Dodaj do ulubionych

Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz...

19.04.07, 13:57
Witam Was serdecznie... Może piszę troche nie na temat.. ale MODA na ładne
rzęsy chyba jest nie?? :))) Możecie polecić mi jakiś dobry tusz? Przyznam że
mój portfel nie jet "gruby" i mogę przeznaczyć na tusz do 30zł. Czytałam na
necie o Avon Super Full "Pełnia rzęs". Ponoć bardzo dobry, tylko że wyczytałam
że po jakichś 2 miesiącach wysycha i jest do wyrzucenia... Ja tuszu używam
raczej okazjonalnie więc nie chciałabym wyrzucać połowy tuszu!!! Podobno dobry
jet też Astor Air Max...Brush... Jak sądzicie? możecie jakiś polecić?
Z góry dziękuję i pozdrawiam..
Obserwuj wątek
    • cioccolato_bianco Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 19.04.07, 14:03
      z tanszych to bourjois coup the theatre
      poza tym ja lubie diorshow oraz wydluzajaco pogrubiajace tusze heleny
      rubinstein i lancome. jesli chce uzyskac bardziej naturalny efekt, to shiseido
      • chantal10 Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 19.04.07, 17:36
        Tak, zwłaszcze Lancome i Shiseido są w cenie do 30 zł.
        • niedzwiedzica_sousie Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 20.04.07, 12:59
          podróby z allegro się zdarzają! :)
    • hazel_dobkins Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 19.04.07, 14:07
      malwi6 napisała:

Podobno dobry
      > jet też Astor Air Max...Brush... Jak sądzicie? możecie jakiś polecić?

Kupiłam ten tusz..mam naturalnie grube i długie rzęsy..efekt był znikomy, to
      zaledwie podkreślenie rzęs..zero efektu "spektakularny"..pusta obietnica
      reklamowa

Polecić..hmm..od paru lat szukam idealnego tuszu..jak do tej pory nie znalazłam
      w pełni mnie satysfakcjonującego, więc żadnego nie mogę polecić..
      • martusia67 Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 19.04.07, 14:12
        Ja jestem wierna Loreal Lash Architect jest to Pogrubiający, wydłużający i
        podkreślający tusz do rzęs, jest naprawde dobry, jestm z niego zadowolona. W
        drogeriach kosztuje ok 45zł.

Polecam Ci ta strone :) wiele opini , na temat równych tuszów do rzes :)
        torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=list&cat=16
      • a.wu.zet21 Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 20.04.07, 12:32
        ja podobnie, nie polecam tego tuszu, skleił mi rzęsy w trzy kupki, porobiły się
        jakieś dziwne grudki, efekt katastrofalny...nie zraziłam się jednak do Astor i
        kupiłam Lycra Extend i zadowolona jestem bardzo. A z Avonu bym niczego nie
        kupowała raczej.
    • rzesa20 Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 19.04.07, 14:13
      to zależy jaki efekt chcesz uzyskać.
      wydłużyć?
      pogrubić?
      podkręcić?
      rozdzielić?

czy wszystko na raz, oczywiście nie polecam tak, bo co jest do wszystkiego, to
      jest do niczego;)
    • houhou Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 19.04.07, 14:19
      Poczytaj tu: www.wizaz.pl/kosmetyki/kategoria.php?kat=9

Z tych tańszych za najlepszy uznano Max Factor, 2000 Calorie Curved Brush.
      • aliennis Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 19.04.07, 18:01
        Maybelline intense XXL -29,90
        • malwina79 Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 19.04.07, 20:36
          Ja polecam 2000 Calorie Max Factor albo Bourjois Volume Glamour. Obydwa to juz
          klasyka, ale sprawdzona.
          • tunczyczekk Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 20.04.07, 10:59
            Tu się nie zgodzę. Volume Glamour to lekki syf. Z racji, że do wypłaty jeszcze
            ponad tydzień, a mi skończył się tusz do rzęs, musiałam kupić jakiś tani tusz z
            dolnej półki za góra 50 złotych.Dużo czytałam na forach o tym wynalazku, więc
            postanowiłam kupić VG Bourjois .Poszłam do Douglas'a jak zwykle kiedy kupuję
            kosmetyki, kupiłam i spróbowałam w domu. I stanowczo odradzam . Jeśli "efekt
            maksymalnie pogrubionych rzęs" to na maksa posklejane rzęsy - to ja dziękuję.
            • niedzwiedzica_sousie Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 20.04.07, 13:01
              a jaki jest twój ulubiony w takim razie?
    • nuova Polecam serdecznie MF 2000 Calorie Dramatic Look 19.04.07, 20:53
      cena? i don't know :]
      • natka1983 "Pełnia rzęs" i Eveline - NIE 19.04.07, 21:36
        Nie polecam "pełni rzęs" z Avonu. Wysechł mi po trzech dniach. Jest
        beznadziejny. No chyba, ze ja kupiłam przeterminowany lub poprostu miałam
        pecha. Kupiłam ostatnio z Eveline, jakaś nowość, w czarno błyszczącym
        opakowaniu - kolejna katastrofa. Niby miał być efekt sztucznych rzęs, a co
        jest - nic, bo praktycznie "nie maluje". na dodatek jak dla mnie ma za grubą
        szczoteczkę.
        Ja dla siebie nie znalazłam jeszcze tuszu.
        Pozdrawiam.
        • nuova Re: "Pełnia rzęs" i Eveline - NIE 19.04.07, 21:59
          Dokładnie! --> Evelin to wyrzucone pięniadze.
          • nadja11 Re: "Pełnia rzęs" i Eveline - NIE 19.04.07, 22:07
            prosze jaka promocja mozna miec i lancome w cenie loreal ;-)

www.wisienka.pl/karta.php?id=208513
    • paulinaa Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 19.04.07, 22:11
      oui au volume non au paquets bourjois
      • anulkina Masterpiece Max Factor :) 20.04.07, 08:16

• anika313 Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 20.04.07, 13:17
      Ja używam Rimmel Extra Super Lash i jestem z niego zadowolona. Kosztuje ok. 16
      zł w Rossmanie.
      • you_look_adopted Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 25.04.07, 22:14
        polecam tusz do rzęs w kamieniu (np miraculum). do kupienia w mniejszych
        sklepach. kosztuje gdzies 6zl. wymaga wprawy w nakladaniu, zwilzania
        szczoteczki. ale efekt powalajacy
    • lilivampire Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 25.04.07, 22:50
      Chyba MaxFactor 2000 Calories jest ok:)
      • sylw_ka_79 Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 26.04.07, 08:04
        Mabeline sky curves. Jak dla mnie super.
    • magdalenkaaa4 Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 26.04.07, 09:53
      maybelline volum express curved brush
      www.maybelline.pl/produkty/oczy/l29l30l31l204l363.htm
      Ja już od jakiegoś czasu go kupuje, pogrubia i podkręca, jak dla mnie super,
      trzyma sie dość długo kosztuje jakies 30 zł, a ostatnio na promocji zakupiłam
      go za 19 :)
      • ultima-thule Re: Modne...piękne rzęsy.... Poradźcie!!!! Tusz 26.04.07, 10:37
        Całkiem niezły jest Max Factor 2000 Calories, ale najlepszy jakiego używałam
        jest mało znany i nie reklamowany loreal volumissime razy 4, a teraz nowy razy
        5, jest niesamowity! Piękna, głęboka czerń, rzęsy długie i grube, piękne.
        jedyny minus to taki, że trudno go zmyć, jest bardzo trwały. Kosztuje ok 40 zl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka