helga22 05.09.06, 23:51 słyszałam, że można stosować parafinę w płynie zamiast balsamu do ciała. Można ja kupić w aptece - kosztuje 3 zł. Czy ktoś stosował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tonieja77 Re: parafina w płynie 06.09.06, 11:22 ja mam i stosuje:)ja osobiście do rąk ale można do calego ciała właczie z twarza bo jest małe prawdopodobieństwo uczulenia...zwłąszcza,że parafine można nawet pic:)na przeczyszczenie.w każdym razie wszystko ok tylko dośc długo sie wchłania.a cena jest bardzo niska. Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: parafina w płynie 06.09.06, 11:29 i naprawde nawilża? W aptece kupilaś? Jest taka tania? Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: parafina w płynie 06.09.06, 14:11 nawilża i natłuszcza.kosztuje jakieś 3,5zł za buteleczke chyba 50ml nie wiem dokładnie ale,że jest wydajna to starcza na długo:) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: parafina w płynie 07.09.06, 00:05 Ja używam parafiny ciekłej do demakijażu Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: parafina w płynie 07.09.06, 10:04 dziś wypróbowałam i jest super - wystarczy jednna kropla na calą nogę, wtedy nie jest taka tłusta powłoka. A w przypadku białych rzeczy napwno trzeba będzie uważać - nakładać mniej i na jakiś czas przed wlożeniem ubrania Odpowiedz Link Zgłoś