kate22 19.06.06, 11:47 Polećcie jakis dobry depilator do 300 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata.anna Re: Jaki depilator? 20.06.06, 09:04 niedawno był obszerny wątek o depilatorach, wystarczy cofnąć się kilknaście postów do tyłu Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: Jaki depilator? 20.06.06, 09:47 Zastanawiam sie nad zakupem Braun Silk-epil Soft Perfection 3170 i3.ebayimg.com/03/i/05/ca/91/3a_1_b.JPG Bez zadnych dodatkowych przystawek (pomimo tego pisza, ze goli pachy i okolice bikini)cenowo stosunkowo tani i wyglada tez ok. Czy ktos ma ten model i moglby sie wypowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: Jaki depilator? 26.06.06, 21:46 Ja mam z identyczną głowicą i jestem zadowolona z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna.joanka nie kupuj!!!!!!!!!!!!! 20.06.06, 14:12 2 lata uzywalam depilatora i dzisiaj mam straszne problemy: wrastajace wloski, zapalenie mieszkow wlosowych - powstaja stany zapalne z ktorymi walcze. Oczywiscie dzisiaj mam juz blizny, ktore usunac moze tylko laser. SAMA rozumiesz dlaczego i Ciebie przestrzegam, gdyby mi ktos wczesniej powiedzial jakie moga byc nastepstwa to w zyciu nie wydalabym pieniedzy na depilator. nie dosc ,ze bolalo to i konsekwencje do dzisiaj sa. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline A innym nic nie jest 20.06.06, 17:40 Używają po parę lat i są zadowolene. Nie każdy ma takie konsekwencje jak Ty bo jakby każdy miał to nikt by juz depilatorów nie kupował. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna.joanka gdyby mi ktos 3 lata temu powiedzial jakie moga 20.06.06, 19:24 byc konsekwencje to pewnie nie kupilaabym, ja po 2 latach tez zachwalalam,ze nogi gladziutkie i tak dalej.....dzis juz nie zachwalam, poza tym nie jestem sama wpisz w wyszukiwarke. Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: gdyby mi ktos 3 lata temu powiedzial jakie mo 20.06.06, 19:34 no wlasnie, wpisz w wyszukiwarke, jednak wiecej jest zadowolonych osob, w waktu Aski- testy depilatorow wypowiedzialo sie kilkadziesiat dziewczyn pozytywnie. jednak mniejsza jest ilosc osob niezadowolonych, podobnie z roznymi uczuleniami na niekotre kosmetyki, jedak to zwykle jest mniejszosc. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: gdyby mi ktos 3 lata temu powiedzial jakie mo 20.06.06, 20:15 Rozumiem, że jesteś zawiedziona, że akurat tobie się to przytrafiło ale jesteś w zdecydowanej mniejszości o czym właśnie świadczy wątek Aśki sprzed jeszcze logowania - to mój wątek :) i tam prawie wszystkie osoby wychwalają depilatory a nie wręcz odradzają. Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: Jaki depilator? 20.06.06, 23:15 Ja uzywalam depilatora bedac na studiach przez dlugi czas az do zepsucia i teraz,po latach abstynencji;), tesknie za takim konfrontowym rozwiazaniem pozbycia sie owlosienia, dla mnie zupelnie bezbolesnego:P Kupuje w tym tygodniu model ktory podalam powyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kate22 Re: Jaki depilator? 21.06.06, 08:50 no tak to pewnie zalerzy od rodzaju skory, ja juz mam cos nie taka wiec sie dlugo zastanowie... Odpowiedz Link Zgłoś
moniq27 Re: Jaki depilator? 21.06.06, 11:14 Ja mam od 8 lat Philips Satinelle. Jestem średnio zadowolona. Przede wszystkim podczas depilacji wiele włosków omija, trzeba dość długo depilować. Ostatnio nawet odważyłam się wydepilować pod pachami i nie było tak źle. Ostatnio widziałam reklamę depilatora, który podobno depiluje dokładniej. To moim zdaniem najważniejsze. Te wszystkie nakładki chłodzące też są dobre, ale w moim starym jeszcze takich rozwiązań nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
mazja1 Re: Jaki depilator? 26.06.06, 21:24 ja mam taki sam i tez mi troche omija włsoków i niestety troche czasu mi schodzi z tym depilowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
wunia83 Re: Jaki depilator? 27.06.06, 11:19 Jeśli chodzi o Brauna, to polecam Xelle, którykolwiek model - seria Xelle ma 40 pęset do wyrywania włosków, a inne depilatory - Brauna czy Philipsa, wszystko jedno - mają około 20. Odpowiedz Link Zgłoś