Dodaj do ulubionych

Balsam brązujący bez smrodu...

IP: *.icpnet.pl 22.05.06, 14:11
Czy możecie mi polecić najmniej śmierdzący balsam brązujący?
Nie chodzi mi o ten zapach na początku tylko po pewnym czasie.
Mam teraz Johnsona wersję na noc, nie dość, że zostawił potworne smugi (mimo
dokładnego peelingu i skrupulatnego rozsmarowywania) to jesżcze rano potwornie
śmierdział... aż musiałam wyprać pościel bo zapach był wszędzie :(
Obserwuj wątek
    • Gość: tyu Re: Balsam brązujący bez smrodu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:15
      ja też kupiłam balsalm Johnsona na noc, smug co prawda nie mam, ale jak rano
      wstane to zapach jest nieprzyjemny (typowy jak u samoopalaczy). polecam garnier!
    • Gość: Kasia Re: Balsam brązujący bez smrodu... IP: *.gdynia.mm.pl 22.05.06, 14:17
      no nie ma takich cudów !!
      wszystkie śmierdzą, róznią się tylko środkiem zapachowym, który maskuje
      charakterystyczny smrodek, albo ewentualnie maja mniej samoopalacza i dlatego
      mniej śmierdzą, ale też mniej brązują.
      A po użyciu na noc- śmierdzą rano wszystkie.
      Zaraz pewnie ktoś napisze "polecam Dove" ;) hi hi
      • mikams75 Re: Balsam brązujący bez smrodu... 22.05.06, 14:19
        no dokladnie, wszystkie smierdza, nie ma cudow.
      • Gość: ewelina Re: Balsam brązujący bez smrodu... IP: *.icpnet.pl 22.05.06, 14:20
        Gość portalu: Kasia napisał(a):
        > no nie ma takich cudów !!
        > wszystkie śmierdzą,

Ehh... wiem, że wszystkie śmierdzą... ale to przeszło moje najśmielsze
        oczekiwania. Właściwie to nie wiem czy przypadkiem nie obudziłam się właśnie
        przez ten smród! W zeszłym roku miałam balsam chyba z Sorai i nie przypominam
        sobie aż takich "przebojów" ;)
        • Gość: Kasia Re: Balsam brązujący bez smrodu... IP: *.gdynia.mm.pl 22.05.06, 14:23
          czyli po prostu dobierz taki o mniejszym stężeniu srodka brązującego i smaruj
          się kilka razy- jakoś przetrzymasz :)
          Albo może smaruj się w dzień i jakoś maskuj czymś ładnie pachnącym, unikniesz
          prania pościeli i nocnych pobudek.
          • kragmel Re: Balsam brązujący bez smrodu... 22.05.06, 14:35
            Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Albo może smaruj się w dzień i jakoś maskuj czymś ładnie pachnącym,

oooo to się nie da ;p

mam teraz karmel brązuujący Daxa, nie jest zbyt mocny, więc i śmierdzi
            umiarkowanie (dla porównania: zwykłych samoopalaczy i Johnsona znieść nie mogę)
          • mikams75 Re: Balsam brązujący bez smrodu... 22.05.06, 14:36
            oj smarowanie sie na dzien to chyba gorzej, bo nie dosc, ze bym sie stresowala,
            czy ludzie wokolo tez czuja, to obawiam sie, ze samoopalacz polany jeszcze
            jakimis perfumami odstraszalby wszystkich!
    • Gość: aga Re: Balsam brązujący bez smrodu... IP: *.umcs.lublin.pl 22.05.06, 14:21
      polecałam tu już: nowy dove, cena około 15 zł (tesco) zapach lekko cytrusowy,
      miałam sopot do tej pory i po dove wogle nie czuję samoopalaczowego smrodku ;-)
      Pozdrawiam
      • Gość: Kasik Re: Balsam brązujący bez smrodu... IP: *.aster.pl 22.05.06, 14:34
        Tez kupilam Dove (dla ciemnej karnacji, opala szybko i dosc mocno) i
        praktycznie w ogole nie smierdzi. Najpierw pachnie owocowo, a potem
        zwyczajnie "kremowo" z ledwo wyczuwalna nutka samoopalacza, ale nie
        nieprzyjemna. Zdecydowanie najmniej smierdzacy samoopalacz, jakiego uzywalam (a
        uzywalam Holiday Skin J&J, Eveline Spa ze zlocistym pylem, ujedrniajaco-
        brazujacego Erisa, Kolastyne z orzechem wloskim i nie pamietam jakie jeszcze:)
    • justa_79 Re: Balsam brązujący bez smrodu... 22.05.06, 18:36
      balsam brązujący Bielendy - nie czuć zapachu typowego dla samoopalacza, tylko
      zapach orzechowy - ale słabo brązuje.
    • ana.marie Re: Balsam brązujący bez smrodu... 22.05.06, 18:49
      Balsam brązujący Kolastyny - jest nie drogi i pachnie mleczkiem kokosowym.
    • Gość: dorcia Re: Balsam brązujący bez smrodu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 19:01
      ja polecam nowosc z avonu =) z serii Skin So Soft krem Satin Glow (w promocji
      ok. 18 zl). Skora po nim jest mieciutka, lekko sie blyszczy i krem ten zawiera
      mala dawke samoopalacza, dzieki czemu po paru dniach uzywania wiadac delikatna
      opalenizne. Zapach poczatkowo bardzo przyjemny, jak "wyparuje" to czuc
      odrobinke samoopalaczem ale w zaden sposob zapach ten nie drazni, jest ledwo
      wyczuwalny..=) dla mnie bomba!
    • kinga38 Re: Balsam brązujący bez smrodu... 22.05.06, 19:21
      a ja polecam balsam delikatnie brązujący "bebe".Kupiłam,używam co 2dzień i
      jestem bardzo zadowolona.Nie śmierdzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka