Dodaj do ulubionych

kuracja dotleniająca SORAYA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 22:38
czy macie doświadczenie w stosowaniu kuracji dotleniających SORAYA kremy,
maseczki, tonik...?
Obserwuj wątek
    • Gość: domi Re: kuracja dotleniająca SORAYA IP: *.kopnet.pl 01.05.06, 19:43
      WItam!Stosowalam przez dluzszy czas krem pod oczy z tej wlasnie serii, i
      powiem Ci ze moze nie byl rewelacyjny,ale w sumie mam 22 lata takze nie wiadomo
      jakich kremow na zmarszczki i cienie nie potrzebuje.Jestem zadowolona.Kosmetyk
      ma b.ladny zapach i daje uczucie takiej delikatnosci.Jesli potrzebujesz
      lekkiego specyfiku o 'lekkim' dzialaniu to zachecam :) pozdrawiam!
    • virtuosska Re: kuracja dotleniająca SORAYA 01.05.06, 19:47
      cześć! ja używałam z tej serii maseczki dotleniającej na noc i jestem
      zadowolona, ma bardzo ładny zapach a rano jak wstawałam to cera była taka
      odświeżona miła w dotyku, terz stosuję mleczko do demakijażu, także sobie
      chwalę, co prawda nie powala mnie z nóg ale za taka cene warto!:)jestem ogólnie
      zadowolona z tej serii kosmetyków,

pozdraiwam!
      • irenka82 Re: kuracja dotleniająca SORAYA 01.05.06, 21:40
        ja mialam mleczko i tonik.tonik fajny,chociaz nie wiem na czym polega owo
        dotlenienie.
    • Gość: rudy kot Re: kuracja dotleniająca SORAYA IP: *.media4.pl 01.05.06, 21:57
      Zgadzam sie całkowicie z domi:)
    • Gość: pat Re: kuracja dotleniająca SORAYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:30
      używam kremu pod oczy , jest bardzo fajny, ale już np. mleczko de demakijażu
      mniej mi odpowiada, z tym, ze może to wynikać z faktu, że nie przepadam ogólnie
      za mleczkami
      • Gość: karol Re: kuracja dotleniająca SORAYA IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.05.06, 15:35
        ja uwielbiam maseczke dotleniajaca, dwa, trzy razy w tygodniu nakladam ja na
        noc przed snem zamiast kremu. denerwuje mnie jej zapach - jest stanowczo zbyt
        mocny a ja mam bardzo wrazliwe oczy, ale dziala rewelacyjnie. sprobowalam tez
        kremu na dzien - rowniez bardzo OK, ale teraz stawiam na sprawdzone filtry.
        polecam maseczke. swietna.
    • inecita Re: kuracja dotleniająca SORAYA 04.05.06, 16:29
      Mam cerę odwodnioną na policzkach a normalną w pozostałych partiach, po kremie
      na noc zrobiły mi się najzwyklejsze w swiecie pryszcze
      • erienne Re: kuracja dotleniająca SORAYA 10.05.06, 01:42
        hmm... dziwne... tez uzywalam tego na noc, jestem (nie)szczesliwa posiadaczka
        cery mieszanej ze sklonnoscia do przetluszczen i czasami pryszczy ale po sorayi
        nie zauzalylam zwiekszonego wysypu krostek. co innego po yves rocher...
    • Gość: asia Re: kuracja dotleniająca SORAYA IP: *.ghnet.pl 06.05.06, 17:58
      Uzywalam kremu pod oczy. Jedyna jego zaleta byl ladny zapach i tyle. Bardzo
      mnie oczy piekly i lzawily, zdecydowanie NIE POLECAM!
      • Gość: naina Re: kuracja dotleniająca SORAYA IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.06, 18:02
        Ja uzywam kremu pod oczy z tej serii i mam juz drugie opakowanie.Jest bardzo
        wydajny,gesty ale szybko sie wchlania.Nawilza skore,jakich inych efektow nie
        zauwazylam.Jak mi sie skonczy to tym razem kupie z innej serii.Pozdr!
    • paul_ina Re: kuracja dotleniająca SORAYA 06.05.06, 18:01
      Nie polecam. Mazidła i tyle.
    • Gość: kk Re: kuracja dotleniająca SORAYA IP: *.jci.com 09.05.06, 21:28
      uzywalam kremu i jest OK. zadna rewelacja, ale w porzadku.
    • erienne Re: kuracja dotleniająca SORAYA 10.05.06, 01:40
      uzywalam kremu na noc i dla mojej 21 letniej buzki nalogowej palaczki byl
      odpowiedni. cera miala ladniejszy koloryt, dawal uczucie swiezosci, nie
      pozostawial tlustego filmu, nie powodowal powstawania "niespodzianek", dobrze
      nawilzal. ale juz np. moja mama nie chwalila, twierdzi, ze nic nie daje, nie
      niweluje uczucia sciagniecia. wnisokuje z tego, ze krem sprawdza sie raczej w
      przypadku cer stosunkowo mlodych.
      • aserath Re: kuracja dotleniająca SORAYA 10.05.06, 10:32
        ja sie zgadzam z naina - mam krem pod oczy - delikatny, lekki, ale zeby super
        dzialal - to nie zauwazylam. Ale inna sprawa ze jeszcze zaden krem pod oczy
        nigdy mnie nie zachwycił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka