a_nika 25.08.06, 12:01 jakie sa wasze doswiadczenia z dezodorantami pod tym wzgledem? ktore odbarwiaja (no bo przeciez to nie plamy tylko odbarwienia) bluzki a ktore nie? mi odbarwil fa w zelu. ktore dezodoranty sa bezpieczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikams75 Re: dezodoranty - odbarwianie 25.08.06, 12:08 uzywam rexone cristal albo vichy w kulce i nie odbarwiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_hamster Re: dezodoranty - odbarwianie 25.08.06, 12:11 adidas tez nie odbarwia, za to wiekszosc rexon,zwlaszcza te w kremie - tak Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: dezodoranty - odbarwianie 25.08.06, 12:40 Dove też odbarwia, chyba przeprzucę się na rexona crystal, bo inne rexony są paskudne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
evil_woman666 Re: dezodoranty - odbarwianie 25.08.06, 14:28 Ja od juz chyba 3 a moze 4 lat uzywam dezodorantu AA w kulce i jestem bardzo zadowolona :) Wogole nie zostawia zadnych sladow nawet na czarnych ubraniach - wiem bo przez prawie 3 lata nosilam tylko czarne ubrania :) Mozna go uzywac od razu po goleniu bo jest do skory wrazliwej i z podraznieniami :) Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
adzik22 Re: dezodoranty - odbarwianie 25.08.06, 19:06 chcialam dopytac sie o ten AA mam problem z nadmiernym poceniem tzn wystarczy ze sie ubiore wyjde z psem na dol a od razu jestem mokra pod pachami az mi wstyd. wciaz szukam dobrego dezodorantu Odpowiedz Link Zgłoś
naina Re: dezodoranty - odbarwianie 25.08.06, 19:17 Ja uzywalam kiedys AA,ale zmienilam na adidas w kulce - tego uzywam juz od paru lat i jestem zadowolona.Nie zabarwia ubran,ma delikatny zapach i rzeczywiscie dziala. Jesli pocenie sie rzeczywiscie jest nadmiene to zapytaj o antyperspirant w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: dezodoranty - odbarwianie 25.08.06, 21:38 Adzik, jeśli masz takie problemy z potliwością, to powiem Ci, że żaden typowy dezodorant nie da sobie z tym rady:( wiem, bo bardzo długo testowałam wszystkie, jakie wpadły mi w ręcę, pocę się strasznie, tak jak Ty, kiedyś nawet bluzki musiałam wyrzucać po parokrotnym użyciu (+ oczywiście każdorazowym praniu), bo nie nadawały się do dalszego użytku... w końcu kupiłam Etiaxil, mocno ograniczający wydzielanie potu i faktycznie problem zniknął. może nie to, że nie pocę się w ogóle, ale duuużo mniej. używam raz na tydzień, na codzień jakiś zwykły dezodorant, tylko dla zapachu i jest dobrze. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: dezodoranty - odbarwianie 25.08.06, 19:39 Dove ma dezodorant w kulce specjalnie do czarnej garderoby - Invisible Dry ANTI WHITE MARKS, używam, potwierdzam, plam niet. Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: dezodoranty - odbarwianie 29.08.06, 14:06 a mi adidas odbarwil najgorzej ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pretensja_19 Re: dezodoranty - odbarwianie 29.08.06, 14:08 rexona cristal ma paskudny zapach...a w ogole dezodoranty do czarnych ciuchow, rexona dove itp. maja slabsze dzialanie antypersp.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wielki minus Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: dezodoranty - odbarwianie 29.08.06, 14:08 Antyperspiranty nie maja wplywu na raka piersi a tym bardziej mu nie zapobiegaja :D Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: dezodoranty - odbarwianie 29.08.06, 14:14 "I co najważniejsze- zapobiega powstawaniu raka piersi!" Ale brednie. Jakby tak było rzeczywiście, producent dostałby nagrodę Nobla za specyfik zapobiegający tej strasznej chorobie, a żadna z kobiet by na nią nie cierpiała. O ludzka naiwności i bezczelnośći producenta. Choć i tak pewnie Świnka usunie post Krysi za próbę sprzedaży kosmetyków przez forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko02 Re: dezodoranty - odbarwianie 29.08.06, 19:18 sloneczna.dziewczyna napisała: >> Choć i tak pewnie Świnka usunie post Krysi za próbę sprzedaży kosmetyków przez > forum. no nie wiem, klikałam w kosz już piątek... Odpowiedz Link Zgłoś
goncia11 Super Deo 29.08.06, 19:43 Ja używam antyperspirantu Super Deo- bezzapachowy produkcji niemeickiej Reutter z krystalicznej skały. Naprawdę nie zostawia żadnych śladów na bluzce, jest bezzapachowy, zapobiega poceniu się i wydzielaniu sie przykrego zapachu. Wystarcza na rok. Do kupienia w aptece. Dla mnie super. Próbowałam już wielu antyperspirantów pod pachy, ale wszystkie zostawiały ślady, juz nie do odprania. Odpowiedz Link Zgłoś
grochalska Re: Super Deo 29.08.06, 23:03 Żadnych śladów po Dove do ciemnych ubrań. I ładnie pachnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś