Gość: Lena IP: *.dialup.supermedia.pl 18.02.03, 09:39 dziewczyny gdzie w Warszawie można kupić eleganckie obuwie ślubne??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: buty ślubne IP: *.mst.gov.pl 18.02.03, 12:33 Z czystym sumieniem mogę polecić salon obuwia na ulicy Chmielnej - Elizabeth - to naprawdę piękne buty, które nie wyglądają jak z plastiku, lub jak wyciosane nie wiadomo z czego. Kosztują niestety dużo - od 400 do 750 zł., ale np. przy kupnie butów ecru, można spokojnie znaleźć takie, w których będzie mozna chodzić latem. W salonach sukien ślubnych nie polecam, bo wszystkie są takie same i wyglądają kiepsko. Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: buty ślubne IP: *.dialup.supermedia.pl 18.02.03, 13:18 dzieki wielkie musze tam zajrzec, tym bardziej że nie interesują mnie białe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brenda Re: buty ślubne IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 19.02.03, 18:52 Lena A w jakim rozmiarze szukasz butów - pytam bo ja w czerwcu ubiegłego roku kupiłam sobie śliczne skórzane buty (kolor ecru na 5 cm. obcasie) w sklepie Młoda Para na Świętokrzyskiej - kupiłam buty na obcasie pomimo, że na codzień noszę wyłącznie na płaskim. Okazało się niestety że chodzenie na nich dłużej niz 20 min. jest ponad moje siły i w ostatniej chwili kupuiłam drugie - płaskie. Te na wyższym obcasie chętnie sprzedam po atrakcyjnej cenie (kupiłam je za 300 zł) Sa to buty Lorena - hiszpańskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: buty ślubne IP: *.tkdami.net 21.02.03, 20:13 39-40 w zależności od producenta Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: buty ślubne 18.02.03, 15:30 W salonie z sukniami slubnymi na Swietokrzyskiej mieli calkiem ladne buciki ecru, ze skorki za 390. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m12 Re: buty ślubne IP: 212.244.167.* 20.02.03, 12:35 Dziewczyny, na Chmielnej (w bramie koło pizzy) jest sklep, gdzie są piękne, leciutkie buty do ślubu - białe i ecru, z satyny, atłasu i rypsu. Z opinii koleżanek (mężatek) wiem, że się super sprawdzają w ten dzień, bo są b. wygodne i na dodatek kosztują ok. 150 zł. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik Re: buty ślubne IP: 212.182.122.* 20.02.03, 21:56 Potwierdzam to! Moje ślubne buciki kupiłam właśnie tam i byłam BARDZO zadowolona. Bardzo ładne, naprawdę wygodne i na dodatek tanie! Poza tym brałam ślub w wakacje i mimo że było gorąco moje stópki w tych bucikach czuły się świetnie! Bałam się, że po kilku godzinach noszenia butów (na sporym obcasie) rozbolą mnie nogi ale nic takiego nie miało miejsca. Polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś