klemensik2 27.03.07, 14:31 Szukam. W wyszukiwarce nic nie ma. Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siostra_pelagia Re: Kosmetyczka w Lublinie 27.03.07, 16:22 Ja chodzę do Monlife na Czubach tel. (81)527-50-71 do pani Moniki. Profesjonalny zakład, dobre kosmetyki, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkie_gwiazdy a usuwanie naczyniek prądowo? -w Lublinie 27.03.07, 16:39 Dziewczyny, a która kosmetyczka w Lublinie zgrabnie usuwa naczyńka tradycyjną metodą (chodzi mi o elektrolizę bądż elektrokoagulację, nie pamiętam dokładnie, w każdym razie igłą pod prądem)? Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkie_gwiazdy Re: Kosmetyczka w Lublinie 27.03.07, 16:54 zależy co chcesz robić, na Zielonej (równoległa do deptaka, tuż przy Pl. Litewskim)jest ponoć całkiem niezła, koleżanka chodziła do niej na oczyszczanie skóry i silniejsze pilingi, tu na grupie też parę razy widziałam, że dziewczyny ją polecały. Odpowiedz Link Zgłoś
klemensik2 Re: Kosmetyczka w Lublinie 28.03.07, 09:10 A napiszcie mi kochane ile w lubelskich salonach kosztuje oczyszczanie twarzy plus depilacja brwi i do tego jakaś maseczka? Nie mam pojęcia na ile się przygotować. Ceny są różne bo np. ja w małej mieścinie 30 km od Lublina za 3 kolorowy balejage płacę 70 zł a w Lublinie wiem że jest dużo drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
woman79 Kosmetyczka w Lublinie 28.03.07, 13:38 Polecam Beatkę Zawiślak z Afro House przy Montażowej (pod salonem motocykli Suzuki). Wiem kawałek-ale warto. Przez długi czas oczyszczałam cerę metodą tradycyjną (koszt ok.60 zł) teraz dzięki jej radom tylko ultradżwięki (sam zabieg, maseczki, krem) 60 zł. Wczoraj byłam na mikrodermabrazji. Jestem bardzo zadowolona: koszt 100 zł(cena promocyjna-nowy sprzęt), zniknęły mi prawie całkowicie zaskórniaki (cera mieszana, wrażliwa z tendencją do zmian trądzikowych)i to po pierwszym zabiegu! (swoją drogą ciekawe na jak długo :-/) Cera odżywiona, nic mi nie schodzi ani się nie łuszczy... Bardzo miła kobietka: kosmetolog-dermatolog. Moja pozytywna opinia poparta doświadczeniem już kilku koleżanek! Telefon: 81 746 40 77 Odpowiedz Link Zgłoś
cota Re: Kosmetyczka w Lublinie 28.03.07, 15:20 a na jakich kosmetykach pracują? Odpowiedz Link Zgłoś
woman79 Re: Kosmetyczka w Lublinie 29.03.07, 08:01 Clarena, Femi, Jadwiga, naturalnych jak produkty aloesowe (chyba z forewer living), maski naturalne miałam z alg, błotka jakiegoś tam, glinek naturalnych. Ta Beatka często jeździ na targi kosmetyczne i interesuje się nowościami na rynku - z tego co widzę lubi kosmetyki naturalne. Sama często miesza w miseczkach maski z produktów naturalnych (np miałam taką z alg, glinki). Marki które wymieniłam to zapewne tylko część tego co używa. To co u niej cenie to to, że nie wciska kosmetyków, jeśli o coś zapytasz-doradzi zaproponuje ale nie namawia. Zabiegi jakie wykonuje bardzo precyzyjnie dopasowuje do potrzeb skóry. Chodzę do niej już około roku, średnio raz na 2 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś