fatooom 26.04.07, 21:04 ... mi rosną jak grzyby po deszczu.. peelingi pomagają krótkoterminowo.. jakie kosmetyki DOBRE i SKUTECZNE polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wino_porzeczkowe Re: wągry.... 26.04.07, 23:46 Mnie pomógł przepisany przez dermatologa żel Akneroxid 5. Do kupienia bez recepty w aptece za ok. 20 zł. Codziennie smarowałam na noc cienką warstwą całą twarz. Strasznie wysusza, ale u mnie zadziałał. Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_poludnia Re: wągry.... 26.04.07, 23:52 Codziennie przemywać twarz tonikiem nie wodą, rano i wieczorem. Tylko, to nie może się odbywać od przypadku do przypadku tylko regularnie jak mycie zębów (mam nadzieje, że to dobry przykład). Odpowiedz Link Zgłoś
ooo7 Re: wągry.... 27.04.07, 06:53 Tonikiem kosmetycznym czy napojem tonikiem?? Bo nie rozumiem jak to robic z wodą?? Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: wągry.... 27.04.07, 07:31 Forumowiczka napisała : Tonikiem NIE woda Czyli czego nie rozumiesz?:) Przemywasz twarz tonikiem (takim kosmetykiem nie napojem :):):) zamiast wodą :) Choc osobiscie uwazam ze na wągry i mocno zanieczyszczoną cere jakość szczególnie to nie zadziała . Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: wągry.... 27.04.07, 09:15 mnie pomaga benzacne - masc, wuysza ale jest dobry takze na blizny,dostaniesz go w aptece ok 9 zl Odpowiedz Link Zgłoś
sjena1 Re: wągry.... 27.04.07, 07:30 effaclar k na noc na strefę t bądź inne kwasy ale wtedy uwaga na słońce i właściwy dobór filtru (uwaga-wiele zapycha a jeszcze wiecej jest skutecznych tylko na chwile) ja sama jeszcze nie wyszukałam kosmetyków dla siebie, wszystko ma zawsze jakies ale Odpowiedz Link Zgłoś