barabella 10.05.06, 23:28 Cześć, Marzy mi się wyjazd do SPA. Co byście poleciły, najlepiej niedrogie i przyjemne :-), ale przede wszystkim fachowe. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: Polskie SPA 11.05.06, 00:04 Eris w Krynicy i pod Grunwaldem,Nałęczów,Ciechocinek,Jastarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: Polskie SPA IP: 62.40.80.* 11.05.06, 07:49 Już kiedyś o tym pisałam - Bielenda w Ustroniu Poniwcu - przyjemnie, fachowo, niedrogo - całkiem jak w Erze! Odpowiedz Link Zgłoś
barabella Re: Polskie SPA 11.05.06, 08:13 mogę prosić o więcej konkretów może o numer tel.nie wiesz czy można przyjechać z niemowlakiem lub ogólnie z rodznką ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: Polskie SPA IP: 62.40.80.* 11.05.06, 08:45 Na pewno możesz przyjechać z rodziną, myślę, że jeśli można z psem to z niemowlakiem tym bardziej. Miejsce doskonałe na odpoczynek, na odludziu (na szczycie góry, w zimie chodzi tam wyciąg). Jest restauracja, hotel, sauna, solarium, kąpiele, masaże i wszystkie zabiegi kosmetyczne.Bardzo miłe panie z obsługi i fachowe kosmetyczki i masażystki. Ja jeżdżę bez noclegów, bo mam samochodem 20 minut. Wejdź na stronę www.bielenda.com.pl i w zakładkę ośrodek Poniwiec - tam znajdziesz wszystkie informacje i cenniki.Polecam i miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Polskie SPA 11.05.06, 09:30 Afrodyta w Ośnie Lubuskim. Taniej zapewne wysżłyby tzw. spa miejskie, w których spędzasz cały dzień (odpadają ksozty noclegu i posiłków) Odpowiedz Link Zgłoś
barabella Re: Polskie SPA 11.05.06, 09:38 jestem z Zielonej Gory i u nas nie ma spa miejskiego ale o Ośnie słyszałam.Byłaś tam? dużo kaski zapłaciłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Polskie SPA 11.05.06, 09:41 Byłam w Ośnie. Pobyt tygodniowy z zabiegami, 3 posiłkami dziennie wyniósł nas ok. 1700zł za osobę. www.pensjonat-afrodyta.pl/page,pl,,,,sekcja=witamy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Polskie SPA IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.05.06, 13:44 Pisałam w wątku powyżej,że w gazecie Uroda jest SPA-przewodnik,gdzie rekomendują 40 najlepszych ośrodków w Polsce.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś