Dodaj do ulubionych

Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam

29.09.06, 07:24
Mam ok. 30 lat. Mieszkam poza Polska (to akurat nie ma znaczenia)
Mam bardzo silna mimike twarzy, zwlaszcza czola. Ostatnio zauwazylam
zmarszcke, ktora zostawiala coraz wiekszy slad miedzy brwiami.Odwazylam sie
na botoks u dermatologa. Minal tydzien i jestem bardzo zadowolona.
Odmlodnialam o pare lat. Polecam forumowiczkom ten zabieg, ale TYLKO u
lekarza. Planuje tez laserowe zabiegi na skore. Wydawanie pieniedzy na kremy
jest wyrzucaniem pieniedzy. Uzywajcie tylko kremow z filtremi i idzcie na
zabiegi do dermatologa albo chirurga plastycznego
Szkoda pieniedzy na inne kremy i kosmetyczke.
Obserwuj wątek
    • saskiaplus1 Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 29.09.06, 08:33
      He, he, niezły tekst.
    • to_jaaa Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 29.09.06, 10:56
      Nie wiesz dokładnie ile masz? może jakiś zastrzyk na pamięć?
      • niunia64 Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 29.09.06, 12:38
        Po co te wasze glupie zlosliwosci? Dziewczyna czegos sprobowala, pasuje jej i
        chce sie Wami podzieliec, bo moze probowala od kilku lata zwalczyc jakas tam
        bruzde na czole i wydala na to kupe kasy, a efektu nie bylo, wiec sugeruje
        rozwiazanie, a Wy jak jakies nienormalnie pindy piszecie swoje tanie teksciki,
        chyba boli Was, ze nie mozecie sobie pozwolic na niby drozsze zabiegi, dlatego
        nieby, ze autorka posta delikatnie sugeruje, ze to jest pozornie tansze, alenic
        nie daje, wiec w sumie drozsez- trzeba tlumaczyc paniusiom z Urody, co to
        mozgow nie posiadaja... (tyczy sie tych dwu)
        • to_jaaa Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 29.09.06, 13:05
          urzekła mnie twoja elegancja... słowa ;-)
          • kat_ja1 Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 29.09.06, 13:51
            Wiesz, ale to naprawdę dziwne, jak można mieć ok. 30 i odmłodnieć o parę lat:)
            Ja jestem już od 3lat po trzydziestce i nie mam w sobie nic takiego, co warte
            byłoby odmładzania. Poza tym, botox jest na "krótką chwilę", coraz go trzeba
            powtarzać i sugerowanie, że należy zacząć już od 30-tki odmładzanie, bądź co
            bądź preparatem dość mocnym, to trochę takie napędzanie klienteli...Wg.mnie
            oczywiście
            • szaramyszka6 Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 29.09.06, 14:44
              jejku dziewczyny czemu Wy jestescie takie zlosliwe?dziewczyna chciala sie
              podzielic swoimi wrazeniami po zabiegu-jesli komus cos nie pasuje to po co
              zabiera glos?zeby odreagowac zly dzien?przeciez to forum jest po to,zeby
              dzielic sie wrazeniami,a nie wymieniac zlosliwosci.A jak napisala,ze ma ok 30
              lat tzn ,ze jest tuz przed 30 albo tuz po 30.miala napisac mam 30 lat i 3
              miesiace?i mogla odmlodniec o kilka lat np 6 -7 czy 3 lata.Nie badzmy dla
              siebie zlosliwe.milego dnia
              • m3m8 Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 29.09.06, 14:53
                Ile kosztuje taki botoks u lekarza / między brwi/ ?
        • saskiaplus1 Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 02.10.06, 14:58
          No chyba mnie boli że nie mogę sobie pozwolić. Może wezmę jaki apap?
    • zulkatx Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 29.09.06, 15:23
      Pewna bardzo znana dziennikarka prezentuje tzw."rybi pyszczek" i wałeczki nad
      brwiami. To spadek po botoksie. Czekam, że wymyślą jednak coś lepszego:)
    • zp68 Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 29.09.06, 16:36
      Gratuluje. Milo slyszec, ze jestes zadowolona z efektu. Bardzo prosze, napisz
      tez jak efekt sie utrzymuje, jak dlugo, itd.
    • arieska Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 29.09.06, 18:06
      Ale wiesz chyba, ze to nie jest cos, co powinno byc regularnym zabiegiem
      kosmetycznym? Naduzywanie botoksu zrobi z twarzy pozbawiona mimiki maske - to w
      koncu jad kielbasiany paralizujacy miesnie. Malo hollywodzkich aktoreczek, ktore
      z trudem sie usmiechaja po takich "upiekszeniach"? Wyprasowana maska. Tak wiec
      ostroznie i raczej nie w tak mlodym wieku.
    • elsbieta Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 29.09.06, 23:07
      Botoks wcale nie musi robic maski.
      Wygladam mlodo, ale od jakiegos czasu poglebiala mi sie ta bruzda miedzy
      oczami, bo taka mam mimike. Innym robia sie "kurze lapki" albo bruzdy nosowo-
      wargowe.
      Mialam robiony zastrzyk TYLKO miedzy oczy, nie w cale czolo, wiec nadal moge
      nim ruszac. Nie moge sie zmarszczyc miedzy brwiami i w ogole mi tego nie
      brakuje. Jak najbardziej moge sie tez usmiechac. Widze, ze nie kazda kobieta
      wie, na czym polega botoks i ze musi zupelnie unieruchomic twarzy.
      Bardzo podoba mi sie moj efekt. Wczesniej wygladalam na zmeczona i
      zdenerwowana. Marszczylam sie glownie gdy spalam, wiec zupelnie nad tym nie
      panowalam, a rano widzialam slad w postaci tej bruzdy. Pozdrawiam.
      • venus22 Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 30.09.06, 09:41
        To fajnie ze korzystasz z tego co jest mozliwe aby lepiej wygladac.
        30 lat to wlasnie bardzo dobry wiek zeby przy minimalnych dawkach uzyskac dobre
        efekty. nie wszyscy potrzebuja jakiekolwiek zabiegi w tym wieku ale sa tacy
        ktorym sie to przydaje,
        a jak mozna wygladac przy 3o-stce na 25 to czemu nie.

Sama chetnie wybralabym sie na te rozne zabiegi ktore polecasz ale sa dla mnie
        za drogie.

Venus
    • beniusia79 Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 30.09.06, 11:20
      szybko zaczynasz. a za 10 lat fundniesz sobie nowa twarz???
      • ooo7 Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 30.09.06, 13:03
        za 10 lat na nową twarz bedzie juz za późno. Jestem ceikawa ile zapłaciłaś za
        botox. Tez kusi mnie aby zrobić sobie bo mam delikatne zmarszczki wokół oczu,
        wiem że jak się je "ostrzyka" gdy są małe to jest szansa, ze nie powiększą się.
        Mam jescze pytanie botox czy restylane??
        • niebieskaa1 Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 30.09.06, 15:52
          oj dziewczyny, jesli nie macie o czyms pojecia to przynajmniej badzcie grzeczne.
          na botox nigdy nie jest za wczesnie, bo zapobiega on powstawaniu zmarszczek.
          ja sobie robie od jakiegos czasu czolo i oczy, i moze rzeczywiscie twarz jest
          mniej mimiczna, ale na pewno nie ma efektu maski.
          buzia jest gladsza, swiezsza, mlodsza.
          warto przeznaczyc pieniadze na taki zabieg a przyoszczedzic na drogich kremach,
          po ktorych nie uzyskamy az takiego efektu.
          botox jest najlepszym przyjacielem dziewczyny.
          • elsbieta pytanie do niebieska 02.10.06, 03:52
            Mialas zastrzyki botoksu w cale czolo? W takim stezeniu, ze w ogole nie mozesz
            nim ruszac, czy chcialas zostawic troche mimiki? Napisz, jestem ciekawa.
            O ile ta bruzda miedzy oczami mi przeszkadza, to narazie przynajmniej nie chce
            miec zupelnie gladkiego czola. Mam bardzo drobne zmarszczki poziome, wiec mam
            jeszcze czas. Poza tym uwazam, ze zupelnie gladka twarz nie wyglada naturalnie.
            Z ta bruzda miedzy oczami nie moglam czekac. Na szczescie nie byla tak gleboka
            zeby wymagala Restylane. No wlasnie, dzieczyny, jesli macie mocna mimike czola
            i nie zmniejszycie jej, to w pewnym momencie botoks juz nie wystarczy. Trzeba
            bedzie czyms wypelnic te zmarszczki. Ja chce im zapobiegac
            Niebieska, jak wyglada Twoj usmiech po botoksie wokol oczu? Zupelnie sie nie
            marszczysz? Wydaje mi sie, ze taki usmiech dziwnie wyglada, ale moze sie myle.
            Z tym rejonem twarzy moge tez poczekac, bo nie mam jeszcze kurzych lapek.
            Uwaga, ze "za 10 lat wymienie chyba cala twarz" jest zupelnie bez sensu i
            swiadczy o zupelnie niewiedzy na temat dermatologii estetycznej.
            Za 10 lat raczej nie powinnam potrzebowac radykalnych zabiegow. Moze za 20,
            moze nigdy. Mam bardzo dobra elastycznosc skory, bo nigdy sie nie opalalam.
            Oprocz botoksu wierze w codzienne uzywanie kremu z filtrem i w kremy z kwasem
            witaminy A (Retin A, Renova).
            Co do botoksu, to nie bedzie wygladal dobrze na kims, kto ma bruzdy nosowo-
            wargowe, obwisla skore na szyi, czy na dole twarzy. Botoks w czolo, czy wokol
            oczu bedzie wygladal wtedy dziwnie i podkresli kontrast miedzy gladka gorna
            czescia twarzy i jej reszta pozbawiona jedrnosci.
            Pozdrawiam i nie krytykujmy tego, o czym nie mamy zielonego pojecia.
            • iskierka4 Re: pytanie do niebieska 02.10.06, 11:29
              Dzieki za posta. Bardzo cenie takie wypowiedzi.

Wkiurzaja mnie teksty typu "wczesnie zaczynasz". Kogo to obchodzi kiedy?? nie
              wszystkie 30-40 latki wygladaja jakby mialy 20 lat. Znam dziewczyne co na 23
              lata i miala juz wyciete powieki oraz znam 22 latke co ostrzyknela sobie czolo.
              I co z tego??? Miala powod. Kazdy starzeje sie inaczej. Niektorzy maja skore
              zniszczona sloncem. ja mam 25 lat i od 4 lat mam makijaz permanentny, chodze na
              masaze i zabiegi na cialo, cwicze i wogledbam o siebie ... bo lubie. I chce
              sobie ostrzyknac czolo bo juz widac moje zmarszczi. Widze je na zdjeciach wiec
              juz jest coraz gorzej. I tez zafunduje sobie botoks i na pewno powtorze go po
              roku. A teraz planuje powiekszenie ust. Mozecie mowic ze mi odbilo, ale nic
              mnie to nie obchodzi bo dla mnie jest wazne to zeby dobrze sie czuc. Wszystko
              jest dla ludzi. I na pewno bede korzystac z niejednego zabiegu poprawiajacego
              urode. Kazdy ma swoje granice. Jak wy nie chcecie to nic nie robcie ze soba.
              Nawet kremu nie musicie uzywac ... no bo po co. Czy nie za wszesnie na krem :/?

Bardzo lubie to forum. CZytam je regularnie od wielu lat ale denerwuje mnie ze
              zawsze znajda sie forumowiczki ktore krytykuja czyjes postepowanie. Nikogo to
              nie powinno obchodzic w jakim wieku co zrobil tylko czy byl efekt, jak sie
              czuje itd. Po to jest to forum! Jak macie jakies glupie uwagi to lepiej wcale
              nie piszcie!!!

A teraz mam pytanie do autorki postu: czy mozesz powiedziec gdzie robilas
              zabieg? w jakim miescie?? i czy musialas sie jakos specjalnie przygotowac? i
              czy robia to w miejscowym znieczuleniu? czy mialas obrzeki lub inne efekty
              uboczne przez 1-2 dni???
              • graymalkin Tylko plastyczna??? 04.10.06, 14:18
                Tutaj niekoniecznie chodzi o to, żeby komuś odmawiać tego typu zabiegów, bądź co
                bądź nieco inwazyjnych...Jestem raczej przeciwna formie. Osoba, która pisze;

" Uzywajcie tylko kremow z filtremi i idzcie na
                zabiegi do dermatologa albo chirurga plastycznego
                Szkoda pieniedzy na inne kremy i kosmetyczke."

Równie dobrze mogłaby napisać; po co trenujecie i wklepujecie w siebie te
                wszystkie mazidła....lepiej nie zawracać sobie "gitary", a jak już nam zacznie
                przeszkadzać nasze ciało, sflaczałe, z obwisłym brzuchem i tłuszczem, to po
                prostu myk, do chirurga, przecież można wszystko wyciąć, odessać i naciągnąć..

Niech sobie oczywiście każdy robi co chce ze swoim ciałem, ale promowanie TYLKO
                chirurgii plastycznej na wszystkie problemy "urodowe", to w moim przynajmniej
                pojęciu, jest odbiegające od normalności. Koleżance, która w wieku 23 lat miała
                już wycięte powieki, życzę dobrej jakości skóry...Nie można np, w nieskończoność
                wycinać skóry dookoła powiek, bo w końcu może powstać blizna, która będzie
                niczym, wobec kilku ew.zmarszczek mimicznych...A skoro już sobie wycięła w tak
                jednak młodym wieku, to co będzie się działo koło 50-tki? Ale to oczywiście nie
                mój problem:)

A na krem nigdy za wcześnie nie jest, najwyżej skóra nie przyjmie wszystkich
                składników....co do operacji, to nie będę się powtarzać..

• niebieskaa1 Re: pytanie do niebieska 04.10.06, 19:05
                na botox mozesz isc "z marszu".
                bardzo malutko boli, nie zostawia sladow, najwyzej malusienkie dziurki, ktore
                bez problemu zakryjesz podkladem- igla jest cieniutka.
                lekarz znieczulil mi miejsca wkluc lodem:)
                nie ma zadnych efektow ubocznych, tylko przez 3 (jesli dobrze pamietam)
                godziny po zabiegu nie wolno sie schylac i klasc.
                od razu mozna isc na randke:)
            • niebieskaa1 Re: pytanie do niebieska 04.10.06, 18:59
              zrobilam cale czolo i niespecjalnie nim ruszalam, ale wierz mi,
              ze nie wygladalam nienaturalnie i moja kolezanka kosmetyczka z zawodu
              nie mogla sie polapac, ze tak dobrze wygladam:))))
              (nic sie nie przyznalam:)
              teraz mi juz puszcza i zrobilam tylko miedzy brwiami, z czolem jeszcze troszke
              poczekam, ale widze, ze dzieki botoxowi nie ruszam nim tak mocno jak kiedys,
              nie podnosze brwi do gory- co jest wielka pozywka dla zmarszczek.
              ja tez nie mam kurzych lapek, ale jak sie smieje- widac zmarszczki.
              po botoxie nie bylo ich i skora byla bardziej napieta.
              usmiech nie wygladal dziwnie, bo skora pod oczami nadal sie marszczy,
              no i w szczerym usmiechu smieja sie przede wszystkim oczy:))))
              a w ogole to wiem, ze jak ktoras raz zrobi to juz zawsze....
              tak dobrze to wyglada.
    • kleopatryx Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 02.10.06, 12:05
      A możesz napisać, jaka jest cena takiego zabiegu? Ile czasu trzeba zarezerwować
      (jeżeli trzeba), czy potrzebny jest urlop na gojenie...? Też planuję chyba w
      przyszłym roku.
      Co do kobiet, które tutaj pokrzykują i marudzą: zawsze w stan osłupienia
      wprawiały mnie koleżanki, które kupowały krem do twarzy za 25 zl oraz mleczko do
      mebli za 70 zł. Nic dodać, nic ująć.
      Uważam, że im wcześniej zaczniemy dbać o siebie tym dłużej zachowamy piękny,
      młody wygląd. Ja staram się inwestować w skórę twarzy tak dużo pieniędzy na ile
      mnie w danym momencie stać.
      • venus22 Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 02.10.06, 23:24
        Niemniej jednak wszelkie zabiegi, operacje plastyczne moga stac sie nalogiem
        szczegolnie jesli klientka ma Body Dysmorphic Disorder BDD - polega to na
        widzeniu swojega ciala jak w krzywym zwierciadle.
        Tacy ludzie zawsze znajduja cos do poprawki, zawsze cos jest nie tak zawsze cos
        moze byc lepiej.
        skutki tego sa przewaznie oplakane.

W wieku 25 lat mozna owszem to czy owo poprawic, ale bylabym ostrozna.
        niektorzy bowiem w tym wieku moga faktycznie miec z natury obwisle powieki ale
        normalnie jeszcze nie ma potrzeby na taki zabieg.

Venus
        • graymalkin Tylko plastyczna??? 04.10.06, 14:24
          Aha, operację wycinania nadmiaru skóry wokół powiek, można wykonać do 2 razy w
          życiu....
          • niebieskaa1 Re: Tylko plastyczna??? 05.10.06, 11:17
            odpowiem Ci na poprzedni post.
            kazda przesada jest niedobra, ale zabiegi sa po to zeby z nich korzystac w
            miare potrzeby ( i przyplywu gotowki ).
            jesli mlodziutka dziewczyna ma opadajace powieki i nie czuje sie z tym dobrze
            to kiedy ma sobie zrobic zabieg jak nie teraz, po 60 tce?
            na co ma niby czekac?
            grawitacja ziemska w tym wieku jej nie grozi, wiec nie ma obawy, ze zabieg
            trzeba bedzie szybko powtorzyc (dopiero, kiedy naturalna rzeczy koleja tu i
            owdzie zacznie sie obnizac), zreszta nawet liftingi mozna w zyciu co najmniej 3
            zrobic.
            co do kremow i kosmetyczek...
            maja dzialanie dorazne. po odstawieniu czar pryska.
            jesli kogos stac na nieprzerwane serie zabiegow to pewnie, watro.
            jednak jeden- dwa zrobione co jakis czas wlasciwie sensu nie maja.
            wyglad sie poprawia na chwile a kieszen pusta.
            tak samo kremy.
            doszlam do wniosku, ze z kremami jak z pasta do zebow- nie tyle sie liczy ktory
            konkretnie uzywasz, ile, ze w ogole...
            zastanow sie sama ile slicznych opakowan kupilas i wyladowaly one w smietniku
            ledwo napoczete.
            to wielka machina konsumcji wyzerajaca pieniazki z naszych kieszeni.
            juz sie nie daje nabrac reklamom i wystarcza mi balsam do ciala, szampon,
            odzywka, krem do rak, tonic, i krem do twarzy.
            jak nie ma na drogi to nie becze i kupuje loreal czy cos w tej cenie.
            oczywiscie czasem jakas maseczka do twarzy, czy nawilzacz.
            i bardzo ladna mam buzie.
            warto na pewno zaoszczedzone na mazidlach pieniadze wydac na silownie, czy co
            kto lubi.
            po sobie widzialam jak mozna ladnie uksztaltowac sylwetke, jesli tylko sie chce.
            i wlasciwie mozna to robic za darmo. wystarcza checi, ktorych wszystkom
            forumkom i sobie zycze.
    • elsbieta Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 06.10.06, 05:14
      Iskierka i niebieska wiedza o co mi chodzi.
      Kazdy starzeje sie inaczej. Ja akurat wygladam mlodziej, niz moje rowiesniczki,
      tzn. wygladam mlodziej TERAZ gdy nie mam juz tej zmarchy miedzy oczami.
      Bylam swietna kandydatka do tego zabiegu, bo nie mam zadnych innych zmarszczek,
      moja skora ma ladny kolor, zadnych przebawien, jest elastyczna. Po prostu mam
      mocna mimike czola.
      Co moze kosmetyczka? Nic, dlatego wole nie wyrzucac na nia pieniedzy.
      Wierzycie w to, ze jakikolwiek krem moze wypelnic zmarszczki i podniesc skore?
      Wiele kobiet wierzy i wyrzucaja na te mazidla pieniadze. Jednoczesnie nie
      uzywaja codziennie kremu z filtrem. Ja wole oszczedzic na zabiegi u dermatologa
      estetycznego, ktore NAPRAWDE cos daja.
      Nie podaje cen, bo mieszkam w Nowym Jorku.
      Jakis czas temu (to moglo byc pare lat temu, nie pamietam dokladnie kiedy)
      czytalam w "Twoim Stylu" (kupuje w Stanach) artykul o lekarkach dermatologach,
      ktore zajmuja sie dermatologia estetyczna w Polsce. Polecam kazdej kobiecie,
      ktora jak najdluzej chce wygladac dobrze, znalezienie dermatologa estetycznego
      i powierzenie jej/jemu ewentualnych zabiegow. Fascynujace jest to, jak
      dermatologia moze poprawic wyglad skory (botoks, wypelniacze, zabiegi
      laserowe). Nie probujcie oszczedzac i chodzic do kosmetyczki na zabiegi, do
      ktorych ta osoba nie ma KWALIFIKACJI.
      Nie jestem za wywieraniem na nikogo presji zeby poddawal sie jakimkolwiek
      zabiegom. Nie uwazam jednak, ze to jakis wstyd, ze np. mamy robiony botoks.
      Najglosniej beda krzyczec osoby, ktorych na pewne zabiegi po prostu nie stac,
      tak jak otyli atakuja szczuplych nazywajac ich anorektyczkami, a biedni mowia,
      ze "pieniadze szczescia nie daja". Tak, pieniadze szczescia nie daja TYM CO ICH
      NIE MAJA.
      Pozdrawiam.
      • graymalkin Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 07.10.06, 14:17
        "Nie uwazam jednak, ze to jakis wstyd, ze np. mamy robiony botoks."

-W żadnym zdaniu nie powiedziałam, że poprawianie urody to wstyd. Uważam, że
        jeżeli ma to komuś poprawić samopoczucie, to niech idzie, tylko niech nie
        traktuje tego jak porannego wypicia kawy. Poza tym nie każdy może się decydować
        na np.botoks z uwagi np; na alergię. Słyszałaś o tym, że są przeciwwskazania?
        Czy też uważasz, że wszystko to przykrywka dla biedy?

"Najglosniej beda krzyczec osoby, ktorych na pewne zabiegi po prostu nie stac"

-A dlaczego ja mam wrażenie, że niektóre osoby lubią się po prostu chwalić, że
        stać je na wszystko na tym świecie?:)
        Od razu zakładasz, że każdy, kto jest innego zdania, na pewno jest na tyle
        biedny, że o poprawianiu samopoczucia za pomocą lekarza estetycznego, nawet nie
        myśli. Ja nie twierdzę, że nigdy nie zrobię sobie żadnej poprawki, botoksu, etc,
        tym bardziej, że mnie akurat stać:)( Stomatologom w prywatnym gabinecie, płacą
        średnio 50%od pacjenta. średnia dniówka nie jest więc aż tak bardzo zła:)

Ale jak na razie, żadne zabiegi nie są mi potrzebne, a może wyznacznikiem mojej
        urody jest mój 9 lat młodszy, przystojny facet i jak do tej pory, nie widać
        różnicy wieku większej niż rok, dwa. Na każdym wyjeździe z grupą młodszych od
        siebie ludzi, gdzie dziewczyny mają po 20,21 lat, jak do tej pory nie trafiła
        się wśród tych dziewczyn taka, która miałaby lepszą figurę niż ja. Co do twarzy,
        to pewnie też dzięki pieniądzom i dobrym kosmetykom, a także umiejętności
        podkreślenia własnej urody, jak na razie nie muszę chować się za okularami, czy
        pod kapeluszami. Nie wyglądam na swój wiek i nie widzę potrzeby poprawek. Kiedy
        zacznę mieć taką potrzebę i zacznę się "sypać", pewnie pomyślę o mocniejszych
        rozwiązaniach.

"Tak, pieniadze szczescia nie daja TYM CO ICh NIE MAJA."

-I znowu ta gadka o pieniądzach. Cieszę się, że stać Cię na te wszystkie
        zabiegi. I dzielisz się tą radością na forum. Ja się cieszę, że jak na razie mam
        taką skórę, która nie potrzebuje chirurga.
        Pieniądze szczęścia jako same nie dają, ale wybitnie pomagają to szczęście
        osiągnąć, nie wierzę, że bez nich człowiek jest szczęśliwy.

• elsbieta Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 09.10.06, 23:28
          Nie chcialam popisywac sie, ze stac mnie na botoks. Dlatego nie podaje, ile za
          niego zaplacilam. Nie stac mnie na marnowanie pieniedzy na kremy obiecujace
          cuda i na kosmetyczke.
          Ja sie wcale nie sypie i nie robilam narazie zadnych innych zabiegow oprocz
          botoksu tylko miedzy brwiami. Jestem swietnym przykladem na to, ze mozna
          ogolnie wygladac mlodo, ale miec zmarszczki mimiczne, ktore postarzaja i na
          ktore naprawde nic oprocz botoksu nie pomoze. Podoba mi sie w b. to, ze z
          czasem pewne miesnie tak slabna, ze trzeba b. powtarzac coraz rzadziej.
          Nie wiem, na ile moj wyglad jest wynikiem genow, bo dbam o siebie. Mam dobra
          figure dzieki odpowiedniej diecie, cwiczeniom, a wiekszosc mojej rodziny jest
          otyla. Unikam slonca i dzieki temu moja skora wyglada lepiej, niz skora moich
          rodzicow i rodzenstwa, ktorzy uwielbiaja sie opalac.
          • iskierka4 Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 10.10.06, 07:41
            Elsbieta a czy mialam wczesniej to miejsce znieczulane??? czy jakos sie
            spacjalnie przygotowywalas?? i czy przez kilka dni mialas jakies sinaiki czy po
            prostu na drugi dzien moglas isc spokojnie do pracy????

Co do poprzedniego postu to nie chodzi tu wcale o kase i prosze Was nie kloccie
            sie i nie licytujcie kto ma racje ;-) Przeciez to sprawa priorytetow. Znam
            osoby co maja duzo pieniedzy i nie robia sobie zadnych zabiegow bo albo uwazaja
            ze nie powinno sie poprawiac urody i uwazaja to jako "zlo" albo wogle nie
            przejmuja sie swoim wygladem do tego stopnia i wola kupowac co rusz nowe
            ciuchy, perfumy, albo jezdzic na wycieczki, inne panie za to inwestuja w prace.
            Moja tesciowa dopiero po 40 zorientowala sie ze nie wyglada jak 25 latka. A ja
            nigdy u nij na polce nie widzialam toniku, mleczka itp. A tu nagle "magiczny
            wiek" i ona zauwazyla zmarszczki na czole, miedzy brwiami, wokol oczu, szara
            cera od papierosow i kruche wlosy itd.
            A ja na siebie "patrze" i widze kiedy jest cos nie tak. Staram sie stanac obok
            i oceniac. I dla mnie wzne jest zapobiegac oznakom starzenia teraz a nie gdy
            juz bede miala 40 lat bo wtedy bedzie trudniej. Wiadomo sa granice - kazdy je
            sobie stawia. Ale mi inwestowanie w urode poprawia humor bo wtedy czuje ze
            robie cos dla siebie i relaksuje sie od stresujacej pracy, od obowiazkow
            domowych ..... Wiem, ze to glupie ale dla mnie nie ma nic faniejszego niz maska
            na wlosach, maska na twarzy i kapiel w wannie pelnej olejkow ktore nawilzaja
            moja skore, a w tle relaksujaca muzyka.

Kazdy ma swoje spojzenie na swiat i siebie. Kazdy ma inne wartosci. Dlatego nie
            powinnysmy nikogo krytykowac ze cos sobie zrobil lub nie zrobil.
    • zwykladziewczyna5 Mam nadzieje, ze nie osiagnelas efektu Kylie 15.10.06, 02:25
      Minogue. Chyba nie, bo piszesz, ze mialas botoks tylko miedzy brwi.
      Kylie wyglada przerazajaco
      www.awfulplasticsurgery.com/archives/003896.html
      • venus22 Re: Mam nadzieje, ze nie osiagnelas efektu Kylie 15.10.06, 04:31
        raz ze u Kylie to nie wszystko Botox

(tak, napisali w tekscie "odloz Botox", ale to tylko taka przenosnia, przeciez
        widac ze np. usta ma wypchane kolagenem i to bez umiaru)

to Botox ma ograniczony czas dzialania, 3-6 miesiecy i miesnie pomalu wracaja
        do normy..

Venus
    • zettrzy Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 15.10.06, 05:48
      yyyk!
      dostaje histerii na widok igly w strzykawce, i to nawet jesli jest to tetanus po
      wypadku, a tu robic sobie operacje plastyczna ... celowo i swiadomie ... yyyyk!

dziekuje, wole moja staroswiecka technike: 3 litry wody dziennie + unikac slonca
      + duzo owocow i surowych jarzyn
      zmarszczek ciagle nie mam, nawet wokol oczu, a mam duzo wiecej niz 30 lat; wiec
      widac stare metody sa bardzo skuteczne, chociaz trzeba zaczac bardzo wczesnie,
      gdzies tak w wieku 10 lat;)
      • elsbieta Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 15.10.06, 05:56
        Wszystko pieknie, ale mimika twarzy to rzecz bardzo indywidualna nie majaca nic
        wspolnego z wiekiem. Ja najbardziej marszczylam gdy spalam, wiec zupelnie nad
        tym nie panowalam. Botoks jest na zmarszczki mimiczne i zrobiony dobrze daje
        swietny efekt.
        • venus22 Re: Mialam bototoks miedzy brwi. Bardzo polecam 15.10.06, 06:00
          co sie Elsbieta wysilasz,

jak komus sie wydaje ze to jego zasluga ze nie ma zmarszczek bo pije wode i je
          jarzyny to jego sprawa, i niech mu sie tak nadal wydaje...

Venus
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka