Dodaj do ulubionych

fryzjerzy w warszawie

12.07.06, 11:56
warszawa słynie ze złych fryzjerów,no ale musi gdzieś być naprawde
dobry.znacie takich?prosze o adresy.Napewno nie tylko mi sie przydadzą:).z
góry wielkie dzięki:):):):):)
Obserwuj wątek
    • ewik_75 Re: fryzjerzy w warszawie 12.07.06, 17:10
      podbijam...

tez jestem zainteresowana
      • naise Re: fryzjerzy w warszawie 12.07.06, 18:14
        poszukaj w wątku 'biała lista fryzjerów'
        • ewik_75 Re: fryzjerzy w warszawie 13.07.06, 09:06
          widzialam...

ale bylam u dwoch fryzjerow z tej listy i wrazenia mam takie sobie...
          Pachnie mi ona autoreklama...
          • emi_forever Re: fryzjerzy w warszawie 13.07.06, 15:04
            zgadzam się:)
            Może kogos polecicie?Ja na przykład upracie szukam fryzjera, ktory nie bedzie
            cieniowal moich wlosów.Czemu nie moge miec prostych, zwyklych dlugich wlosów????
            • easy23 Re: fryzjerzy w warszawie 13.07.06, 15:11
              mi sie marzy wizyta w zakladzie fryzjerskim u leszka czajki. wiem kazda powie:
              a wiesz ile to bedzie kosztowalo??? a ja na to ze wiem dlatego placze sie
              miedzy baaardzo miernymi fryzjerami.zreszta wizyta u fryzjera kojazy mi sie
              znacznie gorzej niz z denstysta dlatego jak mam isc do kiepskiego to wole
              wogole nie isc tylko zwiazac moje grube sztywne wlosy w kucyk i szukac dalej...
              aha i nie miszkam w warszawie tylko w malym miasteczku:))pozdrawiam
              • emi_forever Re: fryzjerzy w warszawie 13.07.06, 15:19
                leszek jest przereklamowany
                zresztą..zalezy czego się oczekuje
              • wanna1999 czajka... 13.07.06, 15:21
                szkoda, że nie widujesz mojej kolezanki z pracy, którą "obsługuje" Leszek Cz.
                Tragedia.... fakt, że dziewczyna ma słabe włosy, ale koniecznie chce mieć
                długie - a on - zamiast jej wytłumaczyć, że jej nie jest dobrze w tych włosach
                i że te włosy są za mizerne, żeby je zapuszczać, po prostu kładzie jej farbę
                za kilkaset złotych (notabene zauważyłam, że czasem jej wychodzą place na
                głowie - więc co do jego profesjonalizmu, to też bym polemizowała). A ostatnio
                rozwaliła mnie tym, że Leszek poprzez swoją asystentke proponowal jej spotkanie
                w Cannes, bo akurat na czas jej umówionej wizyty niestety tam przebywał....
                Słabo? Biletu do Cannes jej nie proponował - gdyby to kogoś interesowało.
                Ja chodze do dziewczyny, która odeszła z Hesta i jestem zawsze zadowolona (z
                koloru, bo z fryzura nie eksperymentuję).
                • emi_forever Re: czajka... 13.07.06, 15:27
                  moze podasz namiar?
                  • easy23 Re: czajka... 13.07.06, 15:33
                    no i ile twoja kolezanka placi za wizyty u niego.tak srednio zebym miala jakies
                    wyobrazenie:)
                  • wanna1999 włala... 14.07.06, 09:08
                    beata i paweł tolak, ul. grójecka 74, tel. 6595306,

a u Czajki to sie płaci moja droga od 250 (za krótkie wlosy)w gore, moja
                    kolezanka (wlosy nawet nie do ramion) płaci 350 zeta. Ale to nic: druga poszła
                    do Jagi Hupało, o matko bosko, co ona jej na głowie zrobiła, najpierw próbowała
                    zrobic z siebie "niewiemjaką" specjalistkę od psychologii, bo probowała
                    podpytać: a co lubisz, a jak sie ubierasz, jaki jest twój styl (jakby tego sama
                    nie widziała), a potem kolezanka śmiała się, że podeszła i jednym szybkim
                    ruchem ściełą jej grzywkę tak na swoją modłę. Koleżanka nie chciała mieć
                    grzywki, wygląda teraz a'la Jaga Hupało, i załamała się po raz drugi w trakcie
                    tej wizyty jak przyszło do płacenia: 200 zł, za ścięcie grzyweczki. Druga
                    koleżanka, która z nią była zapłaciła 600 zł (ale miała przynajmniej farbę
                    kładzioną :-) Mi byłoby szkoda kasy, szczególnie, że efekty pracy tych naszych
                    gwiazd-fryzjerów są raczej mierne...
    • gosiamalgosia Re: fryzjerzy w warszawie 13.07.06, 15:45
      Ten temat byl wiele razy poruszany. A ja nadal uwazam, ze: Pam Wojtek: miedzy
      teatrem Ateneum i ulica Dobra w Wwie, przy ul. Jaracza jest najlepszy i
      najtanszy, ale nikt tego nie slucha. Super FRYZJER!!!!
      • emi_forever Re: fryzjerzy w warszawie 13.07.06, 15:57
        pan wojtek....hmm..może spróbuje
        PS to ze temat byl wiele razy podnoszony nie znaczy ze nie jest aktualny
        czasem wwarto oświezyc wątek
        • aniolek218 Re: fryzjerzy w warszawie 13.07.06, 16:23
          Moja koleżanka zapisała się na wizytę do Czajki, poszła w umówionym terminie,
          Czajki nawet na oczy nie widziała. Strzygł ją jakiś pracownik, zero
          wytłumaczenia dlaczego tak sie stało, skoro wyraźnie prosiła o samego LCz.
          • ninis8576 Re: fryzjerzy w warszawie 14.07.06, 09:32
            a wiecie dlaczego tak jest?bo znani fryzjerzy znane salony wyrobiły sobie już
            marke,są popularni i myślą ze skoro są sławni nie muszą sie już starać o
            klijętów,smutne ale prawdziwe.tylko sądze że nie długo stacą uznanie przez
            takie wypowiedzi.Też chciałam spróbować u Czajki ale po waszych postach
            zrezygnowałam z tego pomysłu.Odradzam też salony J.L.D.ale nie chce pisać co
            zrobili bo na samą myśl sie wkur...!
    • slunko Re: fryzjerzy w warszawie 14.07.06, 10:04
      ja chodze w Wwie do Strefy Ciecia na Andersa. Strzyzenie kosztuje 60 zl. Zawsze jestem zadowolona z rezultatu :-)
      • isia_k11 Re: fryzjerzy w warszawie 14.07.06, 10:37
        Witam
        Polecam panią Marzenę z Montowni Fryzur na ul. Siennej róg Żelaznej (albo na
        odwrót). Nie jest to salon tani, ale zawsze wychodzę zadowolona... poleciłam
        koleżankom i pozostają wierne p. Marzenie.
        Apropo Czajki, to bylam u niego jakies 3-4 lata temu, koleżanka mi zachwalała.
        Na wizytę czekałam bardzo długo, zapłaciłam duużo, a efekt marny (lepiej
        strzygła mnie fryzjerka z osiedlowego salonu). Poza tym czułam się u niego
        okropnie... jeszcze wtedy nie był tak sławny jak teraz (byłam przed emisiją
        IDOLA) niby czesał jakieś tam polskie gwiazdy ale przeciętny zjadacz chleba
        mało o nim wiedział. Już wtedy zachowywał się jak gwiazdor... jak weszłam do
        tego salonu (umówiona) on już się zbierał, ale z wielkim bólem mnie ostrzygł
        (czesał mnie już ktoś inny bo "mistrz" nie miał czasu). Gdybym przyszła 2 min
        później to by po panu Leszku już śladu nie było. To był mój pierwszy i ostatni
        raz...
        Pozdrawiam, Iwona
        • capuccino_days Re: fryzjerzy w warszawie 17.07.06, 10:46
          a polecasz też innych fryzjerów z tamtąd? trochę mi się śpieszy i nie wiem, czy
          upierać się tylko przy jednej pani, czy zaufać salonowi i iść do tego, kto mi
          się trafi
        • zagatka Re: fryzjerzy w warszawie 17.07.06, 15:18
          a ja w Montowni fryzur polecam Beatę, Marzena jest 'moim drugim wyborem' (oj,
          trochę źle to brzmi ;)))
          www.montowniafryzur.pl
          • capuccino_days Re: fryzjerzy w warszawie 17.07.06, 17:29
            oj - ja się umówiłam na rano do Danusi - zobaczymy - raz kozie śmierć - jak
            dojadę do pracy to zdam relację
            • capuccino_days Re: fryzjerzy w warszawie 19.07.06, 08:28
              oj - no to wyszło, że ja jestem tą kozą , co jej śmierć:(
              widać nie starczy asertywność - trzeba mieć też oczy po wszystkich stronach
              głowy
              oj- kiedy moja fryzjerka wróci z macierzyńskiego?:((
      • emi_forever Re: fryzjerzy w warszawie 14.07.06, 12:59
        oki-ALE czy bardzo kombinują w tej strefie Cięcia/czy moge liczyc tez na jakąś
        prosta , klasyczną fryzurkę?
      • evana Re: fryzjerzy w warszawie 17.07.06, 15:19
        Ja rowniez :)
        A jesli jestes studentka to masz znizke.
    • ewik_75 kolorysta 14.07.06, 23:12
      a kogo polecacie do koloru - nie chodzi tylko o nalozenie, ale takze o dobranie
      i zaproponowanie....
      • emi_forever Re: kolorysta 17.07.06, 14:00
        właśnie-co z kolorem?
      • peggy Re: kolorysta 17.07.06, 16:37
        Ja tez bym chciala. Myslalam wczesniej o milekdesign albo o akademii perfect
        hair. Ale moze macie jakies inne sugestie.
    • dominika8 Re: fryzjerzy w warszawie 17.07.06, 20:53
      a ja idę jutro do Bartka ( Chmielna). Strzygę się u niego od 5 lat i zawsze
      jestem zadowolona
      • emi_forever Re: fryzjerzy w warszawie-co z tym kolorem?? 19.07.06, 15:29
        POlecicie kogos do balejazu???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka