Dodaj do ulubionych

Balsam modelujący sylwetkę

IP: *.magnussonlaw.com 12.05.06, 10:04
Jest ich tyle na rynku - który najlepszy ? Czy w ogóle można wierzyć, że
trochę kremu jest w stanie odjąć kilka centymetrów tu i tam ?
Czy jesteście w stanie polecić coś konkretnego ?
Nie jestem na specjalnej diecie, choć zredukowałam ilość jedzenia, zaczęłam
też chodzić na siłownię i fitness, czy stosowanie "wspomagaczy" w postaci
balsamów "wyszczuplająch" przyniesie w tej sytuacji zamierzony skutek ?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • doorciaa Re: Balsam modelujący sylwetkę 12.05.06, 10:18
      witam =) ja polecam kremy wyszczuplajace z Avonu..tj sa tam dwa kremy, jeden
      wyszczuoplajacy antycellulitowy (ok 40 zl w promocji) i krem z serii Anew,
      troszke drozszy, ok 80 zl..oba skuteczne, faktycznie systematyczne wmasowywanie
      kremu rano i wieczorem przynosi rezultaty..jednak nie nalezy sie spodziewac
      oszalamiajacych wynikow juz po pierwszym opakowaniu..zwykle trzeba uzyc 2-3 =)
      ale mysle ze warto..jesli do tego cwiczysz i mniej jesz to napewno tluszczyk po
      pewnym czasie zginie =) pozdrawiam
      • barabella Re: Balsam modelujący sylwetkę 12.05.06, 10:34
        nie ma cudówod kremu nie schugniesz ale ujędrnienie i napięcie skóry daje efekt
        utraty 1-3cm a więc warto
        polecam roll on garniera i kremy z avonu
        pamiętaj że do ujędrnienia i wygładzenia skóry niezbędny jest peeling 2 razy w
        tygodniu i naprzemienne prysznice
    • Gość: kimi Re: Balsam modelujący sylwetkę IP: 195.116.43.* 12.05.06, 11:04
      Najlepszy jest ruch,sport:) następnie codzienny masaż rekawicą sizalową,i
      jakies fajne odzywcze mleczko do ciała.Ja sie tego trzymam i mam fajną figurę i
      jędrną skóre.A kiedys też takiego cuda szukałam,IMO szkoda kasy.
      • Gość: Malena Re: Balsam modelujący sylwetkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 11:54
        Popieram. To banialuki, żaden balsam nie odejmie Ci cemtymetrów, te balsamy po
        prostu ujędrniają skórę i nieco ja wygładzają. Używam kremów wyszczuplających i
        na cellulit juz od lat a cm mam wszędzie tyle ile miałam, no chyba że przytyję
        albo schudnę, ale wtedy gdy mniej jem :) Moim zdaniem w ogóle nie warto wyrzucać
        na nie tyle kasy, wystarczy kupić krem który ładnie pachnie, ma miłą
        konsystencję (ja nie znoszę lepkich żelów) i jest w granicach do 50 zł. Więcej
        to wyrzucone pieniadze.
    • Gość: luca3105 Re: Balsam modelujący sylwetkę IP: *.skranetcan.pl 12.05.06, 12:01
      Jak świat światem jeszcze żadna nie schudła od smarowania się czymkolwiek.
      Zainwestuj zaoszczędzone pieniądze w karnet na siłownię, na basen, serię masaży
      i balsam do ciała. I kup sobie nowy, modny ciuszek na lato! Działa!
      • Gość: Gosika Re: Balsam modelujący sylwetkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:57
        ja polecam żel wyszczuplajacy na brzuch z oriflame. Polecam!! naprawde dziala a
        wyniesie Cie tanio jak kupisz na allegro, używam tydzien a widze juz wyraźne
        efekty
        • Gość: mala Re: Balsam modelujący sylwetkę IP: 213.37.191.* 12.05.06, 20:58
          taaa napewno
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka