Dodaj do ulubionych

piegi na twarzy

IP: 213.17.183.* 16.05.06, 12:49
szczególnie na nosie, które ponoć wychodzą od słońca - ponoc można je
zlikwidować jakims kremem? słysząłyście cos o tym
Obserwuj wątek
    • mag-ia Re: piegi na twarzy 16.05.06, 17:03
      Skoro wychodzą Ci od słońca, to najlepsze efekty da stosowanie kremu z wysokim
      filtrem.
      Ale ja bym na Twoim miejscu pozwoliła im wychodzić, piegi są zabójczo urocze i
      uwodzicielskie!
      • Gość: gosc Re: piegi na twarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 18:05
        no wlasnie piegi sa super
    • Gość: scots Re: piegi na twarzy IP: *.chello.pl 16.05.06, 18:08
      coś tam kiedyś mi się obiło o uszy - niby-wybielające piegi kremy :) nie jestem
      jednak pena, czy są skuteczne :) Wysokie filtry - to pewne rozwiązanie;
      Ps. te pocałunki słoneczka są ładne - nie wiem, czemu chcesz je wyrzucić z
      noska:))
      • Gość: owcazbombowca Re: piegi na twarzy IP: *.chello.pl 16.05.06, 21:35
        Ja też mam piegi, u innych osób mi się one podobają,
        ale moje mnie poprostu wkurzają :-<

Ostatnimi czasy przez stosowanie kremów z
        wysokimi filtrami, moje piegi odznaczają się
        jeszcze bardziej na prawie białej skórze ;->
        • Gość: virt. Re: piegi na twarzy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 16.05.06, 21:45
          dlatego należy stosowa jeszcze samoopalacz żeby nie by trupio bladym !:)ja tak
          robię, wysokie filtry (mijn, 50+) i samoopalacz.... n o i nie oszukujmy się tak
          na 100% ich nigdy nie ukryjesz!

pozdraiwam!
          • Gość: Anka Re: piegi na twarzy IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 16.05.06, 22:00
            tez mam piegi na nosie i policzkach i tez nasilaja sie pod wpływem słonca, juz
            sie zdazyłam przyzwyczaic do nich ale kiedys mnie wkurzały, bo moja twarz
            wygladała na niedoskonała, tzn. lubie jak ma jednolity koloryt a jak sa na niej
            piegi to jakbym miala jakies plamki

ale facetom piegi sie podobaja, to wiem na pewno:)
    • ag-su Re: piegi na twarzy 16.05.06, 22:36
      Przeszkadza Ci kilka piegów? Ja miałam całą twarz w piegach i zawsze się
      chłopakom podobałam, a mojemu mężowi najbardziej.
      Ciesz się nimi!
      Twarz bez piegów jest jak pupcia niemowlaka bez wyrazu.
      Pozdrawiam
      Agnieszka
      • madfashion Re: piegi na twarzy 16.05.06, 22:47
        Skoro od słońca, to unikaj go po prostu :)
        Przy okazji na zdrowie c to wyjdzie :)
        A jeśli chcesz rozjaśnić już istniejące to są specjlane kremy np. Drula

www.moda.bazarek.pl ____ loveFASHION butik
        • checkout Re: piegi na twarzy 17.05.06, 08:40
          Rowniez jestem posiadaczka piegow i przyznam sie Wam ze zadziwila mnie pani
          wizazystka ktora mi powiedziala ze powinnam dobierac podklad do koloru piegow
          zeby ich nie bylo widac ( przy czym ja wcale nie zamierzalam ich ukrywac).
          Podklad ktory mi zaserwowala na twarz byl wiec prawie w kolorze pomaranczy -
          okropnosc. Wiec mam pytanie czy rzeczywiscie taka jest zasada? Bo ja od zawsze
          dobieralam podklad do koloru skory "niepiegowej" znaczy tej pomiedzy piegami:).
    • niya Re: piegi na twarzy 17.05.06, 08:45
      ja też mam piegi ale tak do nich przywykłam,ze zapominam o nich :) kiedyś mnie
      bardzo wkurzały i przemywałam twarz sokiem z cytryny dwa razy dziennie, bardzo
      je rozjaśniło, miałąm 15 lat i deprecha z powodu piegów hahaha jak ja głupia
      byłam, uwielbiam moje piegi!!!
    • Gość: MaJa bez gucia Re: piegi na twarzy IP: 212.203.136.* 17.05.06, 09:24
      Znam bardzo dobry sposob na zlikwidowanie piegow na nosie.
      1, Przygotuj maseczke. Sposob przyrzadzania: pol ogorka kiszonego, 2 łyżki
      majonezu, 2 mlecze (swiezo zerwane), gotowane jajo, szczypiorek - wszystko
      zmieszac na papke. Na twarz nakladac za pomoca pedzelka.
      2, Zrobic peeling twarzy pumeksem. Nie matrw się ze to boli, bo naprawde dziala.
      3, Na koniec posmaruj swoje malo widoczne piegi masłem lub margaryna. Efekty
      widoczne po dwoch zastosowaniach.

• Gość: ANIA Re: piegi na twarzy IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 17.05.06, 12:31
        Piegi na twarzy kobiety czy dziewczyny wyglądają uroczo, a mój 11 letni synek
        ma twarz pokytą piegami i nie wygląda to ładnie. Kremy z wysokimi filtrami 60+
        nie pomagają. Dodam, że on ich nie lubi.
    • Gość: gosc Re: piegi na twarzy IP: *.dsl.club-internet.fr 17.05.06, 12:34
      znana francuska aktorka, Emmanuelle Beart, piegi sobie dorysowuje, bo jej
      naturalnych za malo. W ostanim Elle, podaje nawet numer kredki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka