Dodaj do ulubionych

makijaż pernamentny

20.05.06, 19:09
czy któraś z Was ma takowy i czy jestescie zadowolone z niego??ja jestem
umówiona na 7 czerwca, bardzo Was to bolało??dlugo czekjałyscie na pozodany
efekt i jak sie po tym czułyscie???napiszcie cos prosze, a jak znieczulenie
dziala??
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: makijaż pernamentny 20.05.06, 21:07
      poszukaj w wyszukiwarce... tylko raczej nie zsnajdziesz pernamentnego, lecz
      PERMANENTNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ardnaaa Re: makijaż pernamentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 09:37
        pie..sz, widzisz jaka ja niewykszatałcona, nie to jak Ty Agatko, pewnie
        jestes zajebista ekstra blondi z mnostwem facetow i szeroka szparka wyjechana
        • agatka_to_ja Re: makijaż pernamentny 21.05.06, 12:19
          alez jestes glupia i chamska.. a "zajebista ekstra blondi z mnostwem facetow i
          szeroka szparka wyjechana" to zapewne twoj opis...
          doucz sie kretynko! jesli chcesz sobie robic zakis zabieg to wypada wiedziec
          JAK SIE ON NAZYWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: ardnaa Re: makijaż pernamentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 14:04
            Moja Droga Agatko masz racje, zle napiosałam, ale na komuterze szybko sie pisze
            i popelnia sie mnostwo bledow.Ale no coz zrobilam straszny blad i nikt mi nie
            wybaczy.A ta wczesniejsza wypowiesz nie jest moja zobacz na nick troszke uwagi
            i mniej nerwow Moja Droga i jeszcze raz przepraszam za ten blad, widze ze to
            dal Ciebie starszny problem, nie do wybaczenia.Milego dnia
    • kropkamarzen Re: makijaż pernamentny 15.03.19, 21:18
      Ostatnio robiłam sobie u MadameArt i nie narzekam :D. Profesjonalna obsługa i super wykonana robota zero efektów ubocznych. Zajrzyj na ich strone i poczytaj trochę www.madameart.pl/o-nas/#
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka