ewakam 19.03.03, 08:06 Czy ktoś był na jakimś zabiegu w Instytucie Erisu na Freta (lub w innym w Warszawie)? Interesuje mnie szczególnie zabieg na okolice oczu. A może znacie jakieś inne salony i tego typu zabiegi godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Instytut Erisa na Freta IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 09:01 Ja chodziłam do Erisa w Lublinie, byłam na kilku zabiegach i zawsze wychodziłam bardzo zadowolona, buzia ładna, żadnych oznak czyszczenia - mówię o czeronych śladach i do tego fantastyczne masaże twarzy. A ceny też takie chyba przystępne. Teraz mieszkam w Warszawie i zastanawiam się nad pójściem do któregoś salonu, wiem że jest też Eris na ul. Puławskiej. Chciałabym tylko mieć którąś poleconą kosmetyczkę, kiedyś czytałąm na forum, że jedna z dziewczyn polecała p. Renatę z Freta. Więc może kiedyś sie tam wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strongerka Re: Instytut Erisa na Freta IP: *.setup.com.pl 19.03.03, 09:25 Ja byłam kilka razy na czyszczeniu w Instytucie na Freta u p. Marty. Z zabiegu byłam zadowolona,ale troszkę atmosfera nie ta, która pomaga się zrelaksować. W recepcji siedzą jakieś paniusie i ciągle kogoś obgadują, jak z tamtąd wychodziłam to zastanawiałam się co o mnie mówiły. Ale sam zabieg polecam no i bardzo perzystępne ceny. Ja wcześniej chodziłam do salonu Lancoma na Mokotowskiej lub do Thalgo na Wilczej i oprócz ceny nie ma żadnej różnicy, przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Instytut Erisa na Freta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 10:31 mam pytanie - w którym miejscu dokładnie znajduje się eris na Puławskiej? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Re: Instytut Erisa na Freta IP: 213.25.206.* 19.03.03, 12:48 Gość portalu: ina napisał(a): > mam pytanie - w którym miejscu dokładnie znajduje się eris na Puławskiej? Z > góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Instytut Erisa na Freta IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 12:56 puławska 120/124 jadac od pl. unii lubelskiej (cały czas prosto!) po prawe rece, mijasz stacje benzynowa i po kilkudziesieciu metrach masz salon (malutki). Rog budynku. Odpowiedz Link Zgłoś