Dodaj do ulubionych

BLASK- NOWY DOVE CZY NIVEA?

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 18:32
dZIEWCYNY! KTORY BALSAM Z PIGentami rozswietlajacymi lepszy ? A moze kupic
cos innego?Chce blyszczec w sloncu naprade intensywnie ,jak lekko
polakierowana;)Cos jak modelki z reklam,ekspertki pomozecie?
Obserwuj wątek
    • kropeska Re: BLASK- NOWY DOVE CZY NIVEA? 27.05.03, 19:43
      Gość portalu: kaja napisał(a):

> dZIEWCYNY! KTORY BALSAM Z PIGentami rozswietlajacymi lepszy ? A moze kupic
      > cos innego?Chce blyszczec w sloncu naprade intensywnie ,jak lekko
      > polakierowana;)Cos jak modelki z reklam,ekspertki pomozecie?

Z tych dwoch polecam Nivea, Dove nie jest najciekawszy. Ale dodam, ze po zadnym
      z nich nie bedziesz sie az tak blyszczec jak modelki w gazetach. Do tego
      musialabys uzyc drozszych mocniejszych kosmetykow rozswietlajaco-
      nablyszczajacych. Ja w zeszlym roku uzywalam Diora, bardzo dobry. Natomiast mam
      Nivea i wlasciwie zero ciekawego efektu. Ten Diora swietnie nablyszczal skore
      zarowno w sloncu jak i na dyskotece.
    • ladybird77 Re: BLASK- NOWY DOVE CZY NIVEA? 27.05.03, 19:54
      ani jeden ani drugi ...
      to po prostu tani chwyt reklamowy- zero efektu.
      na szczescie mialam probki i nie nacielam sie!!!

tego diora tez lepiej przed kupieniem sprawdz na sobie ...
    • Gość: anka Re: BLASK- NOWY DOVE CZY NIVEA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.03, 11:11
      ja mam podobne zdanie..dove nie wiem .mam nivea ale efektow nie widze..troche
      skora staje sie jakas żółta i tyle...naprawde nie warto!!
    • Gość: aga Re: BLASK- NOWY DOVE CZY NIVEA? IP: *.sloneczny.pl / 10.2.17.* 28.05.03, 13:14
      skusiłam się na oba. nivea daje efekt "ożółcenia", a dove złote drobinki, które
      rzeczywiście świecą się w słońcu i sztucznym świetle- bardzo fajny efekt. ale
      na pewno nie będziesz wyglądała po nim jak modelki z okładek, bo do tego
      potrzebne są przeróbki komputerowe ;) polecam dove na opaloną skórę!
    • Gość: f Re: BLASK- NOWY DOVE CZY NIVEA? IP: *.acn.pl / 10.71.2.* 28.05.03, 23:42
      Seria 'Thaiti' z YR daje efekt, o który Ci chodzi. Oliwka i balsam (nie wiem
      tylko czy w Polsce to jest:( Kupiłam to gdzieś za granicą (nie pomnę gdzie, ale
      było tanie i naprawdę fajnie wygląda).
    • Gość: Ula Re: BLASK- NOWY DOVE CZY NIVEA? IP: 213.25.206.* 30.05.03, 08:09
      Ja polecam Złotą kolekcję Privi. Są tam 3 preparaty: Balsam rozświetlający -
      jest brązowy ze złotymi drobinkami (efekt na skórze świetny. lekko barwi skórę
      i zostawiapojedyńczy, pięknie mieniące się drobinki); Żel rozświetlający do
      ciała - bardzo ładnie podkreśla opaleniznę (super efekt na skórze) i
      Rozświetlający krem pod oczy - rozjaśnia sińce pod oczami. Naprawdę polecam .
      Poza tym już wszystkie firmy polskie mają takie kosmetyki w swojej ofercie, np.
      Eris z serii Młoda cera ma żel rozświetlający, Inter Fragrance, Dax Cosmetics
      itp.
      • Gość: Y Re: BLASK- NOWY DOVE CZY NIVEA? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.03, 09:24
        Gość portalu: Ula napisał(a):
        > Ja polecam Złotą kolekcję Privi. Są tam 3 preparaty: Balsam rozświetlający -
        > jest brązowy ze złotymi drobinkami (efekt na skórze świetny. lekko barwi
        skórę....

a gdzie to mozna kupic i w jakiej mniej wiecej jest cenie?!!!
    • Gość: Monika Re: BLASK- NOWY DOVE CZY NIVEA? IP: 80.51.255.* 30.05.03, 18:13
      Jeśli naprawdę chcesz bardzo się błyszczeć to Nivea czy Dove nie pomogą.
      Mi Nivea się bardzo podoba, świetnie wygląda na opalonych rękach, daje efekt
      takiego matowego złota. Faktycznie w domu czy w cieniu nie widać tego ale w
      słońcu wygląda już naprawdę bardzo fajnie.
      • Gość: ethlin Re: BLASK- NOWY DOVE CZY NIVEA? IP: *.visp.energis.pl 30.05.03, 19:57
        Mi Dove odpowiada właśnie dlatego, że ten blask jest dyskretny. W cieniu tego
        nie widać, ale w słońcu bardzo ładnie migocze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka