Gość: BUUU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.03, 15:46 czy uzywala ktoras z was tej nowej pianki veet ktora reklamuja? jesli tak to jakie wrazenia ?na jak dlugo macie spokoj? czy jes skuteczna bo kremy dla mnie sa do bani mam mocne wlosy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eviy Re: pianka do depilacji 29.04.03, 17:50 niestety, dla mnie ta pianka to kolejny totalkny niewypał :(( Jest gorsza od kremu. Gorzej się rozprowadza, spływa, jest mniej wydajna, a droższa, mniej dokładna, u mnie powoduje uczulenie(chociaż na krem moja skóra nie reagowała nawet najmniejszym pieczeniem czy zaczerwieniem), które znika dopiero po 2 dniach, a wtedy właśnie zaczynaja po tej piance odrastac włosy.... czyli do bani :)) Jedyny plus to to, że ładniej od kremu pachnie. pozdrawiam eviy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: pianka do depilacji IP: *.x-net.gliwice.pl 30.04.03, 10:13 Ja też jakos zrażona jestem do pianek. Mało wydajne. A ta veeta to mocna była pamietam że wypalila mi dziurę na nodze. Na prawde spaliła mi skórę, choć włosy zostały :). Polecam za to taniutkie a przy tym b. dobre kremy do depilacji Joanny ok 4 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuu Re: pianka do depilacji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.03, 11:26 dzieki teraz juz mnei upewnilyscie ze to klapa tak jak myslalam:) pozdarwaim Odpowiedz Link Zgłoś