Dodaj do ulubionych

dezodoranty - odbarwianie

25.08.06, 12:01
jakie sa wasze doswiadczenia z dezodorantami pod tym wzgledem? ktore
odbarwiaja (no bo przeciez to nie plamy tylko odbarwienia) bluzki a ktore
nie? mi odbarwil fa w zelu. ktore dezodoranty sa bezpieczne?
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: dezodoranty - odbarwianie 25.08.06, 12:08
      uzywam rexone cristal albo vichy w kulce i nie odbarwiaja.
      • pink_hamster Re: dezodoranty - odbarwianie 25.08.06, 12:11
        adidas tez nie odbarwia, za to wiekszosc rexon,zwlaszcza te w kremie - tak
        • asiawoodstock Re: dezodoranty - odbarwianie 25.08.06, 12:40
          Dove też odbarwia, chyba przeprzucę się na rexona crystal, bo inne rexony są
          paskudne :/
          • effi Re: dezodoranty - odbarwianie 25.08.06, 13:29
            nivea - na razie ok :)
            • evil_woman666 Re: dezodoranty - odbarwianie 25.08.06, 14:28
              Ja od juz chyba 3 a moze 4 lat uzywam dezodorantu AA w kulce i jestem bardzo
              zadowolona :) Wogole nie zostawia zadnych sladow nawet na czarnych ubraniach -
              wiem bo przez prawie 3 lata nosilam tylko czarne ubrania :) Mozna go uzywac od
              razu po goleniu bo jest do skory wrazliwej i z podraznieniami :) Polecam :)
              • adzik22 Re: dezodoranty - odbarwianie 25.08.06, 19:06
                chcialam dopytac sie o ten AA mam problem z nadmiernym poceniem tzn wystarczy
                ze sie ubiore wyjde z psem na dol a od razu jestem mokra pod pachami az mi
                wstyd. wciaz szukam dobrego dezodorantu
                • naina Re: dezodoranty - odbarwianie 25.08.06, 19:17
                  Ja uzywalam kiedys AA,ale zmienilam na adidas w kulce - tego uzywam juz od paru
                  lat i jestem zadowolona.Nie zabarwia ubran,ma delikatny zapach i rzeczywiscie
                  dziala. Jesli pocenie sie rzeczywiscie jest nadmiene to zapytaj o
                  antyperspirant w aptece.
                • bzzzk Re: dezodoranty - odbarwianie 25.08.06, 21:38
                  Adzik, jeśli masz takie problemy z potliwością, to powiem Ci, że żaden typowy
                  dezodorant nie da sobie z tym rady:( wiem, bo bardzo długo testowałam
                  wszystkie, jakie wpadły mi w ręcę, pocę się strasznie, tak jak Ty, kiedyś nawet
                  bluzki musiałam wyrzucać po parokrotnym użyciu (+ oczywiście każdorazowym
                  praniu), bo nie nadawały się do dalszego użytku... w końcu kupiłam Etiaxil,
                  mocno ograniczający wydzielanie potu i faktycznie problem zniknął. może nie to,
                  że nie pocę się w ogóle, ale duuużo mniej. używam raz na tydzień, na codzień
                  jakiś zwykły dezodorant, tylko dla zapachu i jest dobrze.

pzdr
          • malinoweciacho Re: dezodoranty - odbarwianie 25.08.06, 19:39
            Dove ma dezodorant w kulce specjalnie do czarnej garderoby - Invisible Dry ANTI
            WHITE MARKS, używam, potwierdzam, plam niet.
            • a_nika Re: dezodoranty - odbarwianie 29.08.06, 13:10
              dzieki :)
        • diastema Re: dezodoranty - odbarwianie 29.08.06, 14:06
          a mi adidas odbarwil najgorzej ;/
      • pretensja_19 Re: dezodoranty - odbarwianie 29.08.06, 14:08
        rexona cristal ma paskudny zapach...a w ogole dezodoranty do czarnych ciuchow,
        rexona dove itp. maja slabsze dzialanie antypersp.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        wielki minus
    • krasnoludka Etiaxil n/t 25.08.06, 19:52
    • diastema Re: dezodoranty - odbarwianie 29.08.06, 14:08
      Antyperspiranty nie maja wplywu na raka piersi a tym bardziej mu nie zapobiegaja :D
    • sloneczna.dziewczyna Re: dezodoranty - odbarwianie 29.08.06, 14:14
      "I co najważniejsze- zapobiega powstawaniu raka piersi!"
      Ale brednie. Jakby tak było rzeczywiście, producent dostałby nagrodę Nobla za
      specyfik zapobiegający tej strasznej chorobie, a żadna z kobiet by na nią nie
      cierpiała. O ludzka naiwności i bezczelnośći producenta.

Choć i tak pewnie Świnka usunie post Krysi za próbę sprzedaży kosmetyków przez
      forum.
      • mieszko02 Re: dezodoranty - odbarwianie 29.08.06, 19:18
        sloneczna.dziewczyna napisała:

>> Choć i tak pewnie Świnka usunie post Krysi za próbę sprzedaży kosmetyków
        przez > forum.

no nie wiem, klikałam w kosz już piątek...
        • goncia11 Super Deo 29.08.06, 19:43
          Ja używam antyperspirantu Super Deo- bezzapachowy produkcji niemeickiej
          Reutter z krystalicznej skały. Naprawdę nie zostawia żadnych śladów na bluzce,
          jest bezzapachowy, zapobiega poceniu się i wydzielaniu sie przykrego zapachu.
          Wystarcza na rok. Do kupienia w aptece. Dla mnie super. Próbowałam już wielu
          antyperspirantów pod pachy, ale wszystkie zostawiały ślady, juz nie do odprania.
          • grochalska Re: Super Deo 29.08.06, 23:03
            Żadnych śladów po Dove do ciemnych ubrań. I ładnie pachnie ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka