Gość: AGA IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 12:25 Slyszalam ze jest dobry dla suchej i odwodnionej cery, jaki jest tak naprawde? Jest bardzo widoczny?Nie wysusza? Czy bardzo brudzi? Ile kosztuje? prosze o pomoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giza Re: Translucide L'oreal 09.04.03, 15:54 Gość portalu: AGA napisał(a): > Slyszalam ze jest dobry dla suchej i odwodnionej cery, jaki jest tak > naprawde? Jest bardzo widoczny?Nie wysusza? Czy bardzo brudzi? Ile kosztuje? > prosze o pomoc:-) Ja mam mieszaną i dla mnie jest bardzo ok. Efekt rozświetlający, ładnie się "wtapia" w skórę. KOsztuje 50 - kilka zł ( na Allegro znacznie taniej) Poczytaj sobie jeszcze o nim na wizażu. Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Translucide L'oreal IP: *.sloneczny.pl / 10.2.17.* 10.04.03, 14:01 Ja mam cere normalną ze skłonnością do przesuszania i podrażnień .Używam tego podkładu od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Cena jest przyzwoita, konsystencja- kremowa, dobrze stapia się ze skórą, delikatnie kryje i nawilża. Dla mnie super. Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Translucide L'oreal 10.04.03, 14:28 Kupiłam ten podkład na Allegro za 30 zł. Jest świetny - niezwykle łatwo się rozprowadza, ładnie kryje, ma lekki poślizg, ładne kolory, jest dość trwały. Ślicznie pachnie witaminką C:) Odpowiedz Link Zgłoś