isiak33 17.06.06, 19:23 Czy ktoś z korzystających mógłby mi coś bliższego o tym wynalazku napisać. Czy to jest rzeczywiście tak skuteczne na odchudzanie celulit i cerę jak zachwalają w ulotce. Czy korzystanie jest przyjemne, bardzo proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaliyah83 Re: Kabina podczerwieni 17.06.06, 19:27 ja uczeszczalam od wrzesnia do marca. na poczatklu nawet 3 razy w tyg pozniej raz na tydzien. Nic a nc, zadnych pozytywnych zmian przez ten czas nei zauwazylam. wole zwykla saune, tam sie przynajmniej porzadnie wypoce i czuje ze cos sie dzieje. tam poprostu sobie posiedzialam w cieplym miejscu (ok 50 stopni) i tyle, rzadko kiedy sie pocilam. tak wiec mysle ze to jest nieco przereklamowane. oczywiscie tam gdzie sa kabiny kazdy podkresla ze to nie sauna i jak to sauna szkodzi. ja tam pare lat chodze na saune i uwazam ze jes o niebo lepsza i daje wiecej pozyywnych efektow. Odpowiedz Link Zgłoś
fresa_82 do aaliyah83 18.06.06, 10:35 A na co pomaga sauna i jak często w niej siedzieć? Jak chodzić, żeby optymalnie wykorzystać jej właściwości??? FRESA Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: do aaliyah83 18.06.06, 10:41 wiesz co, nie wiem co oni tam wypisuja o saunach, niby niezdrowe,inni polecaja. ja lubie jak sie porzadnie wypoce, czuje sie taka oczyszczona. Mialam saune na silowni wiec staralam sie chodzic ok 2 razy w tyg. Zawsze po tym czulam sie jak nowonarodzona, oczyszczona z toksyn itd. po takiej saunie dobrze dzialaja rozne maseczki czy to na twarz czy na wlosy, i uczucie jakby ze 2 kg mniej. Sauna chyab jest niewskazana jak ma sie problemy z naczynkami, problemy z sercem itd. Ja ooglnie porpostu lubie korzystac. A Odpowiedz Link Zgłoś
isiak33 Re: Kabina podczerwieni 18.06.06, 18:56 U mnie pani podkreslała że po 10 seansach można schudnąć nawet 6 kg. To bajer??? Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: Kabina podczerwieni 18.06.06, 19:54 uwierz mi, bajer!!! mi tez to obiecywali, podobno za jednym razem na ok 30 min traci sie 1000 kcal. Ciekawe jak, tam nawet nie mozna sie spocic, tak jakbys weszla do bardziej rozgrzanego malego pokoiku. A te promieniowanie- nie wierze w jego dzialanie. Jak juz pisalam z poczatku chodzilam kilka razy w tyg i nic a nic. NA wage to juz wogole ta kabina nie ma wplywu, na cellulit tez nie. U mnei jak otworzyli gabinet z ta kabina, to oczywiscie z poczatku nie tylko ja dalam sie nabrac. Znam ok 6 osob co lataly rownie zapalone jak ja i nikt nie widzi efektow. wszyscy po pol roku porezygnowali. Wole moja saune na silowni. Odpowiedz Link Zgłoś
isiak33 Re: Kabina podczerwieni 19.06.06, 20:29 Dzięki dobrze wiedzieć że to bajer Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: Kabina podczerwieni 19.06.06, 23:21 tzn ja nie jestem wyrocznia :)), nie znam sie na tym za bardzo, jednak mi ani moim znajomym kompletnie to nic nie dalo, a naprawde uwierzylam w te wszytskie obiecanki..... Odpowiedz Link Zgłoś