natalia.brzeska 28.05.06, 17:46 Czy ktoś używał tę mleczną odżywkę do włosów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tae Re: Kallos Cream al Latte IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.06, 17:55 uzywałam i nadal używam. Dla moich włosów boska. Po spłukaniu odzywki są błyszcące i świetnie się układają. Kupiłam na allegro. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Kallos Cream al Latte IP: *.chello.pl 29.05.06, 12:09 A na moich włosach specjalnie sie nie sprawdza (farbowane), a stosuje już 2 miesiąc. Włosy może i dobrze się rozczesują, ale są po tym matowe i bez połysku. Na dodatek zauważyłam, że włosy się po nim "puszą" i są sianowate (co nigdy u mnie nie występowało bo mam grube i ciężkie włosy). Kupiłam też Kallos marchewkowy, ale efekt podobny i na dodatek jakby rozjaśniał włosy. Jedyna zaleta to piękny zapach i kremowa konsystencja, ale efekt żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: Kallos Cream al Latte 29.05.06, 12:20 a moze cie puscic linka, ktora to odzywka? dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: Kallos Cream al Latte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:25 allegro.pl/item107063053_masz_wlosy_farbowane_rozjasnione_czy_zniszczone.html Polecam, dla moich włosów niezastapiona:). Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: Kallos Cream al Latte 29.05.06, 12:28 dziekuje:) a czy to to samo co w tyych białych pudełeczkach z turkusowymi napisami? mnóstwo tego na allegro i nie wiem ktore jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: Kallos Cream al Latte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:29 A możesz wrzucić link, bo na podsawie opisu, nie potrafię Ci odpowiedziec:). Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: Kallos Cream al Latte 29.05.06, 12:56 allegro.pl/search.php?string=kallos&category=5364&country=1 caaaałe mnóstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: Kallos Cream al Latte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:00 Jesli chodzi o tę odżywkę: allegro.pl/item106353635_kallos_latte_odzywka_z_proteinami_mleka_1_promocj.html tak, to a sama, co tu: allegro.pl/item107063053_masz_wlosy_farbowane_rozjasnione_czy_zniszczone.html tylko mniejsze opakowanie. Poza tym wkliłas mnóstwo innych odzywek. Odpowiedz Link Zgłoś