Gość: ewelinka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 13:47 Czy można kupić gdzieś w Warszawie mydełka naturalne? WIdziałam takie na stronie www.pachnidło. Czy któraś z Was używała/używa takiego mydełka? Proszę o odpowiedź! Dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JE Re: Mydła naturalne IP: *.netlandia.pl 14.03.03, 15:36 Doskonałe są żele do kąpieli i mycia firmy A.T.W. Zawierają hypoalergiczne substancje zmywające roślinnego pochodzenia z kukurydzy i palmy kokosowej. Są też żele "antybakteria" (cała gama) - w ocenie klientów są naprawdę super. Nie zostawiają osadu na wannie po kąpieli a ich antyseptyczne działanie jest potwierdzone laboratoryjnie. Szczegóły na stronie www.atw.ejgerd.prv.pl Sam je używam, dlatego namawiam. Pozdrawiam Jan EJGERD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinka Re: Mydła naturalne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 20:59 Nie wiem czy zauważyłeś, ale pytam o mydła naturalne, a nie ochydną chemię. Nie chodzi mi o żele czy płyny, ale mydło w tradycyjnej postaci. Więc nie spamuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JE Re: Mydła naturalne IP: *.netlandia.pl 15.03.03, 02:46 Gość portalu: ewelinka napisał(a): > Nie wiem czy zauważyłeś, ale pytam o mydła naturalne, a nie ochydną chemię. Jeśli wodę taktujemy jako H2O - to także będzie to chemia :) Jeśli nie rozumiesz znaczenia homeopatii - to nawet sok z cytryny będzie dla ciebie chemią :) Jeśli nie widzisz różnicy między ohydą a ochydą - to trudno z tobą dyskutować merytorycznie Jeśli znajdziesz coś nienaturalnego w kosmetykach A.T.W. - to masz u mnie piwo :) Jan EJGERD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinka Re: Mydła naturalne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 11:39 Nie spamuj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JE Re: Mydła naturalne IP: *.netlandia.pl 15.03.03, 11:50 DEFINICJA SPAM spam (ang.) wiadomość nie na temat, przesyłana do listy dyskusyjnej, oraz ta sama informacja przesyłana przez Internet do różnych osób, gł. w celach reklamowych. Hasło opracowano na podstawie „Słownika Wyrazów Obcych” Wydawnictwa Europa, pod redakcją naukową prof. Ireny Kamińskiej-Szmaj, autorzy: Mirosław Jarosz i zespół. ISBN 83-87977-08-X. Rok wydania 2001. Czy moja odpowiedź była nie na temat ? Czy komuś jeszcze tę wiadomość przekazywałem w celach reklamowych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moka Re: Mydła naturalne IP: *.acn.waw.pl 14.03.03, 22:11 Witam! Przed sylwestrem kupilam sobie w Galerii Mokotow wlasnie owo mydelko naturalne, krojone, na wage, przepieknym cynamonowym zapachu. Kurcze, dostalam taaakiego uczulenia, ze nie poszlam na sylwestra bo nie bylam w stanie. Wszystko mnie tak przerazliwie swedzialo - myslalam, ze wyjde z siebie. To byl horror! Na jakis skladnik musialam byc wiec uczulona, nie wiem, moze na cynamon, ale jak uzywam cynamonowych kosmetykow avon, nic takiego sie nie dzieje. W kazdym razie mam dosc tego typu cudeniek do konca zycia. Ale pachnialo cudownie...;))) Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moka Re: Mydła naturalne IP: *.acn.waw.pl 14.03.03, 22:16 PS. Galeria Mokotow na pierwszym pietrze, nazwy sklepu nie pamietam ale sprzedaja tam same mydelka, Galeria Centrum - kolo wejscia do Body basic jest dzial z kosmetykami popularnymi i tam sa przerozne mydelka - bylam wczoraj - maja nawet salatowe i pomidorowe. Cudenka ale jak napisalam wyzej - never again ;). M. Odpowiedz Link Zgłoś
bajsarka Re: Mydła naturalne 14.03.03, 23:55 Witam! Wczoraj kupilam mydlo naturalne w GM. 100 g kosztuje 13 zl. Kupilam zapach poziomkowy - w sklepie pachnial suuuper! Ale juz w domu i pod prysznicem niezbyt "naturalnie". Raczej chemia. Chociaz w skladzie ma same oleje i barwnik. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś