star.me 06.01.12, 16:23 A więc tak planuje sobie pomalować włosy na blond (włosy mam bardzo ciemny blond ) ,ale niewiem czy w szkole nie obniżą za to jakiś ocen ??? myślicie że obniżyli by jakieś oceny ??? sory za błędy jeśli jakieś są Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawaiikimie Re: Pomalowane włosy ??? 06.01.12, 16:27 Zalezy dokładnie jaki odcień masz, a na jaki chcesz zmienić. Poszukaj w statucie szkoly czy coś jest na ten temat. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Pomalowane włosy ??? 06.01.12, 16:28 W każdej szkole wygląda tu inaczej, w jednej obniżą Ci zachowanie, a w drugiej tylko Cię upomną albo nawet nic nie powiedzą. Najlepiej będzie jeśli spytasz się jakiejś koleżanki ze szkoły, która malowała włosy, wtedy dowiesz się czy poniosła jakieś konsekwencje czy też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja_2oo1 Re: Pomalowane włosy ??? 02.06.12, 14:23 No nie wiem . Zależy od szkoły . To już musisz porozmawiać z wychowawcą ! Ale chyba za to nie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
pucupuc Re: Pomalowane włosy ??? 02.06.12, 18:57 Niee... co ty... jeśli nie jesteś w podstawówce to nie zwrócą ci uwagi. U mnie wszyscy sie farbuja a nauczyciele nie mają nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś