mika99 Re: WAX 18.06.06, 14:29 używałam go nie raz, kondycyjnie na włosy aż tak nie pomaga ale przestały mi wypadać. od tej pory jak cos złego z moimi włosami sie dzieje to kupuje właśnie wax. Odpowiedz Link Zgłoś
dzemma Re: WAX 18.06.06, 14:54 ja uzywam 4-ty miesiac, po pierwsze przestały wypadac, niewiem jak to nazwaz, ale chyba mi odrastaja, na całej głowie mam 5-cio centymetrowe włosy, reszte mam za łopatki, smiesznie to wyglada, ale wazne ze wogóle rosną, ja polecam. Sama zaczęłam uzywać jak zobaczyłam dziewczyne, która uzywa, widziałam jej włosy przed i po pół roku stosowania, róznica była spora. Odpowiedz Link Zgłoś
original_sin1 Re: WAX 20.06.06, 23:34 Jak czesto uzywacie tej odzywki? Czy efekty sa tylko wtedy, gdy uzywa sie jej w saunie? Odpowiedz Link Zgłoś
najeli_1980 Re: WAX 21.06.06, 08:45 Ja używam. Zimą strasznie wypadały mi włosy, byłam przerażona. Po kilku tygodniach stosowania (raz w tygodniu) przestały i zrobiły sie troche bardziej miękkie....... Teraz używam profilaktycznie, może raz na miesiąc (brak mi czasu aby grzać odżywkę na głowie...) Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: WAX 07.07.06, 22:03 zawsze warto spróbować a efekty są zależne od przyczyn(y) i stopnia uszkodzenia włosów. Oksana Odpowiedz Link Zgłoś