kasuer 04.03.07, 22:47 Od wielu lat kupuję kosmetyki Avonu od konsultantki. Kupuje po cenach katalogowych. Przez przypadek odkryłam, że na allegro można je kupić za połowę ceny, a nawet jeszcze taniej. Zastanawiam sie tylko, czy to nie podróbki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlefrog Re: Avon na Allegro 04.03.07, 22:53 kto by podrabiał avon?? ;)) to są pewnie rzeczy wyniesione nielegalnie z magazynu, mój znajomy tam pracował i mi opowiadał o takich procederach, sam proponował co nieco ale ja unikam avonu.. Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: Avon na Allegro 05.03.07, 00:47 no wyobraż sobie ze są tacy którzy podrabiają ci wlasnie sprzedaja hurtowo na allegro za duzo by tych pracownikow kradlo w magazynach Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Avon na Allegro 05.03.07, 07:54 kradzione z magazynu lub z transportu oraz podrabiane. Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: Avon na Allegro 05.03.07, 10:15 ewentualni ejesli to jest jakis kosmetyk który jest stała pozycja katalogowa mozliwe ze upłynal jakis czas do konca waznosci ktory liczy sobie w avonie 3 lata a moze to byc cos co juz zostalo wyprodukowane z jakis rok temu a nie sprzedane czesto robi tak konkurencyjna firma w swoim katalogu. Wysprzedaje praktycznie za darmo. Ostatnio sparzyłam si etak na podkładzie ktory zostal kupiony za polowe mniejsza cene ale jak sie okazalo do konca waznosci pozostalo ledwo pol roku ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
jaga1973 Re: Avon na Allegro 05.03.07, 14:42 albo sprzedają osoby, tzw. menagerki, które w strukturze firmy Avon są wysoko i w związku z tym mają dużo większe rabaty niż zwykłe konsultantki. jakiś czas temu właśnie przez allegro zaopatrywałam sie u takiej Pani i miałam kosmetyki często 15-25% taniej niż w katalogu. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Avon na Allegro 05.03.07, 14:55 menedżerki nie mają wyższych upustów, każda szeregowa konsultantka może osiągnąć maksymalny rabat. tyle, że nigdy nie wynosi on np. aż 50%... takie ceny powinny wzbudzać podejrzliwość. Odpowiedz Link Zgłoś