Dodaj do ulubionych

spuchniete powieki :-(((

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.01.03, 08:50
czesc dziewczyny,
macie wyprobowany specyfik na poranny koszmar pt. spuchniete powieki :-( ?
no i jeszcze czasem worki po oczami :-(.
Trzeba sie zrobic do pracy, wyjsc za godzine a tu taki suprise ! Potem one
same znikaja, ale wole nie wyłazic do ludzi z takimi oponkami ;-)
Tylko zadnych zeli swietlikowych nie polecajcie - nic nie dają. Okłady z
herbaty tez nie - nie mam na to czasu.
Interesuja mnie wszystkie kremy, zele i to z roznych połek cenowych. No i
takie działajace jak najszybciej.

z gory dziekuje :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Pia Re: spuchniete powieki :-((( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 11:51
      Najszybciej i najlepiej zadziałają kostki lodu (owinięte tkaniną) położone na
      chwilkę na powieki. Jeżeli nie chcesz się babrać z lodem to wstaw do
      zamrażalnika taką specjalną maseczkę na oczy wpypełnioną żelem (do kupienia w
      Douglasie lub w Avonie). Efekt natychmiastowy.
    • Gość: ?? Re: spuchniete powieki :-((( IP: *.geac.com.pl / 10.1.10.* 10.01.03, 15:26
      u mnie tak sie dzieje jak się kładę spać kolejny raz po kolacji a jeszcze czuję
      że jestem pełna a na dodakek śnią mi się koszmarki; tak przynajmniej zauważyłam
      u siebie; i u mnie to działa jakieś 1,5-2,0 godzinki siłownia/aerobic i sen jak
      u małego dziecka a rano nie ma problemu;

pozdrawiam
    • Gość: łanka Re: spuchniete powieki :-((( IP: *.79.3.37.adsl.hl.worldonline.dk 10.01.03, 16:14
      Polecam B 21 Anti-Fatigue Recovery Care Eye Contour firmy Orlane. Nie wiem, czy
      jest to do dostania w Polsce. Oto informacje na temat tej bomby atomowej p-ko
      opuchnietym rano oczkom - niestety po angielsku:
      Based on the principle of Skin Energy Factors, and specifically formulated for
      the delicate eye area, which is particularly fragile and subject to stress,
      this rich, fragrance-free cream-gel was developed to lead a winning battle
      against all the signs of fatigue around the eyes. Reduces puffiness, minimizes
      the appearance of shadows and helps to smooth fine lines and crow's feet.
      Revitalizes and reinvigorates the eye contour, restoring suppleness, comfort,
      firmness and softness. Used under eye make-up, it enhances lasting hold.
      Fragrance-free, hypoallergenic, ophtalmologically tested.
      Pozdrawiam,
      łanka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka