Dodaj do ulubionych

Cosmopolitan virtual look

20.01.03, 08:04
Dziewczyny bawiłyście się tym? Super!!! Wprowadzacie zdjęcie i bawicie się do
upadłego-przymierzaniem fryzur i innych takich. Polecem - ubaw po pachy:-)
Obserwuj wątek
    • magnoliaa Re: Cosmopolitan virtual look 20.01.03, 09:36
      A skad to wziąść? Jest gdzies w sieci?
      • toska^ Re: Cosmopolitan virtual look 20.01.03, 10:27
        Było dołączone do jakiegoś pisma komputerowego. Nie pamiętam jakiego. A czy
        jest w sieci - nie wiem.
        • Gość: Monika Re: Cosmopolitan virtual look IP: 195.205.30.* 20.01.03, 11:24
          Jak się coś poleca, to trzeba wiedzieć co. Ja też mogę wam polecić super środek
          na gładką buzię ale nakładałam to w nocy, nie wiem jak się nazywa:))) i ubaw
          był po pachy:)))
          • toska^ Re: Cosmopolitan virtual look 20.01.03, 12:06
            Nazwa jest jednoznaczna, nie ma innego programu o takiej nazwie. Ubaw po pachy
            jest wtedy, kiedy panienki na forum nie rozumieją tematu, na który próbują
            dowcipnie zabrać głos. Spróbuj na English Only:-)))Poza tym zadałam pytanie, a
            nie polecałam programu.
            • Gość: Monika Re: Cosmopolitan virtual look IP: 195.205.30.* 20.01.03, 12:22
              toska^ napisała:

> Nazwa jest jednoznaczna, nie ma innego programu o takiej nazwie. Ubaw po
              pachy
              > jest wtedy, kiedy panienki na forum nie rozumieją tematu, na który próbują
              > dowcipnie zabrać głos. Spróbuj na English Only:-)))Poza tym zadałam pytanie,
              a
              > nie polecałam programu.

A ja mam ubaw po pachy widząc jak panienki zakładają jeden głupi wątek po
              drugim tylko po to aby coś napisać. Ty piszesz o grze komputerowej, nie wiesz
              nawet skąd to masz, nie wiesz gdzie można to znlaźć a jednocześnie twierdzisz,
              że ubaw po pachy. To tak jakby powiedzieć dziecku, że się ma dużego pysznego
              lizaka ale nie wiadomo, gdzie on jest.
              A temat kochana rozumiem, jestem po filologi angielskiej więc twoja zabawna
              riposta to kula w płot. Na English Only też bywam:))
              Chciałam sobie już wprowadzić swoje zdjęcie ale przeczytałam post następnej
              dziewczyny i twoją odpowiedź, więc się nie dziw, że szlag może trafić, że
              panienka zachwala coś, sama nie wie skąd ma i nie wie gdzie w to się można
              pobawić.
              • toska^ Re: Cosmopolitan virtual look 20.01.03, 13:59
                Gość portalu: Monika napisał(a):

> toska^ napisała:
                >
                > > Nazwa jest jednoznaczna, nie ma innego programu o takiej nazwie. Ubaw po
                > pachy
                > > jest wtedy, kiedy panienki na forum nie rozumieją tematu, na który próbują
                >
                > > dowcipnie zabrać głos. Spróbuj na English Only:-)))Poza tym zadałam pytani
                > e,
                > a
                > > nie polecałam programu.
                >
                > A ja mam ubaw po pachy widząc jak panienki zakładają jeden głupi wątek po
                > drugim tylko po to aby coś napisać. Ty piszesz o grze komputerowej, nie
                wiesz
                > nawet skąd to masz, nie wiesz gdzie można to znlaźć a jednocześnie
                twierdzisz,
                > że ubaw po pachy. To tak jakby powiedzieć dziecku, że się ma dużego pysznego
                > lizaka ale nie wiadomo, gdzie on jest.
                > A temat kochana rozumiem, jestem po filologi angielskiej więc twoja zabawna
                > riposta to kula w płot. Na English Only też bywam:))
                > Chciałam sobie już wprowadzić swoje zdjęcie ale przeczytałam post następnej
                > dziewczyny i twoją odpowiedź, więc się nie dziw, że szlag może trafić, że
                > panienka zachwala coś, sama nie wie skąd ma i nie wie gdzie w to się można
                > pobawić.

Rzeczywiście dziecko i gra komputerowa to by się nawet zgadzało. Napisałam, że
                płytka z tym programem (to nie jest gra)została dołączona do magazynu
                komputerowego - PC World Computer jak tak bardzo nalegasz. Nie będę szukać w
                sieci czegoś co już mam.
                P.S. Teraz wiem dlaczego English Only jest taki nudny.
                • Gość: Monika Re: Cosmopolitan virtual look IP: 195.205.30.* 20.01.03, 15:07
                  Droga Tosiu!

Jesteś bardzo agresywna i czepialska. Jak już nie masz argumentów to czepiasz
                  się słówek? Owszem napisałam "gra" dla mnie wszystko co służy do rozrywki i
                  jest na CD jest "grą".
                  Dzieckiem niestety nie jestem od bardzo bardzo dawna, mam za to dla ciebie
                  wiadomość, że mam już własne dzieci:-) może dlatego wszystko na CD kojarzy mi
                  się z grą:)) bo moje córki grają w podobną grę jak twoja
                  zachwalana "Cosmopolitan Virtual Look" wejdź sobie na www.barbie.com
                  Polecam, dziewczynki też mają ubaw po pachy, mogą zmieniać wirtualnie włosy,
                  makijaż i stroje:)
                  Myślę, ze nie ma sensu się z tobą kłocić bo ja jestem po prostu rozczarowana
                  twoim postem, dałam temu wyraz i koniec kropka. Podałam ci również agrumenty
                  dlaczego jestem tym rozczarowana a ty.. coż możesz się czepiać mnie i obrażać
                  bez końca.

Pozdrawiam
                  Monika

• Gość: do Moniki!!! Re: Cosmopolitan virtual look IP: *.dialog.net.pl / *.elblag.dialog.net.pl 20.01.03, 15:51
      Sorry!! ale coś mi się wydaje że to ty zaczęłaś pyskówkę.
      Jeśli coś się komuś podoba, to nie można mu zabronic o tym mówić, nie wydaje Ci się
      • Gość: Monika Re: Cosmopolitan virtual look IP: 195.205.30.* 20.01.03, 19:40
        Tosia, daj już spokój.
        Miłych snów i mniej nerwów, jak tam pogoda w Elblągu?
        • toska^ Re: Cosmopolitan virtual look 21.01.03, 08:12

> Tosia, daj już spokój.
          > Miłych snów i mniej nerwów, jak tam pogoda w Elblągu?

Przede wszystkim nie jestem Tosia, tylko Toska-staram się używać polskich
          znaków. Tego poprzedniago posta nie pisałam, więc nie wpadaj w samozachwyt nad
          swoją wnikliwością. Śmieszne wydaje mi się twierdzenie, że ja się czepiam skoro
          to ty zaczęłaś. Nie podobają ci się takie programy-nie musisz ich używać. Jak
          ktoś używa podkładu innej firmy niż ty, to też się czepiasz? Współczucie dla
          dzieci, chyba że jesteś nauczycielką to by sprawę wyjaśniało. Pozdrawiam
          • Gość: Monika Re: Cosmopolitan virtual look IP: 195.205.30.* 21.01.03, 08:44
            Dziewczyno, jaka ty cholernie złośliwa jesteś. Nie znasz mnie wcale a już
            współczujesz moim dzieciom, to ja raczej współczuję twoim przyszłym dzieciom
            takiej zawziętej matki.
            Z Elbląga i tak jesteś, no i co z tego? Łatwo to sprawdzić na forum i nie
            zawsze się logowałaś.
            Moim poprzednim postem chciałam jakoś cię złagodzić ale skoro ty wszystko
            bierzesz jako atak na siebie, to trudno.
            Moim prawem jest skrytykowanie czegoś jeśli mi się nie podoba a twoje osobiste,
            zjadliwe przytyczki są zupełnie nie na miejscu. Ja skrytykowałam "coś" a ty
            tylko szukasz sposobu jak mi dokuczyć, choć nie masz o mnie zielonego pojęcia.
            Owszem jeśli nie spodoba mi się jakiś podkład to też go skrytykuję, takie jest
            prawo forum, nie uważasz? Twoje osobiste wycieczki na mój temat są jakby nie na
            temat i niestety tak bardzo starasz się mi dokuczyć, że wszystko co piszesz
            jest w 100% chybione. Zapraszam do rzeczowej dyskusji na temat "Cosmpolitan
            Virtual Look" może byś napisała coś więcej? Jak widzę masz większ ubaw po pachy
            obrażając kogoś kogo nie znasz.
            Nie będę się z tobą bawić w ten sposób, że ty wymyślisz coś obraźliwego a ja
            będę zaprzeczać. Szkoda podnosić ten marny wątek do góry.
            No to kończę kawkę i czas szykować się do pracy, znów Cię rozczaruję, nie do
            szkoły:))
            Życzę mimo wszystko miłego dnia.
            Monika
            • toska^ Re: Cosmopolitan virtual look 21.01.03, 12:41

> Dziewczyno, jaka ty cholernie złośliwa jesteś. Nie znasz mnie wcale a już
              > współczujesz moim dzieciom, to ja raczej współczuję twoim przyszłym dzieciom
              > takiej zawziętej matki.
              > Z Elbląga i tak jesteś, no i co z tego? Łatwo to sprawdzić na forum i nie
              > zawsze się logowałaś.
              > Moim poprzednim postem chciałam jakoś cię złagodzić ale skoro ty wszystko
              > bierzesz jako atak na siebie, to trudno.
              > Moim prawem jest skrytykowanie czegoś jeśli mi się nie podoba a twoje
              osobiste,
              >
              > zjadliwe przytyczki są zupełnie nie na miejscu. Ja skrytykowałam "coś" a ty
              > tylko szukasz sposobu jak mi dokuczyć, choć nie masz o mnie zielonego pojęcia.
              > Owszem jeśli nie spodoba mi się jakiś podkład to też go skrytykuję, takie
              jest
              > prawo forum, nie uważasz? Twoje osobiste wycieczki na mój temat są jakby nie
              na
              >
              > temat i niestety tak bardzo starasz się mi dokuczyć, że wszystko co piszesz
              > jest w 100% chybione. Zapraszam do rzeczowej dyskusji na temat "Cosmpolitan
              > Virtual Look" może byś napisała coś więcej? Jak widzę masz większ ubaw po
              pachy
              >
              > obrażając kogoś kogo nie znasz.
              > Nie będę się z tobą bawić w ten sposób, że ty wymyślisz coś obraźliwego a ja
              > będę zaprzeczać. Szkoda podnosić ten marny wątek do góry.
              > No to kończę kawkę i czas szykować się do pracy, znów Cię rozczaruję, nie do
              > szkoły:))
              > Życzę mimo wszystko miłego dnia.
              > Monika

OK. Nie chciałam cie obrażac,believe me. Ale ze mna nie mozna zaczynac, nie
              latwo daje za wygrana. Tobie rownież życzę miłogo dnia i pozdrawiam :-)Jak byś
              chciał kopię programu, to nie ma sprawy ;-)
              • Gość: Ina Re: Cosmopolitan virtual look IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 13:25
                toska^ napisała:

> Gość portalu: Monika napisał(a):
                >
                > > Dziewczyno, jaka ty cholernie złośliwa jesteś. Nie znasz mnie wcale a już
                > > współczujesz moim dzieciom, to ja raczej współczuję twoim przyszłym dzieci
                > om
                > > takiej zawziętej matki.
                > > Z Elbląga i tak jesteś, no i co z tego? Łatwo to sprawdzić na forum i nie
                > > zawsze się logowałaś.
                > > Moim poprzednim postem chciałam jakoś cię złagodzić ale skoro ty wszystko
                > > bierzesz jako atak na siebie, to trudno.
                > > Moim prawem jest skrytykowanie czegoś jeśli mi się nie podoba a twoje
                > osobiste,
                > >
                > > zjadliwe przytyczki są zupełnie nie na miejscu. Ja skrytykowałam "coś" a t
                > y
                > > tylko szukasz sposobu jak mi dokuczyć, choć nie masz o mnie zielonego poję
                > cia.
                > > Owszem jeśli nie spodoba mi się jakiś podkład to też go skrytykuję, takie
                > jest
                > > prawo forum, nie uważasz? Twoje osobiste wycieczki na mój temat są jakby n
                > ie
                > na
                > >
                > > temat i niestety tak bardzo starasz się mi dokuczyć, że wszystko co piszes
                >> Jak byś
                > chciał kopię programu, to nie ma sprawy ;-)
                J bym bardzo chcia;a.......
                monikabl1@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka