herbaciana1 29.03.07, 15:59 mozecie polecić osobie z jasna karnacja ale niestety słabymi naczynkami i skłonnością do czerwienienia? thx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julkast6 Re: który nr Prisme Again!Givenchy 29.03.07, 18:41 witam Ja dzisiaj zamowiłam na truskawie 09 cool beige - mam jasna karnacje, ale nie mam pojecia jak by sie sprawdzil u Ciebie. Kolor ten chyba nie jest dostepny normalnie w sephorze go nie widzialam www.strawberrynet.com/makeup.aspx?brandid=314&goChar=G&LineId=4931#4931 02 chic white do bladej cery www.strawberrynet.com/productDetail.aspx? ProdId=45868&goChar=G ewentualnie 03 dla mnie za ciemny elegant beige www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P129601&categoryId=C13919 tu moze lepiej widac w nawiasach podane do jakiej karnacji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty Re: który nr Prisme Again!Givenchy 30.03.07, 02:10 miniurl.pl/prisme mam Puder do twarzy w pryzmie nr 03 - Elegant Beige, jest jasny..myslam ze bedzie ciemniejszy... do jasnej skory..dla mnie numer 1-cera miodzio ! mam problem z naczynkami,ale co do naczynek to musi byc dobry podklad;)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
herbaciana1 Re: który nr Prisme Again!Givenchy 30.03.07, 11:18 bardzo Wam dziękuje ale mam jeszcze pytanie czy ten puder naprawdę matuje czy tylko rozświetla? Mi zależy na macie który jednocześnie nie bedzie "spłaszczał" twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty Re: który nr Prisme Again!Givenchy 31.03.07, 12:22 mam cere mieszana i jest on dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś