Dodaj do ulubionych

Krem pod oczy-ponad 20 lat

IP: *.chello.pl 06.06.06, 17:08
Podobno najlepszy prezent dla dwudziestolilkulatki to dobry krem pod oczy
taki aby zabezpieczał przed wczesnymi zmarszczkami w wieku trzydziestu lat
Jaki? Jaki? Jaki?
Polećcie któryś dobry, tylko proszę... do 50 zł
Obserwuj wątek
    • Gość: michalina Re: Krem pod oczy-ponad 20 lat IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 06.06.06, 17:31
      ja bym sie za taki prezent obrazila.Krem pod oczy-ty chyba nie piszesz tego
      powaznie?
      • Gość: MartamamaZosi Re: Krem pod oczy-ponad 20 lat IP: *.chello.pl 06.06.06, 17:45
        Obrazila? NO cos Ty?
        Jestem calkiem powazna, nie chodzi o krem przeciwzmarszczkowy tylko
        witaminizowany, nawilzajacy, delikatny , taki ktory uchroni skore przed
        przedwczesnymi zmarszczkami za kilka lat
    • Gość: kasia Re: Krem pod oczy-ponad 20 lat IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 06.06.06, 17:49
      pierwszy krem pod oczy kupiłam sobie na 25-urodziny, od tamtej chwili na stałe
      zagościł w mojej kosmetyczce; nie pamiętam dokładnie, co to był za krem, bo to
      wieki temu; na dobry początek pomyśl raczej o żelach nawilżających,na kremy
      przeciwzmarszczkowe przyjdzie czas,
      • Gość: michalina Re: Krem pod oczy-ponad 20 lat IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 06.06.06, 17:52
        wlasnie,jakis zestaw do kapieli z ladna swieczka.z tego na pewno bedzie
        bardziej zadowolona
    • Gość: MartamamaZosi Re: Krem pod oczy-ponad 20 lat IP: *.chello.pl 06.06.06, 20:20
      Michalino, ja nie napisałam że kupuję komuś prezent, źle mnie zrozumiałaś, ja
      po prostu zacytowałam coś co przeczytałam chyba w Twoim stylu czy Urodzie.
      Tak więc chce sobie kupić jakiś fajny krem-nawilżający i odżywczy a NIE
      przeciwzmarszczkowy...
      zrozum
      Pozdrowienia

P.S Dziękuję za wypowiedz, sprawdze żele
      Pa Pa
      • justa_79 Re: Krem pod oczy-ponad 20 lat 06.06.06, 20:44
        słowo "prezent" w Twoim poście + nick "MartamamaZosi" wprowadziły nas w błąd :)
        a co do kremu zapobiegającego zmarszczkom, to chyba nic innego oprócz filtrów
        jeszcze nie wynaleziono. nawilżający i odżywczy jednocześnie? żele Flosleku
        fajnie odświeżają, chłodzą, nawilżają, ale odżywcze nie są ani zmarszczkom nie
        zapobiegają. podobne działanie ma żel aloesowy pod oczy Oriflame. z żeli
        polecam jeszcze ten z peptydami z Avonu - lekki, a fajnie napina skórę pod
        oczami. jako odżywcze określiłabym kremy Hydrofirming Avonu i intensywnie
        nawilżający Nu Skin. z kremów możesz jeszcze wypróbować Dermikę Preventi i
        Active C La Roche Posay. a teraz na dzień nakładam pod oczy krem z filtrami,
        ten sam, co do reszty twarzy, pod spód i na powieki oraz na noc nakładam jakiś
        lekki żel z w/w.
    • Gość: paula Re: Krem pod oczy-ponad 20 lat IP: router.* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:58
      osobiscie polecam krem pod oczy z wyciągiem z nagietka
      zapobiega powstawaniu zmarszczek,
      mam 26 lat i bardzo ladnie wygladza skórę i głęboko ją nawilża
      cena w promocji 39 zł

dla zaintesowanych podaje link z opisem
      www.guam.istore.pl/sklep,385,23350008,25914410578935,03,,pl-pln,288804,0.html
    • erienne Re: Krem pod oczy-ponad 20 lat 07.06.06, 01:03
      mi bardzo przypadl do gustu seeing is believing oriflame.

a tak off topic- osobiscie wolalabym dostac krem pod oczy niz "jakis zestaw
      kapielowy ze swieczka"
      • Gość: ania Re: Krem pod oczy-ponad 20 lat IP: *.biz / *.biz 07.06.06, 11:28
        Ja swoj pierwszy krem pod oczy kupilam majac 23 lata i bardzo poprawil stan
        mojej skory. Na codzien uzywam matujacych i okolica oka faktycznie bardzo sie
        po nim poprawila. Kupilam NIVEA z zen szeniem - jakos tak. Jeszcze jest jakis
        jeden po 20 roku zycia ale nie pamietam dokladnej nazwy (aha ten krem jest w
        sloiczku - nie lubie tych wyciskanych bo pozneij walcze z tubka).
        • Gość: venus22 Re: Krem pod oczy-ponad 20 lat IP: *.vs.shawcable.net 07.06.06, 11:29
          na walke ze zmarszczkami nigdy nie jest za wczesnie szczegolnie ze latwiej jest
          nim zapobiegac niz poprawiac juz powstale.

Venus
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka