlana.Jednak jestem w
      bledzie,przynajmniej tak mi sie wydaje ze jestem w bledzie.
      • ewelina10 Re: Brak 27.04.05, 13:57
        Skielo dobrze Ci się wydaje, że jesteś w błędzie wink przynajmniej mnie się też
        tak wydaje smile))))))))
    • skrzydlate Re: Brak 27.04.05, 15:34
      jedni przychodza, drudzy odchodzą, jedni sa na odwyku, inni musza cos zmienic z
      nudow, inni maja ciekawsze zjaecia, lepiej chyba nie przywyczajac sie... bo tak
      fajnie jest, kiedy swiat sie ciagle zmienia.. ja tez zanim tu przyszlam - z
      innego miejsca odeszlam i tam mnie pewnie brak
      • dan8 Re: Brak 27.04.05, 15:45
        Mysle,ze pamietamy o osobach,ktore pisza na forum a potem znikaja.
        a.erie zapamietalam dzieki Jej pisaniu,potrafila pieknie dobierac slowa
        opisujac swiat widziany wlasnymi oczami.
        Ostatni Jej wpis byl 4.11.04
        ================================================================================
        Re: KAWIARENKA 40+ /nr.9/
        a.erie 04.11.2004 13:34 + odpowiedz

czy znajdzie sie jakas dobra duszyczka,
        ktora przysiadzie sie do mnie z kawa?
        Nastroj mam fatalny.
        Wiatr i deszcz .
        I koniec mojej jesieni
        I znowu rok czekania
        zeby napasc oczy kolorami,
        ktore przywracaja
        o zawrot glowy...
        ================================================================================
        a przedostatni to:
        Re: Dzisiajki 62 smile
        a.erie 29.10.2004 20:32 + odpowiedz

ja w moje dzisiaj wedrowalam od Annasza do Kajfasza (o lekarzy chodzi...)

Minelo juz kilka miesiecy od ostatniego odezwania sie a.erie na forum,moze wiec
        niedlugo powroci do nas ze swoimi opisami.

• mammaja Re: Brak 27.04.05, 15:52
          I ja mysle o Aerie - czy wszystko u niej w porzo? Brak tez osob, ktore poszly
          do "drugiego pokoju" sad
          • dan8 Re: Brak 27.04.05, 15:56
            Tak Mamajko,masz racje,z tym,ze tam mozemy zajrzec i poczytac lub tez zabrac
            glos,zas jesli chodzi o a.erie,to mamy tylko Jej wpisy w archiwum formumowym.
          • kamfora Re: Brak 27.04.05, 19:21
            mammaja napisała:

> Brak tez osob, ktore poszly do "drugiego pokoju" sad

A propos "drugiego pokoju" wink
            Kiedyś brat przyjechał z rodziną i psicą (psica wtedy po raz pierwszy).
            I tak jakoś wyszło, że w pewnym momencie ten "tłum" podzielił się
            na pokoje. Psica biegała od jednych do drugich szczekając coraz głośniej,
            aż w końcu siadła pośrodku korytarza i zaczęła przeraźliwie wyć. Uspokoiła się
            dopiero wtedy, gdy wszyscy przeszli do jednego pomieszczenia...smile)

A mnie brakuje jeszcze poetyckich postów Ewypf...
    • ewelina10 Re: Brak 27.04.05, 16:45
      Dan ... wymieniając A.erie miałam to samo na myśli.
    • poison1 Albo poumierali ze starosci 27.04.05, 17:21
      albo z nudow.
      • verbena1 Re: Brak 27.04.05, 21:11
        Mnie brakuje Terem ,jej ciekawego patrzenia na swiat i okolice.
        Niedawno wpadla na chwilke i znow jej nie ma.
        Terem, kiwnij glowa ,ze nas chociaz czytasz smile))

Znikanie przyjaciol, miejsc, poznawanie nowych ludzi i swiatow. Emigranci
        wiedza o tym najlepiej. Niekiedy zostaja po bliskich i znajomych wielkie
        dziury,ktorych nie mozna zasypac i swiadomosc ,ze juz nigdy nie bedzie jak
        dawniej. Trzeba sie z tym oswoic i zaakceptowac inaczej wpada sie w choroby lub
        depresje. Mysle tu tez o erie. Moze trudno jej bylo zapomniec.
    • jej_maz Re: Brak 08.05.05, 16:12
      Niektorzy sie znajduja i to po bardzo dlugim czasie; Rzepicha jest jednym z
      pierwszych uczestnikow naszego fourm, pozniej zaginiona i poszukiwana latami i
      teraz z radoscia ja zauwazam z powrotem... mile to i kolejny dowod na to, jak
      to fajnie miec czyste sumienie i jeden nick wink)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka