Gość: inka IP: *.BMJ.net.pl 20.02.03, 16:49 Dziewczyny! szukam odświeżającego toniku do cery mieszanej, który nie zawiera alkoholu, do tej pory używałam Pure Matite L`Oreala ale ostatni bardzo wysusza moją skórę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: tonik do cery mieszanej IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 20:01 Dermica Mat , pięknie pachnie, nie podraznia[przynajmniej mnie] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: tonik do cery mieszanej IP: *.BMJ.net.pl 20.02.03, 20:40 dziekuję za odpoiwedź :) właśnie się zastanawiam nad kupnem nie tylko toniku ale i pozostałych kosmetyków z tej serii, przede wszystkim tej maseczki supernawilżajacej i oczyszczającej, kremu na noc, więc mam pytanko czy używałaś może któryś z pozostałych produktów z tej serii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: tonik do cery mieszanej IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 20:42 Tak .Maseczka oczyszczajaca jest super, mam tez korektor,ma 2 "końcowki", ciemniejszą i jaśniejszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: tonik do cery mieszanej IP: *.BMJ.net.pl 21.02.03, 22:31 dzięki za odpowiedź :) widziałam ostatnio ten korektor chyab trzeba się wybrać na zakupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo Re: tonik do cery mieszanej IP: *.chello.pl 25.02.03, 21:15 Ja polecam Visibly Refined Neutrogeny. Nie wierzę nigdy do końca w deklaracje i obietnice producenta, ale tym razem wszystko sprawdziło sie w stu procentach. Odpowiedz Link Zgłoś