Dodaj do ulubionych

Schwarzkopf, Natural & Easy

07.08.06, 19:50
Kto uzywal?Szukalam juz w wyszukiwarce,ale wiele nie znalazlam:(maja taki
kuszacy kolor"kaszmirowy braz"
Obserwuj wątek
    • kasiaba1 Re: Schwarzkopf, Natural & Easy 07.08.06, 19:58
      echhhhhhhhhh, fatalna jak dla mnie ta farba :(
      Przez 10 dni miałam czarne łatki na skórze i jeszcze nabawiłam się megauczulenia na skórze głowy, a kolor zupełnie odbiegający od pudełka i wzornika :(
    • karanissa Re: Schwarzkopf, Natural & Easy 08.08.06, 10:20
      Ja uzywalam jej kilka razy, za kazdym razem byl to odcien nr 570 (jakis tam
      kasztan), fajny, sredni szatyn o zimnym odcieniu. Dobrze kryla i nie spierala
      sie szybko.

Ale naczytalam sie wielu niepochlebnych opinii o tej farbie, ze strasznie
      niszczy wlosy. Poniewaz od jakiegos miesiaca zaobserwowalam u siebie wzmozone
      ich wypadanie :-8 , do nastepnego farbowania wybiore jakas inna farbe (bo moze
      to wypadanie spowodowal wlasnie ten nieszczesny Schwarzkopf).
      • agus7 Re: Schwarzkopf, Natural & Easy 11.08.06, 15:01
        uzylam tej farby dopiero raz 3 tygodnie temu i na pewno zrobie to ponownie! nie
        wiem jak efekty dlugofalowe, ale na razie jestem z niej bardzo zadowolona - mam
        na wlosach wlasnie odcien o ktory pytasz, czyli 'kaszmirowy jasny braz'. Kolor
        wyszedl super, nieco ciemniejszy niz na opakowaniu, ale troche sie rozjasnil po
        kilku myciach. Jest to pierwsza farba sklepowa ktora dala mi wreszcie tak
        usilnie poszukiwany srednio-brazowy odcien bez rudosci! pokryla tez siwe wlosy
        (mam ich niewiele, ale baaardzo ich nie lubie i ukrywam fakt ich posiadania
        przed najblizszymi :)). Dodam ze skusilam sie na ta farbe po ponad roku
        stosowania wylacznie profesjonalnej farby majirel w salonie fryzjerskim i jak
        na razie natural&easy bardziej odpowiada mi pod kazdym wzgledem (koloru,
        trwalosci, stanu wlosow, ceny).
        • black_magic_women Re: Schwarzkopf, Natural & Easy 11.08.06, 18:00
          Ja zdecydowalam sie na razie na ciemny satynowy blond i...jest pieknie!Mam takie
          niby pasemka i wlosy sa miekkie i blyszczace.To dopiero tydzien,ciekawe jak
          bedzie po miesiacu...Jesli ok,to kaszmirowy braz na pewno bedzie moj;)
          • agus7 Re: Schwarzkopf, Natural & Easy 21.08.06, 11:01
            a jaki masz naturalny kolor wlosow?
            chcialabym uzyskac odrobine jasniejszy efekt niz przy uzyciu kaszmirowego
            jasnego brazu, ciemny satynowy blond mnie kusi, ale z obrazkow na opakowaniu
            wynika ze mozna go uzywac na wlosy o kolorze co najwyzej ciemny blond, a ja
            swoje oceniam na jasny szatyn... obawiam sie efektu typu marchewka lub zielen
            na glowie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka