kamis1982 14.05.07, 11:35 hinduski mają śliczne lśniące włosy, znalazłam taki specyfik i jestem ciekawa czy któraś z was tego używa lub o tym słyszała :) allegro.pl/item181903186_lsniace_dlugie_zdrowe_wlosy_indyjskie_olejki.html czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Hinduski olejek do włosów 14.05.07, 12:05 hinduski używają podobno oleju kokosowego. wyjdzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tonkabean Re: Hinduski olejek do włosów 14.05.07, 14:17 Kilkanascie lat temu, gdy bylam w Libii, namietnie uzywalam tego olejku, jak zreszta wiele Arabek, rezultat byl mierny, a nakladanie i wczesywanie olejku czasochlonne. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Hinduski olejek do włosów 14.05.07, 16:11 hinduski uzywaja tego (wlasnie tej firmy jest bardzo popularny) i sa przekonane ze dzieki temu zawdzieczaja takie wlosy jakie maja. Jednak olejek ten lekko podgrzewaja i mieszaja jeszcze z jakimis ziolami (niestety nie wiem jakimi) i nakladaja dzieciom na glowe. Zreszta nie tylko dzieciom. Bez dodatkowych ziol podobno tez dziala. Mam ten ciemniejszy olejek, niestety nie uzywam regularnie wiec troche trudno mi ocenic ale polecilabym go do wlosow puszacych sie. Wlosy cienkie i rzadkie moga po tym kiepsko wygladac. Ogolnie olejek nie jest zly ale ma jednak duszacy zapach, co mi bardzo przeszkadza i ciezko sie zmywa. Poza tym na allegro jest mocno zawyzona cena, az tyle nie jest wart. Wg mnie olej kokosowy jest skuteczniejszy i rowniez popularny w Indiach. Odpowiedz Link Zgłoś
gajar Re: Hinduski olejek do włosów 15.05.07, 00:11 Ja używałam olejku migdałowego, ale na poprawę stanu włosów musiałam długo czekać, przetłuszczały się szybciej i ciężko to było zmyć.Warto było jedynie dlatego, że po tej kuracji mniej włosów wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: Hinduski olejek do włosów 15.05.07, 00:37 ja mysle ze te wlosy to poprostu uwarunkowane sa genetycznie i taki olejek niewiele ma z tym wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś