Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 22:38 czy macie doświadczenie w stosowaniu kuracji dotleniających SORAYA kremy, maseczki, tonik...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domi Re: kuracja dotleniająca SORAYA IP: *.kopnet.pl 01.05.06, 19:43 WItam!Stosowalam przez dluzszy czas krem pod oczy z tej wlasnie serii, i powiem Ci ze moze nie byl rewelacyjny,ale w sumie mam 22 lata takze nie wiadomo jakich kremow na zmarszczki i cienie nie potrzebuje.Jestem zadowolona.Kosmetyk ma b.ladny zapach i daje uczucie takiej delikatnosci.Jesli potrzebujesz lekkiego specyfiku o 'lekkim' dzialaniu to zachecam :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
virtuosska Re: kuracja dotleniająca SORAYA 01.05.06, 19:47 cześć! ja używałam z tej serii maseczki dotleniającej na noc i jestem zadowolona, ma bardzo ładny zapach a rano jak wstawałam to cera była taka odświeżona miła w dotyku, terz stosuję mleczko do demakijażu, także sobie chwalę, co prawda nie powala mnie z nóg ale za taka cene warto!:)jestem ogólnie zadowolona z tej serii kosmetyków, pozdraiwam! Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: kuracja dotleniająca SORAYA 01.05.06, 21:40 ja mialam mleczko i tonik.tonik fajny,chociaz nie wiem na czym polega owo dotlenienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy kot Re: kuracja dotleniająca SORAYA IP: *.media4.pl 01.05.06, 21:57 Zgadzam sie całkowicie z domi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: kuracja dotleniająca SORAYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:30 używam kremu pod oczy , jest bardzo fajny, ale już np. mleczko de demakijażu mniej mi odpowiada, z tym, ze może to wynikać z faktu, że nie przepadam ogólnie za mleczkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: kuracja dotleniająca SORAYA IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.05.06, 15:35 ja uwielbiam maseczke dotleniajaca, dwa, trzy razy w tygodniu nakladam ja na noc przed snem zamiast kremu. denerwuje mnie jej zapach - jest stanowczo zbyt mocny a ja mam bardzo wrazliwe oczy, ale dziala rewelacyjnie. sprobowalam tez kremu na dzien - rowniez bardzo OK, ale teraz stawiam na sprawdzone filtry. polecam maseczke. swietna. Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: kuracja dotleniająca SORAYA 04.05.06, 16:29 Mam cerę odwodnioną na policzkach a normalną w pozostałych partiach, po kremie na noc zrobiły mi się najzwyklejsze w swiecie pryszcze Odpowiedz Link Zgłoś
erienne Re: kuracja dotleniająca SORAYA 10.05.06, 01:42 hmm... dziwne... tez uzywalam tego na noc, jestem (nie)szczesliwa posiadaczka cery mieszanej ze sklonnoscia do przetluszczen i czasami pryszczy ale po sorayi nie zauzalylam zwiekszonego wysypu krostek. co innego po yves rocher... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: kuracja dotleniająca SORAYA IP: *.ghnet.pl 06.05.06, 17:58 Uzywalam kremu pod oczy. Jedyna jego zaleta byl ladny zapach i tyle. Bardzo mnie oczy piekly i lzawily, zdecydowanie NIE POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naina Re: kuracja dotleniająca SORAYA IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.06, 18:02 Ja uzywam kremu pod oczy z tej serii i mam juz drugie opakowanie.Jest bardzo wydajny,gesty ale szybko sie wchlania.Nawilza skore,jakich inych efektow nie zauwazylam.Jak mi sie skonczy to tym razem kupie z innej serii.Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: kuracja dotleniająca SORAYA 06.05.06, 18:01 Nie polecam. Mazidła i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: kuracja dotleniająca SORAYA IP: *.jci.com 09.05.06, 21:28 uzywalam kremu i jest OK. zadna rewelacja, ale w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
erienne Re: kuracja dotleniająca SORAYA 10.05.06, 01:40 uzywalam kremu na noc i dla mojej 21 letniej buzki nalogowej palaczki byl odpowiedni. cera miala ladniejszy koloryt, dawal uczucie swiezosci, nie pozostawial tlustego filmu, nie powodowal powstawania "niespodzianek", dobrze nawilzal. ale juz np. moja mama nie chwalila, twierdzi, ze nic nie daje, nie niweluje uczucia sciagniecia. wnisokuje z tego, ze krem sprawdza sie raczej w przypadku cer stosunkowo mlodych. Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: kuracja dotleniająca SORAYA 10.05.06, 10:32 ja sie zgadzam z naina - mam krem pod oczy - delikatny, lekki, ale zeby super dzialal - to nie zauwazylam. Ale inna sprawa ze jeszcze zaden krem pod oczy nigdy mnie nie zachwycił. Odpowiedz Link Zgłoś