Dodaj do ulubionych

buty ślubne

IP: *.dialup.supermedia.pl 18.02.03, 09:39
dziewczyny gdzie w Warszawie można kupić eleganckie obuwie ślubne???
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: buty ślubne IP: *.mst.gov.pl 18.02.03, 12:33
      Z czystym sumieniem mogę polecić salon obuwia na ulicy Chmielnej - Elizabeth -
      to naprawdę piękne buty, które nie wyglądają jak z plastiku, lub jak wyciosane
      nie wiadomo z czego. Kosztują niestety dużo - od 400 do 750 zł., ale np. przy
      kupnie butów ecru, można spokojnie znaleźć takie, w których będzie mozna
      chodzić latem. W salonach sukien ślubnych nie polecam, bo wszystkie są takie
      same i wyglądają kiepsko. Pozdrawiam, Agnieszka
      • Gość: Lena Re: buty ślubne IP: *.dialup.supermedia.pl 18.02.03, 13:18
        dzieki wielkie musze tam zajrzec, tym bardziej że nie interesują mnie białe
        • Gość: brenda Re: buty ślubne IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 19.02.03, 18:52
          Lena

A w jakim rozmiarze szukasz butów - pytam bo ja w czerwcu ubiegłego roku
          kupiłam sobie śliczne skórzane buty (kolor ecru na 5 cm. obcasie) w sklepie
          Młoda Para na Świętokrzyskiej - kupiłam buty na obcasie pomimo, że na codzień
          noszę wyłącznie na płaskim. Okazało się niestety że chodzenie na nich dłużej
          niz 20 min. jest ponad moje siły i w ostatniej chwili kupuiłam drugie -
          płaskie. Te na wyższym obcasie chętnie sprzedam po atrakcyjnej cenie (kupiłam
          je za 300 zł) Sa to buty Lorena - hiszpańskie.
          • Gość: Lena Re: buty ślubne IP: *.tkdami.net 21.02.03, 20:13
            39-40 w zależności od producenta
    • ula_s Re: buty ślubne 18.02.03, 15:30
      W salonie z sukniami slubnymi na Swietokrzyskiej mieli
      calkiem ladne buciki ecru, ze skorki za 390.
      • Gość: m12 Re: buty ślubne IP: 212.244.167.* 20.02.03, 12:35
        Dziewczyny, na Chmielnej (w bramie koło pizzy) jest sklep, gdzie są piękne,
        leciutkie buty do ślubu - białe i ecru, z satyny, atłasu i rypsu. Z opinii
        koleżanek (mężatek) wiem, że się super sprawdzają w ten dzień, bo są b. wygodne
        i na dodatek kosztują ok. 150 zł. POLECAM!
        • Gość: Madzik Re: buty ślubne IP: 212.182.122.* 20.02.03, 21:56
          Potwierdzam to! Moje ślubne buciki kupiłam właśnie tam i byłam BARDZO
          zadowolona. Bardzo ładne, naprawdę wygodne i na dodatek tanie! Poza tym brałam
          ślub w wakacje i mimo że było gorąco moje stópki w tych bucikach czuły się
          świetnie! Bałam się, że po kilku godzinach noszenia butów (na sporym obcasie)
          rozbolą mnie nogi ale nic takiego nie miało miejsca. Polecam wszystkim!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka