mergy 03.09.06, 13:59 czy któraś z Was brała inneov "gęstość włosów" bądz "jędrność"? czy zauważyłyście jakies efekty? własnie zastanawiam się nad kupnem, tylko nie wiem, czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ofelia1982 Re: inneov 03.09.06, 14:03 pamietaj tylko, ze jedrnosc jest dla starszych kobiet, ktorych skora utracila gestosc..wiem, ze "Slonce" dziala bardzo dobrze, masa moich znajomych chwali.. Odpowiedz Link Zgłoś
queen-of-angels Re: inneov 03.09.06, 14:38 Ja używałam Gęstość włosów. Efekt - co prawda po jednym opakowaniu - niezauważalny. O niebo lepiej działa H-Pantoten a i cena niższa :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mergy Re: inneov 03.09.06, 23:36 dziękuję za odpowiedzi, tylko że nadal nie wiem czy warto zaopatrzyć się w inneov :-( Odpowiedz Link Zgłoś
insurgee Re: inneov 03.09.06, 23:43 Jeśli chodzi o "gęstość włosów", to nie warto. Brałam przez pół roku. Żadnego wzmocnienia włosów nie zauważyłam, nawet nie przestały wypadać. Odpowiedz Link Zgłoś
morwa23 Re: inneov 04.09.06, 08:28 biorę już 9miesięcy na włosy i żadnej poprawy , przerwe dopiero po spotkaniu z dermatologiem bo a nóż powie mi że "trzeba było brać przez rok to by pani efekt zobaczyła" niepolecam m Odpowiedz Link Zgłoś